Mr.Storm Topluluk Yöneticisi Klanlar Takımı Tepki puanı 2.472 18. Haz 2020 #1 Klanlar Destek Ekibi içerisinde olacak değişiklikleri buradan takip edebilirsiniz.
Strafe Takım Lideri Klanlar Takımı Tepki puanı 5.392 18. Haz 2020 #2 @MoonLuck, @Tibelda ve @Margaret Forum Moderatörü olarak aramıza katılmıştır. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum.
@MoonLuck, @Tibelda ve @Margaret Forum Moderatörü olarak aramıza katılmıştır. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum.
Strafe Takım Lideri Klanlar Takımı Tepki puanı 5.392 17. Tem 2020 #3 @kriyos Oyun Operatörü olarak aramıza katılmıştır. Kendisine görevinde başarılar dilerim.
Strafe Takım Lideri Klanlar Takımı Tepki puanı 5.392 18. Tem 2020 #4 @Responder Forum Moderatörü olarak aramıza katılmıştır.Kendisine görevinde başarılar dilerim.
Strafe Takım Lideri Klanlar Takımı Tepki puanı 5.392 21. Ağu 2020 #5 @neofelis , @Longhorn Oyun Operatörü olarak aramıza katılmıştır.Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum.
@neofelis , @Longhorn Oyun Operatörü olarak aramıza katılmıştır.Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum.
Strafe Takım Lideri Klanlar Takımı Tepki puanı 5.392 14. Eyl 2020 #6 @MoonLuck reel hayatındaki yoğunluktan dolayı takımdan ayrılmıştır. Reel hayatında başarılar dileriz.
@MoonLuck reel hayatındaki yoğunluktan dolayı takımdan ayrılmıştır. Reel hayatında başarılar dileriz.
Strafe Takım Lideri Klanlar Takımı Tepki puanı 5.392 25. Eki 2020 #7 @neckros vatani görevi nedeni ile emekli edilmiştir. Kendisine Klanlar Türkiye Takımı olarak hayırlı tezkereler diliyor, en kısa zamanda aramıza geri dönmesini bekliyoruz.
@neckros vatani görevi nedeni ile emekli edilmiştir. Kendisine Klanlar Türkiye Takımı olarak hayırlı tezkereler diliyor, en kısa zamanda aramıza geri dönmesini bekliyoruz.
Strafe Takım Lideri Klanlar Takımı Tepki puanı 5.392 5. Kas 2020 #8 @Tibelda Speed Yetkilisi olarak atanmıştır. Yeni görevinde başarılar dilerim. Uzun süredir takımımızda görev yapan @Jirachi görevine bundan sonra Oyun Yöneticisi olarak devam edecektir. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
@Tibelda Speed Yetkilisi olarak atanmıştır. Yeni görevinde başarılar dilerim. Uzun süredir takımımızda görev yapan @Jirachi görevine bundan sonra Oyun Yöneticisi olarak devam edecektir. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Strafe Takım Lideri Klanlar Takımı Tepki puanı 5.392 9. Ara 2020 #9 Oyun operatörü @kriyos görev sorumluluklarını yerine getirmediği için takımdan çıkarılmıştır.
Strafe Takım Lideri Klanlar Takımı Tepki puanı 5.392 5. Oca 2021 #10 @Palemon Oyun Operatörü olarak aramıza katılmıştır. Kendisine görevinde başarılar dilerim.