A K R I L O T H
Milis
Bu form delikanlıları yine türemiş parazitler temizle temizle bitmediler ya bu başkık dursun da rezil ettiklerimiz burda ifşa ederiz)
Harbi ya bi başlık vardı neydi NAİL ERDA VS BİR ŞEY
Bu form delikanlıları yine türemiş parazitler temizle temizle bitmediler ya bu başkık dursun da rezil ettiklerimiz burda ifşa ederiz)
Ayy canım ne güzel de savunma yapmışsın. Tebrik ederim. Bak sen bu raporları profiline de koy süper olur. Biz de görüp öff ne oyuncu, nasıl da o kadar savunma buldu helal olsun falan deriz.![]()
Ayyy canımmm.Dikkat edin.Saldırıcak ordunuz kalmadı beDaha bu raporlardan bende çok var
Herkesi almışsınız klanınıza
Büyüyün de gelin benim karşıma
1 köyümü almak için 8 kami atan bir klanla savaşıyorum ne korkak oyuncularsınız
![]()
![]()
Mis kesimlerin hepsi mis arası.Lakin ilk köyümü kayıp ettikten sonra baktım ki misler mis arası atıcağım kadar çok fazla saldırı geliyor.O yüzden direk kamileri patlatarak savunma yaptım.Kilit atıcak zamanım olmadığı için sadece savunma yaptım.Ben iyi oyuncu değilim şahsen.Acemiyim bende.Sadece kendi desteklerimi çektim ve askerlerini patlattım arkadaşların.Benim burada dediğim işlerimin yoğunluğu yüzünden oyunu bırakmamdan yararlanarak burada benim profilimi paylaşıyor.Oyunu desteksiz oynadığımdaki raporları attım.Yani burada patates çöp diyen arkadaşların 1 tanesi saldırı atmayıp laf atıyorsa kusura bakmasınlar ama yada baksınlar veletden başka bir şey değildir.Ben burada saldıran arkadaşlara özelden tebriklerimi iletip hesabımı sildim.Lütfen bana saldırı atmayıp başkaların raporlarıyla gelmeyin.Gülünç duruma geliyorsunuz...
yeni forum hesabıda nasip bu başlığaymış :dBak adam ilk postunu atmaya geldi gördün mü yaptığını![]()