aynen dehşette herkes işsiz güçsüz
internet kafelere dizilip oynuyoruz
he kardeş bi işi gücü olan sensin
akriloth mühendis ben subayım sen öğretmensin senin adına utanıyoruz cidden
Ben de avukatım hadi çıldıralım
nerde gördün canım benim yoksa içeri tıktıklarından birmisin ?Adam duruşmadan çıkıp mis atıp geri giriyor şahidim
Senin yozgatlılarla bi alıp veremediğinmi var kardeş bi yerde seni sıkıştırıp bişeymi yaptılar hee adam ol lafını bil adam gibi yorum yap yozgata gelde adamlık öğren koçum ücretsiz ders veririzhe desene siz yozgatın bağrından kopma yeni ergenlikten çıkma bir mahalle tayfasısınızbende diyordum bunlar nasıl 24 sat aktif oluyorlar işleri güçleri yokmu diye
senin haşim abin mühendis sen subaymısın ya her mühendisin kalifiliyesi her mühendisin kalifiyessizi olur kalifiyeli mühendis yaptığı işin başında olur kalifiyesizi ise işi olmadığı için ps başında yetenekli subay vardır geri hizmette tutulan yeteneksiz subay wardır yetenekli subay ps başında olmaz canım benim sahada olur yeteneksiz ve kalifiyesiz geri hizmete alınmış subayda yapacak işi olmadığı için ps başında olurkalifiyeli öğretmen dersinde olur kalifiyesiz olan ps başında ben dersimde olurum her zaman siz oyunda bilmem anlatabildimmi
![]()
Senin yozgatlılarla bi alıp veremediğinmi var kardeş bi yerde seni sıkıştırıp bişeymi yaptılar hee adam ol lafını bil adam gibi yorum yap yozgata gelde adamlık öğren koçum ücretsiz ders veririz
Mrb kanka MrbKankam geldi ya
he desene siz yozgatın bağrından kopma yeni ergenlikten çıkma bir mahalle tayfasısınızbende diyordum bunlar nasıl 24 sat aktif oluyorlar işleri güçleri yokmu diye
senin haşim abin mühendis sen subaymısın ya her mühendisin kalifiliyesi her mühendisin kalifiyessizi olur kalifiyeli mühendis yaptığı işin başında olur kalifiyesizi ise işi olmadığı için ps başında yetenekli subay vardır geri hizmette tutulan yeteneksiz subay wardır yetenekli subay ps başında olmaz canım benim sahada olur yeteneksiz ve kalifiyesiz geri hizmete alınmış subayda yapacak işi olmadığı için ps başında olurkalifiyeli öğretmen dersinde olur kalifiyesiz olan ps başında ben dersimde olurum her zaman siz oyunda bilmem anlatabildimmi
![]()
nasılsın iyi misinMrb kanka Mrb
İyi şükür sen nasılsınnasılsın iyi misin
bende iyiyim allaha şükürİyi şükür sen nasılsın
Mrb kanka biz burdayız
Ne mutlu ne mutlu sana iyi şükür sen nasılsınKanka nasılsın bana geçen dua ettin ya huzura eriştim adamsın