MichaelScofield
Acemi
Pazartesi gününün raporu olması dışında bir sıkıntı yok sadasdadsondan 5. raporda 12k kılıç gözüküyor. morali de hesaplarsak 3-4 kamiye açılır gibi @Mc3efsanesi @imea.
Pazartesi gününün raporu olması dışında bir sıkıntı yok sadasdadsondan 5. raporda 12k kılıç gözüküyor. morali de hesaplarsak 3-4 kamiye açılır gibi @Mc3efsanesi @imea.
adam üstü karalı orduyu bildi demek ki görülüyorraporları tekerli paylaşırsan daha güzel olur gibi
Ermiş bu adam ermişşşşsondan 5. raporda 12k kılıç gözüküyor. morali de hesaplarsak 3-4 kamiye açılır gibi @Mc3efsanesi @imea.
ben gözükmüyor yazmadım,daha güzel olur yazdım ama sen bilirsinadam üstü karalı orduyu bildi demek ki görülüyor
Kasma bu kadar altı üstü browser oyunu daben gözükmüyor yazmadım,daha güzel olur yazdım ama sen bilirsin
Kasma bu kadar altı üstü browser oyunu da
siyah klanı dedıgın klanın kim oldugunu ne nıyetle orda oldugunu hesaplarına kımlerın gelıssınler arkamızı dolansınlar dıye para verip pre aldıgını bılmıyorsan madem oynamıyorsun SUS.
Ya HAAAAAKKK
vegasın dünyayla alakası sıfıra yakın. arkada preyle adam mı besleyecek
Salim abi oyle dıyorsan oyle olsun be daha nasıl sana kanıt getırecegım şasırıyorum. bir kerede haklı olayım yada haklılıgımı kabul ettıreyım o dunya ıle alakası sıfırına "yakın" da ki yakın kelımesı cok uzak degıl bence ama olsun yineden tamam.vegasın dünyayla alakası sıfıra yakın. arkada preyle adam mı besleyecek