Ayı klanı konusunda Ali'nin söylediği sözler gerçeği yansıtmıyor ama bunda Ali'nin hiçbir suçu yok öncelikle bunu belirtmek istiyorum.
Ayı klanı kurucusu old KHAN HAN bana müttefiklik için mesaj atmıştır. Biz müttefik istemediğimiz için ben old KHAN HAN'a kimle diplomaside bulunduğunu filan sormadım bile, sadece şunu söyledim.
3oo oyuncu alayım, 25o si dandik çıksa 5o si iyi çıkar, iyilerle devam ederim sistemi yalan. O eskidendi. Artık iyi oyuncular bu tarz sistemi oturmamış klanda oynamıyolar, hele vasıfsız üye ise tek takılırım daha iyi diyor. Oyun başında birinin 1.ooo puanı geçmesi sizi aldatmasın, bedava premiumlar, çiftlik asistanları, oyun başındaki bolca hammadde içeren görevler zaten herkesi geliştiriyor. Eğer bu oyunda ayakta kalmak istiyorsanız, şimdiden klanında ışık görmediğin bütün oyuncuları şutla. İleride düzenli premium basabilecek ve online süresi yeterli oyunculardan kendine 2o kişilik bir ekip kur. Kimseyle diplomasi filan yapma, o zaman zaten sen benim değil ben senin peşinden koşarım dedim.
Ama bu laflarımda hiçbir diplomatik düşünce yoktu, sadece kafamdaki felsefeyi anlatmak istedim ki kendisi de bana ''benim, sizin gibi ekibim yok, klanım toplama bir klan o yüzden 1-2 ay daha klanımı incelemek istiyorum'' dedi. Ben de siz bilirsiniz, tavsiyelerimi dinleyin dedim.
Sonra Ayı klanından bir oyuncu mesaj. attı, abi hayırlı olsun müttefik oluyomuşuz filan diye, old KHAN HAN sanırım oyunculara müttefik olacağımızı söylemiş. Ali'ye de kesinlikle Diablo'yu müttefiklikten çıkarmaları için baskı yaptığımızı söylemiştir, bundan eminim. Ama ne ben Ayı ile Diablo'nun müttefik olduğunu biliyodum ne de böyle bir konuda ısrar yaptım. Dibimizde 1oo tane pasif ayı oyuncusu var, 2 güne tarla olacak adamlar bunlar. Eğer ben Ayı'yı bu haliyle müttefik eklersem arkadaşlarıma ihanet etmiş olurum.
----
Bu arada şunu belirtmek isterim, normalde bu kadar gergin bir insan değilim ama başta -Gardiyan olmak üzere Troya ve Diablo'dan bazı oyuncular beni çok fazla sinirlendirdiler. Hani bu olaydan sonra ben de kontrolü kaybedip belki de forumun son 1 ayını sadece Diablo, Troya gibi klanlarla polemik yapmak için harcadım desem yalan olmaz.

Ve itiraf etmem gerekirse, yazdığım birçok yazıdan şuan pişmanlık duyuyorum, böyle çocukça sözler bana yakışmadı diyorum kendi kendime.
O yüzden kendi klan arkadaşlarımdan da ricam, tartışmayı burada noktalayalım, efendi olalım sahada konuşalım, tartışacaksak bile güzel capslerle, şakalarla ve ince esprilerle yapalım. Diğer türlüsü beni çok bayıyor. bordolumavilim adlı oyuncuya da son günlerdeki efendi davranışından dolayı çok teşekkür ederim, aynısını bizim arkadaşlardan da bekliyorum.
İyi oyunlar.