**REDKİT**
Çaylak
Kapağın arkasına saklanmak bakalım kurtaracak mı sizi elimizden
Komşuyuz, iki raporun lafı olmaziçin soğuyacaksa sen atabilirsin arşivde yok rapor atamıyorum
her köyün raporunu da atmıyoruz kişiye özel muameleBeyler hani toqinin raporu
Muamelen iyiymiş, ırkçı bi politika izlesende sevdim seniher köyün raporunu da atmıyoruz kişiye özel muamele
her köyün raporunu da atmıyoruz kişiye özel muamele
az kaldı zaten yukarıda klan merkezinde baştan başlicaklar oğuzumKardeşim Zeynep e de köy vermezsin diye dalga geciyoruz az daha al rezil oluyorlar cok eglenceli
İnş prolar keser bi taraflarını da bak nasıl eğleniyorumKardeşim Zeynep e de köy vermezsin diye dalga geciyoruz az daha al rezil oluyorlar cok eglenceli
İnş prolar keser bi taraflarını da bak nasıl eğleniyorum
Paylaş tabi koskoca alem bi tek kriegeerr a dalmış demesinler@kriegeerr pişt pişt paylaşim mi rapor
Lan çöp hüseyin organizasyon da kötü olan başkaları da var. Seni tamamlayamamışlar mesela yarım kalmışsın.Olum siz nasıl oluyor da köy kassın veya ufaktan takılsınlar diye çağırdınız adamlarla kötü olup,bu adamlarla savaşıp, üstüne bir de köy kaybediyorsunuz lan ? asşıdagıpdadsa
67 de de klanın bi kısmı güneydoğu ya baştan başla atarken,bir kısım kuzeybatı'da kalmakta ısrarcı iken,bir kısım da güneybatı'da takılıyordu
Organizyon konusunda 1-) İspanyollar 2-) Tff&mhk 3-) de argo&azap ( ARAZ ) Diyebilir miyiz kardeşim ?
Lan çöp hüseyin organizasyon da kötü olan başkaları da var. Seni tamamlayamamışlar mesela yarım kalmışsın.