59.Dünya Güncel Harita

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

X-Rois.

Kılıç Ustası
Tepki puanı
1.791
Öncelikle lütfettiniz tşk ederim.Sen şimdi 10 köy yağma atarak 6 köy yamışsın,pre ile,karşında da adam 10 köy yapınca haksızlık diyosun :D Asıl haksızlık benim gibi bu oyunu köpek gibi oynayan adamların 0 presi varken,senin gibi pasif pre kullanan adamların presi olması :(

Kopek kısmına katılıyorum .
Postlarımı gözünle okumanı tavsiye ediyorum kimsenin koy durumu ile ilgili yorum yapmadım senin gibi hadsiz değilim olmadım şükür benim preyle oynayanda presiz oynayanda herkese saygım var.
 

DeletedUser72298

Ziyaretçi
Kardeşim ben oynamıyorum çünkü :D Arkadaşda zaten başarılarını kapatmış klandakiler beni toplamasın diye oldukça kurnaz birisi.
 

DeletedUser72298

Ziyaretçi
sırf forumu karıştırmaya gelmiş başka bişey değil :)
Hacım bak x-rois'i topla.6k saldırgan kesim puanı var max 3000 balta 1000 hafif basmıştır ki bunun bi kısmını da kestirmiş işte.Diğer köyler zaten boş,maden çekip altın basıyodur.Adamın yağması,temizliği 0 gel beni dinle bak bu adamdan sana hayır gelmez.
 

Deleted User - 5243438

Ziyaretçi
Barzo olarak kimseyle gömlek yarışına girdiğimiz yok. Ayriyetten oyunculuk yarışınada girdiğimizde yok. Harita olarak seçtiğimiz bir bölgeye girdik elimizden geldiğince savaşıyoruz. Kazanırız kaybederiz zaman gösterecek
ya uzun zamandır sorcam mehmet abi nerelerde :)
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst