Cesur Asker

  • Konuyu başlatan DeletedUser49742
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

DeletedUser59352

Ziyaretçi
Aday : Solomon Kane
Sebep : Faruk kardeşimin ve ekibinin w26 da yaptiklarini çok insan hala hatirlar.Dusmanin ortasında 3 5 kişiyle onlarca oyuncuyla aylarca nasil mücadele edilir bize gosterdiler.Aktif oynadigi dünyalarda kimse onun geri adim attigini veya savaştan kactigini soyleyemez.Bize bu oyunun savasarak keyifli olabilecegini gostermis ve cesur vasfini sonuna kadar hakettigini düşündüğüm kardesimdir
 
Tepki puanı
5
Aday oyuncu: Solomon Kane
Sebep: birçok düşman klan karşısında oyun tecrübesi sayesinde korkusuzca savaşlar vermiştir.savunmaysa savunma saldırıysa saldırı.sonuna kadar cesurca savaşarak birçok klanın dağılmasına sebep olmuştur.az kişi ile neler yapılabileceğini gösteren elit bir oyuncu :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
ADAY : DAYI
SEBEBİ : Eeee başlık CESUR ASKER. Ondan cesuru yok da o yüzden. Başka isim yazmak ayıp :D
 

DeletedUser57249

Ziyaretçi
Aday; DAYI
Sebep; tamamen kesimine oynayan köy derdi olmayan,oyundan keyif almasini bilen birisi. Rakip olarakta oynadim ayni taraftadada oynuyorum şuan. Cesur asker tanimina uydugunu düsunuyorum
 

DeletedUser23142

Ziyaretçi
Aday: DAYI


DEHSET Klanlar kurucusuyum ve yıllardır klan yönetiyorum. Yüzlerce oyuncuyla tanıştım birlikte oynadım. Bunların arasında oyunculuk bilgisi ve kalitesi ile mükemmel diye tabir ettiğim oyuncularda vardı. Birde o kadar kabiliyetli olmayan ama sonuna kadar hırs ve mücadeleyi bırakmayan bilgi açığını çalışkanlığıyla kapatan oyuncular vardı. En nihayetinde belirttiğim 2 tip oyuncu profillerininde zaafları söz konusuydu ve çok uzun menzilli savaşlarda fazla dayanamıyorlardı.


DAYI yani İlhan abiye gelince; kabiliyet, yetenek ve mentalite olarak gördüğüm en usta oyuncudur. Bunun yanına hırsı, dayanıklılığı üst düzey yardımseverliği ve mücadeleci yapısı eklenince gerçekten mükemmel bir oyuncu profili çiziyor.


Her klana lazım olan ve bulunduğu klanın mağlup edilebilir yüzdesini en aza indiren benim açımdan en iyi oyuncudur. Umarım birlikte nice savaşlar veririz.

 

DeletedUser17510

Ziyaretçi
ADAY : DAYI

En iyi savunma taarruzdur. Cesaretli savaşçı, Taarruz ederken savunan savunurken taarruz edebilen savaşçıdır. DAYI Dengesini bulmuş oyunun sırrına ermiştir. ve benim favorimdir.
 

DeletedUser59359

Ziyaretçi
ADAY: DAYI
Mesefa tanımaz misslerin gidebileceği her yere gider
 

DeletedUser37346

Ziyaretçi
Aday: DAYI

Oyun bilgisi, tecrübe, pratiklik, yardımseverlik ve mücadele gücü, sağlam bir duruş ve karakter.. Fazla söze gerek yok o bir efsane..
 

DeletedUser59361

Ziyaretçi
Aday: DAYI

Bizlere kol kanat gerdi, ne zaman zora düşsek yardımımıza koştu.
Laflarla anlatılacak bir insan değil. Yaşayıp da görülebilecek bir insan o :)
 

Vigilaante

Kılıç Ustası
Tepki puanı
94
Aday oyuncu:hafif atli*
Sebep:Birçok dünyada ismini duyurmuş, cesurlukta açık ara önde giden, w26'da jenjenrosso ismiyle oyun bilgisini konuşturmuş, şu anda da w32 de oyununa tam gaz devam eden namıdeğer kel atlı 1 numaralı adayımdır. Diğer adaylarada bol şans çünkü lazım olucak :)
 

DeletedUser13497

Ziyaretçi
aday :**Streetballer **

yani rahmicanım başka söze gerek olduğunu sanmıyorum adı yeter :))
tek kişilik ordu :)
 

DeletedUser59426

Ziyaretçi
ADAY: DAYI

ilhan abi oyun bilgisi ve teçrübesiyle herkeze yardımcı olmuş ve oyunu oyun gibi oynıyan nadir insanlardan biridir.

bu zamana kadar ne öğrendiysem,bende emeği çoktur. Yardımseverliği ve oyun hırsıyla ön planda olmakla birlikte

kaybetmeye tahammülü yoktur.

Her klana böyle bir oyuncu gerekir ;)
 

DeletedUser59415

Ziyaretçi
aday kasapnuri
kendisini tanımıyorum ama yaptığım kesimlere şahidim.
 

DeletedUser59446

Ziyaretçi
ADAY : CircassianKİNGG YANİ CARCELEN

SEBEP : SEBEBİNİ ANLAMAK İÇİN ONUNLA SAVAŞIP GÖRMEN LAZIM. O BİR KOMUTAN O BİR ASKER O BİR STRATEJİ UZMANI O BİR KARDEŞ... KISACASI O BİZİM HERŞEYİMİZ
 

DeletedUser47722

Ziyaretçi
Aday w19 kurmay.
Göze batacak kadar puan başarısı olmamasına rağmen Tam konunun başlığına uygun olduğu sebebiyle kendisini aday gösteriyorum. Buradaki yazan hiçkimse cesaret ödülünü onun kadar hakedemez. Oyun için kimseye eyvallah etmedi her zaman her konuda sevdiklerinin sonuna kadar yanında durup maddi manevi desteğini hiç esirgemedi 2 yıl boyunca kendisinden istenen hiçbirşeye yok demeyip elinden geleni yaptı. kimsenin burda oylayıp seçmesine gerek yok. Benim için hepinizden daha cesur bir oyuncu. Kendisine saygılarımı sunuyorum
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Aday : DAYI

Üst düzey uzun mesafe operasyonları bile onu bu listeye yazmak için yeterli. Her klanın sahip olmak isteyeceği türden enfes bir takım oyuncusu.
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst