REBORN vs KOLPAÇİNO

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

myw**

Okçu
Tepki puanı
5.337
Yukarıda yazan kral katili arkadaş hasta mı? Bilen var mı? Herkesi Yusuf kimse Yusuf olarak görüyor. İyi değil Allah yakınlarına sabır versin. Üzüldüm haline alt tarafı oyun bu şuanda da savaş ilanı başlığı bu cidden sıkılmaya başladım. Oyundan bir sürü mesaj Sertan Kaan Mustafa Yusuf bilmem ne niki de kısa zaman da değişeceğim. Ama buralar çok bozulmuş gardaşım savaş ilan başlığı bu başarı ile yenilirse tebrik et yenersen tebrik edelim. Senin sorunun ne? Üyelerimize mesajlar atıp hikaye anlatıyorsun? Savaş diyeceğim ama sen şimdiden ağlamaya başlamışsın bahaneler hadi hodri meydan çoluk çocukla daha fazla muhatap olmamak için lütfen bu sorunlu arkadaşı tedavi ettirelim tanıdık yakınları var ise lütfen rica ediyorum.

Başarılar dilerim tekrardan ama kral katili midir nedir necidir ona değil düşman klan oyuncularına mesaj çeken arayan ayartmaya çalışan rakibim değildir. Düşmanım bile olamaz önce K A R A K T E R önemli. Oyun bu kazanırsın kaybedersin OYUN.

zevzek senin ybaydi olduğunu bütün forum zaten biliyor ne kadar düzgün yazılar yazmaya çalışsanda anlıyoruz . Birde ona buna sıkıntısı mı var gibi söylemleri geç . Başka bir nick alıp düzgün yazılar yazmaya çalısında farklı bir kişilik olmuyorsun. Senden daha şizofren birisi bu oyunda zaten yok. Milleti kandırıp nasıl klan kuruyorsun ben hala onu anlamıyorum . Oyunmuşta karaktermişte bırak maval okumayı.
 

Proletarya

Acemi
Tepki puanı
78
Kimki
Magazinsel bir olay var. Olayları ile birlikte anlatında tüm dünya medeniyetleri adına aydınlanma yaşayalım
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst