Kolpaçino

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

DeletedUser71781

Ziyaretçi
çakma cromda oynadım evet. orjinal crom diye davet almıştım.
Peki girdikten sonra çakma crom olduğunu anladığın halde neden rakip klanın başkanının multisini açıp rakip klanına sirküler çektin reis ? Çakma crom için durduk yere genel forumda neden bize ana avrat sövdün reis ? Anladığım kadarıyla klan başkanlığı gibi bir şeyler yapıyorsun ve bu yaptıklarını bilmeyen insanların yöneticisi olmak nasıl bir duygu reis ? Son olarak da bu 3ü bir çelişki mi reis ?
 

Deleted User - 848885525

Ziyaretçi
Peki girdikten sonra çakma crom olduğunu anladığın halde neden rakip klanın başkanının multisini açıp rakip klanına sirküler çektin reis ? Çakma crom için durduk yere genel forumda neden bize ana avrat sövdün reis ? Anladığım kadarıyla klan başkanlığı gibi bir şeyler yapıyorsun ve bu yaptıklarını bilmeyen insanların yöneticisi olmak nasıl bir duygu reis ? Son olarak da bu 3ü bir çelişki mi reis ?
Eski Dünyalarda kalmış semih abi biz zaten mustafanın yaptıgı herşeyi biliyoruz :)
 

Deleted User - 848885525

Ziyaretçi
zaten bizim ekibimize gelen kişi herşeyi bilir abi yaşını bilmiyorum ama abi diyim
 
Tepki puanı
636
Peki girdikten sonra çakma crom olduğunu anladığın halde neden rakip klanın başkanının multisini açıp rakip klanına sirküler çektin reis ? Çakma crom için durduk yere genel forumda neden bize ana avrat sövdün reis ? Anladığım kadarıyla klan başkanlığı gibi bir şeyler yapıyorsun ve bu yaptıklarını bilmeyen insanların yöneticisi olmak nasıl bir duygu reis ? Son olarak da bu 3ü bir çelişki mi reis ?


Forumda kimsenin anasına sovmedim ben hakaret ettiğim doğrudur. Detayını eve geçince yazıcam dostum
 
Tepki puanı
636
üzerinden biraz zaman geçti eksiksiz bir şekilde anlatmaya çalışacağım.

Öncelikle sağda solda beni klandan atıp topladıklarını iddia ediyorlar. 1.si böyle birşey olmadı. Global ban yemiştim. Hesabı topladılar. Global ban yemiş olmasaydım yusufu bizzat klanla ben vurucaktım. Bilen bilir. Veya bilen susar diyim ben şimdi ona. Aksini iddia edecek varsa da buraya yığınla şahit yığarım. Lakin yusuftan bahsedilen yerde olmak bile istemezler.

bir önce ki nickim 3 yıldızlı ***KRAL KATİLİ*** liydi. Global ban yediğime dair @Strafe takım liderimiz söyleyebilir dilerse..

Şimdi biraz geniş açıdan alıpta anlatıcam herşeyi buraya. Olaylara şahit olan kişiler @Khaos X erhan abi @Strafe sayın adminimiz ve narcos klanlarının hepsini buraya etiket atmıcam. @myw** gökhanı etiket atıyorum.

Askerden geldiğim zamanlardı sanırım w48 olması lazım. random bir hesapta takılıyordum. köklü bir ekibimde yoktu zaten. genel de udw ile giriyordum. o da çok değil max 3 dünya girmişimdir.

w48'de takılırken birisinden mesaj geldi. yeni dünya açılacak gelmek ister misin diye.. ekibi falan sordum. crom klanları dendi. ve bana duygu sömürüsü yapan biriydi. birkaç sohbet ettikten sonra 2mizin omuz omuza verip eğlenceli ve güzel bir dünya olacağını söylemişti. duygu sömürüsü yapıp beni çakma crom klanlarına orjinal diye davet eden kişi yusuftu. velhasıl kandım gittim. Her ekipte olduğu gibi bende ekibimde kim olursa olsun her zaman arka çıktım ve yanında oldum. kötü dediler aldırmadım hakaret ediyorlardı o çocuğa aldırmadım. önyargılı yaklaşmak istemedim. elimden geldiğince dışlanmış birine destek olmaya çalıştım. ona kötü davrananların karşısında oldum. klan için birlik için uğraştım. elimden geldiğince ilgileniyordum elimden gelenin fazlasını yapıyordum. mümkün olduğunca da az köy toplayıp klandaki dostlarımı düşünüyordum. yüzde 36 morale full çiftlik kamiler vurdum onun için. gocunmadım. kıta hakimiyetini ele geçirdik. ve ben duygusal bir insan olduğum için gerçekten değer de veriyordum. Sayemde aktif bir yönetim kadrosu oldu. isimler ve nickler vermeyeceğim kimlerin olduğuna dair. whatsap gruplarında gülüyorduk eğleniyorduk. discordda toplanıyorduk. genel forum ybaydi'nin üzerine gelirken yanında bir tek ben vardım. yine ben destek çıkıyordum. fakat bir süre sonra whatsap grupları kitlenip insanlara hakaretler başladı. bugün sana karşı iyi olan yusuf bir başkasından etkilendiği zaman seni sallamıyordu. bunun w60'ta ki taze örneğini de vereceğim. anlatmaya devam edeyim.

Söylediğim gibi köklü bir ekibim yoktu. ve eski klan savaşlarında daha çok klanlar ve savaşlar oluyordu. narcos'un arkasına yerleşen arma klanları savunma kasıp narcos'a atıyordu. bu her ne olursa olsun bu benim kendi düşüncem. ben klanlar da klanların çeteleşmesine karşıyım. 2-3 pakt girilen dünyalar da diğer klanların pek bir manevra kabiliyeti kalmıyor. herkes birbirini pofpofluyor. benim bu durumdan şikayetçi olduğumu o zaman ki çakma crom da ki değer verip vermediğim yönetici arkadaşlar zaten biliyordu. bu sistemin değişmeyeceğini de biliyordum. bir gece otururken whatsap grubunda sohbet ediyoruz. dedim ki eğlence amaçlı ben bir narcos'a sirkü çekeyim. ordu bilgisi toplim.

O gece benim bu fikrime o grupta kim varsa onayladı. yazı yazmayan varsa bile gördü okudu mesajları(rakro.31) necati misal.

sabaha karşı narcos'a sirküyü çektim. ordu bilgileri gelmeye başladı. yapılan hareket ne kadar doğru ne kadar yanlış fark etmiyor pek aslında. senin karşında 3 pakt var sonuçta. galaxy narcos arma klanları.

gelen ordu bilgilerini whatsap grubuna attığım zaman herkes gülüyordu. yusuf dahil helal olsun tarzında yazılar yazıyordu. sonrasında klanlar camiasının markası rakro lafa girdi. bu arada rakro orada çakma cromun diplomasisine bakıyordu. bu yapılan hareket doğru değil tarzında yazılar yazmaya başladı. discordda konuşuldu falan. tüm gece ordu bilgisini çekeceğim mesajları görmesine rağmen yapma kardeşim demedi. izledi sadece. yaptıktan sonra ahlak bekçisi kesildi. belli ki narcos galaxy arma klanları vs.. içlerinde kıramayacağı dostları veya kötü olmaya gerek duymayacağı oyuncular vardı. neme lazım diğer dünyalar da oyun oynatmazlar sonra..

sabah çekilen sirkü mesajından ikindiye kadar herkes gülüp eğlendi. ikindiden sonra karaktersiz ilan edildim. hatta bu yapılan harekete şe*******k bile denildi necati tarafından.

bu olaydan sonra kanka indirip kanki kaldıran yusuf da necati ile beraber olup narcosa özür götürdüler. kral katili hakkında gerekeni yapacağız tarzında konuşma yapmışlar. o kadar emek verdiğim, bir araya getirdiğim yönetim ekibi ben iş saatinde çalışırken toplanmış benim yönetimden ihracımı tartışmışlar.

(ben narcosa sirkü çektiğim için haysiyetsiz karaktersiz olduysam, 8000 köy farkına rağmen alarmla baş edemeyip alarm içinden hesap satın almak ne demektir ?)

velhasıl,

bunlar yaşanırken bu arada narcos ekibinden büyük bir linç yiyorum. forumda başlıklar açılmış alay edici sözler falan. narcos neyse de benim o kadar birlikte yola çıktığım insanlar sattı beni o dünya da. söylediğim gibi her birine değer veriyordum. ve insanın içinde ukte bıraktı. üzdü kısacası. bunların hal ve tutumlarından sonra gece işte çalışırken yarın öğlene kadar beni toplamazsınız klanı ikiye yaracağımı söyledim. ondan sonra mesajlar susmadı tabi. discorda falan da çağırdılar. yapma etme mustafa diye. yaparım ederim diyordum ama içim parçalanmıştı. o kadar sevdiğim saydığım insanların bana bunu yapması. ve ben kafama göre birşey yapmadım. herkes şahitti o olaya tüm YÖNETİM...

oyun içerisinde multi hesaplardan aldığım küfürler sonucu, kendi klan yönetimim beni satması sonucu, sadece basit bir sirkü mesajı için beni karaktersiz şe*********ss ilan edenler sonucu, genel forumda beni kışkırtıcak alaycı söylemler sonucu saygı ve ahlak çemberini aştım. aşarken genelde ana bacı yapmamaya da özen gösteriyordum. bu sebepten dolayı @Khaos X erhan abiyle arada iletişim kurduğumda için özür dilemiştim. ama yine burada bir özür dilemek istiyorum ve diğer arkadaşlardan da

@Khaos X @myw** @Strafe ve aklıma gelmeyenler içinde özür dilerim. Yapmamam gerekirdi fakat heryerden linç yiyordum. yerimde bir başkası olsa belki aynısı yapardı bilemiyorum. @***Sakaryale54 bu olayları ben saklıcak değilim. yanımdaki her adam bu olayları biliyor. ne eksik ne fazla...

(maytap geçecek arkadaşlara cevap atılmayacaktır)
 
Tepki puanı
636
ekstra olarak belirtmek isterim ki ben global ban yiyip oyundan gittikten sonra diğer yönetimde bulunan abilerimize kardeşlerimize de bir yığın hakaretler ve küfürler etmiş.. benim yönetim ihracımı oylayan herkes umarım okur bunu. şuan da da w60'a reborn klanlarını kurmuşlar. farklı yönetim kadrosuyla. farklı nicklerle. ne insanlar var yer yüzünde.
 

Mönch*

Yasaklı
Tepki puanı
835
Özet: Arkadaş çakma Crom'da oynuyormuş. Yönetimdeymiş. Myw'ı taklit ederek Narcos'un ordu bilgilerini öğrenmeye çalışmış. Sonra herkes tepki gösterince arkadaşları bu arkadaşı satmış. Yaptığı saçmalığı sadece "şakaydı" olarak açıklamış. Son olarakta yanındaki ikiyüzlü arkadaşlarının onu satması hususunda ağlamış :)

Dipnot: Benim bildiğim Kral Katili Croza'dır. Sizde hiç orjinal bir şey yok mu :D
 

Napolyon2.0

Yasaklı
Tepki puanı
1.126
-Rakipten ordu bilgisi toplamanın etik olup olmadığı tartışılır bence
Bence Fake hesap açmadan kendi hesabınla bunu yapabilirsen düşmanım dahi olsa tebrik ederim , kendi oyuncularıma da yuh derim ama burada mesele sirkü değil klan başkanı nickinin taklit edilmesi. Öbür türlü Sirküde bir sakınca göremiyorum. Diye düşünüyorum
Truva çıkarmak vs. bunlar normal şeyler zaten truva bir savaş taktiğidir :)
 

Moonknıght

Ağır Atlı
Tepki puanı
6.747
Uzun uzadıya yazılmış,mağdur oynanmış uyku sersemi yanlış görmediysem bir yerlerde özür dilenmiş konunun muhattapları gerekli cevabı verir-di...ancak düzgün etiket atmamışsın rakronun adı neden etiketsiz yazılmış adamın hakkında yazmışsın

@Rakro.31 sanırım kendisi bu umarım doğru etikettir.Tanışmıyoruz ama hakkınızda söylenenler var dikkatinize..
 
Tepki puanı
636
Özet: Arkadaş çakma Crom'da oynuyormuş. Yönetimdeymiş. Myw'ı taklit ederek Narcos'un ordu bilgilerini öğrenmeye çalışmış. Sonra herkes tepki gösterince arkadaşları bu arkadaşı satmış. Yaptığı saçmalığı sadece "şakaydı" olarak açıklamış. Son olarakta yanındaki ikiyüzlü arkadaşlarının onu satması hususunda ağlamış :)

Dipnot: Benim bildiğim Kral Katili Croza'dır. Sizde hiç orjinal bir şey yok mu :D

kimseyi taklit etmemiştim yalnız. sırf konuşmak için yazı yazmayın şuraya
 
Tepki puanı
636
Kral.katili arkadaşımız bir hata yaptı özür diledi. Önce kendi klanda tebrikler.geldi sonra bir anda hain ilan edildi. Kimsenin anasina sövmedi. Soven de küfür edende ybaydi ..bence olay uzatmayalim. Hatalardan ders almak en iyisi

olaylara bizzat şahitliğin olduğu için ve beni anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim abi. senin dışında başka düzgün yorum geleceğini sanmıyorum. genel olarak çoğu kuş lastiği takmış beynine çünkü
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst