Hayal kırıklığı

TongYabgu*

Acemi
Tepki puanı
70
Bu worlddeki klanların %80inin başka worldlerde kaybedişini görmüş biri olarak bu oyuna harcadığım mesaiyi.... Her neyse Alarm daha 3 tur başka klanlarla birleşecektir. Vuslat malesef oyun sonunu görmeyecektir ama geçirdiği geçirteceği kaliteli zaman onları fazlasıyla tatmin edecektir. En az 1 büyük savaşta (şahsi görüşüm Nop tarafından kendileri 2. veya 3. büyük savaşlarında dağılacaklar) Vuslat ekibi "ulan bu vuslatı küçümsemişiz, bizim uğraşacak vaktimiz yok hazır yeni world açılıyor buradaki hataları yapmayalım" dedirtecektir.
Eibo keza aynı şekilde kaliteli zaman geçirecekler muhtemelen millete kök söktürecektir ama worldü NOP kapatır.
Aztek-Anti-Azap da bahsettiğim başka klanlarla 72 farklı kombinasyonda birleşeceklerdir.
Ahtapot Paul Ruhun Şaadolsun


Kurulduğundan beri ANTİ'deyim. Başka klanlarla beraber girdiğimizde bile ANTİ olarak çıktık dünyadan. Biz kimsenin himayesine girmeyiz. Dünya başından beri prolar aşağı prolar yukarı dediler ben birinizi tanıyorum bir hikayenizi görmedim. ANTİ'nin adının değişmesine bizzat ben izin vermeyeceğim. Emin olabilirsin.
 

uyznlar

Kılıç Ustası
Tepki puanı
4.231
şuan gözüken bu açıklama yapmadıkları sürece bilemeyiz :D
eger oyle bır durum varsa bu olaydan vuslat zararlı cıkar dagılma sürecine girer yönetim oyuncunun istediği gibi diplomasi yapmak zorunda ben vuslata baktığımda nopla savaşmak isteyen bir oyuncu kitlesi görüyorum aksi durumda vuslat çatırdar gibi geldi . tabi bana öyle geliyor da olabilir bu yorum yani saldırgan cevap vermezsiniz umarım:)
oyuna her ne kadar yönetimsel görüşmeler şekil verse de oyuncu kitlelerinin istemediği bir diplomasi her zaman hatadır savaşta isteksizlik, oyun bırakma,kırgınlıklar,hatta taraf değiştirme gibi durumlarla karşı karşıya kalabilir her klan için geçerli bu :)

amaçta zaten böl parçala yut değil mi :) vuslatın istemediği bir savaşa girmesi iki tarafıda memnun eder
 

uyznlar

Kılıç Ustası
Tepki puanı
4.231
Eibo kaliteli bir klan , nop tartisilmaz , anti de kendini ispatlamis ( bundan onceki wordlerdede) kaliteli bir klan.Lakin vuslat klani benim icin hayalkirikligi eibo savasindaki gosterdikleri performans ortada.Vuslat bu diplomasiyle bencede kendi bacagina sıktı
1. Vuslatin icinde Nopla savasmaya istekli guzel ekipler var birebir bildigim
2. Gelecek yavas yavas goruluyor. Nop-Alarm savasi ciktiginda yukarida bizi(AzTeK) oyalamasi icin vuslat-eibo klanlari kullanicak gibi gorunuyor.Fakat asil soru vuslat azteki tutabilecek mi ve vuslatin icindeki nop karsitlari ne yapacak :) vuslatin dagilma surecinin baslayagini dusunuyorum.
3. Bu diplomasi en cok eiboya yarar kendilerini tebrik ediyorum :)
Sahsi yorumdur klani baglamaz.

PausaniaS

dediğin gibi eibo kilit klan vuslat klanı şuan yem konumunda gibi gözüküyor... güney de alarm nopa savaş açtığı an(açarsa tabi) aztek vuslata savaşı açacaktır :)

bunlar bireysel yorumlar bazı klanlar rahatsız olabilir :/ zevk almaya bakın :)
 

DeletedUser67101

Ziyaretçi
sancağın karaltısı kayboldu onlar ne yapıyorsa ve ya ne yapacaklarsa

edit: bana ne ama yine yazmadan duramadım kusura bakmayın
 

DeletedUser58821

Ziyaretçi
Nop klanı hiçbir savaştan kaçmaz. Üç kıtada birden daha önceki bir çok dünyada aynı anda savaşmış bir klanız. Hatta bundan hoşlanıyoruz diyebiliriz. Takip ettigim kadarıyla bu dünyadaki bazı oyuncular NOP la daha önce karşılaşmamış. Op yapınnnn bize. Yapın da bizi o zaman tanırsınız
 

Maat

Acemi
Tepki puanı
14
Oyunun en başında yapılmasi gereken birseydi zaten savaşmayan insanlari niye arkanda kurbanlık gibi besleyesin?

siz kendi içinizdeki pasifleri temizlemeden savaşa başladınız sizin hatanız buydu savaşı da neden kaybettiğinizin bahanesini arıyordunuz o da biz olmuş olduk :) bahsettiğim hataların örneği mesela senin halen toplanmamış olman neyse vuslatın şuan mevcut düşmanı yok kendi eski dostlarını toplamakla ilgileniyor bu sırada sizi de elden geçirirler canını sıkma sen :)
 
Üst