GELİŞİM GELİŞİM VE YİNE GELİŞİM

  • Konuyu başlatan DeletedUser58852
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser58852

Ziyaretçi
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Bugün EİBO olarak rakibimiz VUSLAT klanına karşı bir operasyon yaptık.Nihai sonucun nedenlerine girmeden önce hemen sonucu paylaşayım.
İstatistikler

Sonuç beklenilenin aksine gayet az.Bu operasyona müttefikimiz GAZOZ-YAZI klanlarıyla beraber girdik.Ancak kendileri operasyonu yolda kesip bugün Saldırı attıkları köylere ziyaret gerçekleştirdiler.Ve VUSLAT klanlarıyla Düşmanlıklarını bitirip diplomasi yaptılar. Kendilerinin bu kararına saygı duyuyorum.Ama EİBO sorumlusu Erol benle aynı fikirde değil :) Yapılanın yanlış olduğunu düşünüyor dolayısıyla şuanda GAZOZ-YAZI klanlarıyla ortak forumumuzu ve savaşımızı bitiriyoruz.Ben ise GAZOZ-YAZI klanlarının VUSLAT tarafından oluşturulan korku ortamıyla manipüle edildiğini düşünüyorum.Ama Erol sonuç olarak yanlışın yanlış olduğunu vurguluyor ve şuanda sonuç olarak kendileri ile kendi kararları neticesinde bundan böyle nötrüz.

Bunun harici değinmek istediğim bir konu, başlıktada belirttiğim gibi gelişimdir.Biz EiBO olarak haritamızı doldurduk.Gelişimimizi bu anlamda tamamladık ve artık savaşmak zorundayız. Birkaç gündür forumda ve watsapp gruplarında NOP korkusu adeta pompalandı tüm w ye.Sanki NOP w ye sonradan geldi sanki w başında yoktular ve şaşıracak iş yapmışlar gibi bir propaganda aldı başını gitti.Ben defalarca söyledim.NOP un başarısı ne tasadüftü ne de aksi durum düşünülebilirdi. Bu w ye gelirken NOP 'un bu w nin bankolarından olduğunu düşünmeyenimiz var mı ? Dolayısıyla son zamanda forumda pompalanan NOP meselesi sanki öyleymiş gibi davranmayın. Eğer daha önce bunu idrak edemediniz şimdi ediyorsanız günaydın.Bu durumda yapılacak ilk şey sakin olmak ve alel acele karar vermemek daha daha iyi detaylı düşünmektir.Bir tehtit onu ertelemeyle veya gözardı etmekle bertaraf edilmez.Veya hele hele bu oyun için özellikle başkalarıyla diplomasi yaparak hiç bertaraf edilmez. İyi analiz edilmeli iyi tahlil yapılmalı ve tabi bu da uygulanmalı.Ama bu yapılırken gerçekten real olunmalı.Bir anlık heycanla hareket edilmemeli... Önce tehtit analiz edilmeli sonra yapabileceklerimiz.Ne olursa olsun işleri kendiniz halletmeniz gereken o gün gelecek bir klanı önüne tamponlayarak veya onla yürüyerek tehtidi gözardı etmek bir çözüm değildir.Her klan elbette kendi kararını verebilecek düzeydedir.Ancak ben bize yapılan yanlışı ve aslında kapılanan o ''korku'' havasının nasıl realiteyi manipüle ettiğini burada anlatmaya çalışacağım.

Bakınız GAZOZ-YAZI cephesinden birkaç alıntı yapacağım ismen kimseyi zan altında bırakmadan.

''Bşr haftada bşzden 15-20 koy aldıysalar nette siz ve biz 100'ün üzerinde almışızdır.
Ama şu var. Siz nop ile müttefiksiniz değşk mi?
Nopda antiyi çok sağlam vuracak.
Ben de bu taraftan hem antiyi hem vuslatı vursam adamlar hem antiyi tek seferde düşürüp hem de ben vuslatla savaştığım içğn sınırda em güçlü rakiple karşılaşacağım. Harita öylr bir noktaya geldi ki sen nopa kuzeye çıkma diyemezsin onlar kuzeye çıkacak, ben de neden onların köy almalarını kolaylaştırayım, neden kendimi toparlamadan nop ile sınır olayım ''


Bu yazıdan gayet tabii NOP'un analiz edilmediği ve Haritasını kapatmasının vermiş olduğu(gölgesi yetmiş) çekincenin net emarelerini görebilirsiniz.


Aslında yapılanın yanlış olduğunu anlatan şöyle bir yazı daha var.


''Burada tek rahatsızlığım sizi yarı yolda bırakmış gibi olmak. Ama sizin bu dakıkadan sonra nop gibi daha güçlü bir müttefiğinix yanında''

Gayet üzücü olan bu yazıyı bana yazan kişinin ne yaşı ne de olayları yorumlayış biçimidir.Ancak onca zaman oyun oynadıktan belli bir tecrübeye sahip olduktan sonraki vizyonudur.

Bugün bu korkuyla bu duruma düşmek yarın aksini gösterebilecek iradeniz olduğunu hissettirirmi?

Bir başka oyuncunun yazısı.


''evet ama cin bitti. haedi istisare edelim. nop nereye geliyor? nereye gidecek?antiye gelecek. biz de antiye vuruyoruz. simdi vuslat kimle düsmün?anti kimle düsman? bizle ve nop ile. nop bizle savasmak da istediğini ifade etmis. ne olmalı idi? benim acımdan problem değildi ama problem görenler oldu''

,
Amacım kesinlikle bir klanı zan altında bırakmak değil.Bu yüzden bu yazıları yazan kişilerin isimlerini vermedim.Benden başka bilen de yok.Burada amacım gerçekleri hatırlatmak. Bakın w nin hızı 2. En iyi olan bu w yi kapatacak.Ama bu demek değilki diğerleri kaybedecek. Yalnızca yanlış stratejik planlamalar yapanlar kaybedecek yalnızca kendi çıkarını düşünüp diplomasi değiştirmeyi alışkanlı kedinenler kaybedecek. Örneğin, basitce CİN klanını düşünelim. Bu oyunu sergileyen bu insanlar bu w yi kayıp mı etti? Evet ama sadece profillerinde basit bir başarı olmayacak.Bu w de oynayan her oyuncu ki onları yenen NOP içinden bile o oyunculara bir saygının oluştuğunu düşünürsek tekrar soruyorum bu insanlar kayıp mı etti?

Başka bir konu, NOP şuanda tartışmasız en iyi giden klan.Şuanda bu klana karşı güzel savaş vermek isteyen herkesin yapması gereken basitçe daha çok gelişmek olmalıdır.Gelişmek içinde kapanmış haritada savaştan başka yol olmadığını savaşılmaması durumunda da mutlaka bir yerde kırılmanın olcağını muhakak biliniz. Yani yukarıda yazıldığı gibi, savaştığınız bir klan daha büyük rakibinizin hedefi ise onu tampon olarak kullanmazssınız onu daha seri yokedersiniz. Rakibinize karşı daha çok adam toplayarak bugün sayı çokluğu edinmek yarın o kadar insanı koordine etmekte zorluk kılacaktır..O zaman işler birbirine vurmaya geldiğinde neler olacak??

Vuslat ile ilgili anti parantez açıyorum, NOP'un korkusunu çok güzel şekilde bölgeye empoze etti. Büyük bir diplomatik başarıyı elde etti.Birkaç haftalık sürede silinebilecekken şuanda bunu çözmüş durumdalar.Ama tekrar ediyorum bunu başarı olarak görmeyin.Şuanda bu yaptığınızla bu w yi kapatacağınıza şuanda daha çok mu inanıyorsunuz?
Kendinizi kandırmayın..Bunu da her klana söylüyorum. Kokunun ecele faydası yoktur.Planlama stratejinin temelidir.Analiz çok önemlidir. Daha öncede bakın ARES klanına, aynı mesele bakın bi fark yok aynı mesele ile retorik olarak kullanıp şuanki haritayı oluşturdular.Bunu bu w ye beraber girdiği klana karşı yaptı değil mi bu klan.O gün VUSLAT ARES e kol kanat gerdi.Yapması gereken basitçe pastadan payını almak olmalıydı.Çünkü Bölgeye VUSLAT EİBO anlaşarak girmişti.Bunun bu forumda 2 klan adına da açıklamaları vardır.Ama iş realiteye gelince VUSLAT ne yaptı ? Peki yarın bugünkü müttefiklerine ne yapar ? Peki bugün Alpha bölgesi klanları ne yapıyor? kısa sürede zaten yokedip daha da güçlenebileceği bölgeye güveniyor inanıyor ve ortak hareket ediyor.Ve bunu yine bir klan müttefiği olan bizi yarı yolda yaparak yapıyor.(yukarıda kendi yöneticilerinin itirafını yazmıştım).Geleceğinizi daha iyi mi görüyorsunuz şuanda bilmiyorum ama bugün görüleni söyleyeyim yarın da olacakları görürüz.BALIK BAŞTAN KOKAR. Korkuyla hareket etmeniz gözlerinizi kapamanız bindiğiniz dalı kesmenizden ibarettir. Bugun bu kararı alan klan yöneticileri yarın işler sarpa sardığında umarım bunu hatırlarlar ve ders çıkarırlar.

Aşşağıdaki haritada NOP'un en iyi 40 oyuncusunu göreceksiniz. Forumda pompalanan korkunun aksine NOP'un merkezde tam bir yerleşke için gereken süreye minimum kaç dersiniz? Yani NOP kaç gün sonra Merkezde tam hakimiyet kuracaktır ? Hiç düşünüldü mü ? Bu süreçtede Alpha bölgesi oyuncuları savaşarak ve savaşmayarak ne elde edip edemeyeceğinzi düşündünüz mü ? Tekrardan VUSLAT ı tebrik ediyorum.

NOPUN EN iyi 40 oyuncusu.


 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
VUSLAT O GÜN ARES PAYINI ALSAYDI BUGUN DAHA GELİŞMİŞ OLURDU. VERDİKLERİ KARAR SONUCU HARİTAYA SIKIŞTILAR.ÇOGU KAFA OYUNCUSU GELİŞEMEDİ.AYNISI SUANDA GAZOZ YAPIYOR.ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GÖRECEĞİZ.
 

Deleted User - 5540543

Ziyaretçi
Okumadım da. Nopa niye bölüm sonu canavarı muamelesi yapıyorsunuz arkadaşlar. Adamlar oyununu oynuyor köyünü topluyor farm kasmak yerine savaşsanız kıtanızda ki klanlarla hakkıyla sizde öyle haritalara sahip olursunuz :D

buradan hacıma selamlar :p
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
Okumadım da. Nopa niye bölüm sonu canavarı muamelesi yapıyorsunuz arkadaşlar. Adamlar oyununu oynuyor köyünü topluyor farm kasmak yerine savaşsanız kıtanızda ki klanlarla hakkıyla sizde öyle haritalara sahip olursunuz :D

buradan hacıma selamlar :p
Yazılan yazıda nopun canavar değil oyununu oynadıgını buna karşın da diğer klanların yanlışlarını anlatmaya çalıştım.Okudugunuzda net göreceksiniz.
 

Deleted User - 5540543

Ziyaretçi
Yazılan yazıda nopun canavar değil oyununu oynadıgını buna karşın da diğer klanların yanlışlarını anlatmaya çalıştım.Okudugunuzda net göreceksiniz.

ben yazıya ithafen yazmadım. Okumadığımı belirttim boş vaktimde okurum da. Sürekli bir nop başlığı açılıyor komik oluyor yani. Ne sanıyor insanlar anlamıyorum şuan tüm kuzey tek elden yönetilmeye kalksa yine kaybeder bu savaşı. Zevk almaya baksın herkes :D
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
ben yazıya ithafen yazmadım. Okumadığımı belirttim boş vaktimde okurum da. Sürekli bir nop başlığı açılıyor komik oluyor yani. Ne sanıyor insanlar anlamıyorum şuan tüm kuzey tek elden yönetilmeye kalksa yine kaybeder bu savaşı. Zevk almaya baksın herkes :D


konu başlıgımda gelişimdir. Gelişmenin önemini vurgulamaya çalıştım. Zannedilennin aksine nopun canavar olmadıgını anlatmaya calıstım.Resimdede anlaşılır en iyi 40 oyuncusu hala merkeze çok uzak.

NOP bir ekip.Daha önce bir ço kkez birlikte oynamış insanlar.Bazı oyuncularını bilirim.Örneğin Radjap iel w9 da iken oynamıştık.Kendisi hayran olduğum bir oyuncudur.Onu idol olarak görüyorum. Bu şekil bir çok oyuncuları var. Nop gibi bir klana karşı diplomatik varyantlarla değil en az onun kadar gelişerek cevap verilebilir. Ha şu da soru, herkes gelişse NOP a kafa tutulur mu? burası yine meçhul. Ama Gelişmiş oyuncularınız varsa en azından bir şans oluşturabilirsiniz. Buna inanıyorum.
 

**JiLeT**

Çaylak
Tepki puanı
114
Bence gayet mantikli bir anlasma nop guclu bi klan teker teker ezilmektense birlik olmayi tercih etmisler akli olan herkesin yapacagi bi anlasma olmus ki anti-vuslat-alpha klanlarinin tek cikar kapisi bu.
Bence siz milleti elestireceginize eibo klanina bu surecte ne olacak onu hesap edin nop dunya mi kapattiracak size?
Bu dunyadaki rolunuz ne ?
Tarafsiz bir yorumdur..
 
Tepki puanı
1.919
Bence gayet mantikli bir anlasma nop guclu bi klan teker teker ezilmektense birlik olmayi tercih etmisler akli olan herkesin yapacagi bi anlasma olmus ki anti-vuslat-alpha klanlarinin tek cikar kapisi bu.
Bence siz milleti elestireceginize eibo klanina bu surecte ne olacak onu hesap edin nop dunya mi kapattiracak size?
Bu dunyadaki rolunuz ne ?
Tarafsiz bir yorumdur..
Eibo savaşarak zevk alıyor dünya kapatma gibi bir dertleri yok en doğrusunu yapıyorlar bu oyunda zevk almak dünya kapatmaktan daha iyidir
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
Bence gayet mantikli bir anlasma nop guclu bi klan teker teker ezilmektense birlik olmayi tercih etmisler akli olan herkesin yapacagi bi anlasma olmus ki anti-vuslat-alpha klanlarinin tek cikar kapisi bu.
Bence siz milleti elestireceginize eibo klanina bu surecte ne olacak onu hesap edin nop dunya mi kapattiracak size?
Bu dunyadaki rolunuz ne ?
Tarafsiz bir yorumdur..


bu dunyadaki rolümüz önemli değil.Amacımız en azından oyunumuzu oynamaktır.Böyle olduğu sürece bu klanda olmaya devam edeceğim.
Senin oyun tecrüben nedir bilmiyorum.Ama Bu klanlar diplomasiyle bu işi bu w de götüremez. Belki yanılırım o da mümkün. Ama geçmişte aksini görmedim. En çok geçmişe gitmeyelim bu w de de görmedim.
 

angry zeynep

Mızrakçı
Tepki puanı
528
Olası bir savaşta burdan tek çıkarlı taraf Nop olucaktır
Yukarki klanlardan herhangi birinin Anti tarafını vurması sonucunda Nop bölgeye daha rahat yerleşebilir ama müttefiklik olunca kendi oyuncularını sınıra taşıyıp Antinin yükünü azaltmış olur tabi ilerisi için

Ama iş realiteye gelince VUSLAT ne yaptı ? Peki yarın bugünkü müttefiklerine ne yapar


Önce biz müttefiklerimize ne yaptık demelisiniz burdada Vuslat müttefiğinin arkasında durdu siz Müttefik dediginiz adamı vurdunuz


Gerçekten mantıklı bir yazı bekliyordum ama bom boş bir yazı olmuş bence

Eibo world kapatmak için oynamıyor bariz Nopun ekmeğine yağ sürmek için klanları birbirine vurdurmaya çalışıyorsunuz :D
 

İOS Celtic

Çaylak
Tepki puanı
161
Şunu soruyorum bunu yazan arkadaşa hadi biz beraber vuslatı 2 haftada temizledik. Nopta 2 hafta boyunca antiye vurmadı ya da sizin değiminizle ilk 40 oyuncusu merkeze gelemedi. Kuzey batıda Aztek , nop ve eibo kaldı. Bu durumda eiobo ne yapacaktı? Bunu bana açıklayabilir misiniz?
Forumda başlık açıp duyar kasmanın, biz satıldık demenin bi anlamı yok. Bi müttefik yukardan vuslata vurmayacak onun yerine diğer müttefik aşağıdan anti ile savaşacak.
Siz istiyorsunuz ki hem ayranım dökülmesin hem ........ Bu durum da bu oyunda pek rastlanan bir şey değil.
 

**JiLeT**

Çaylak
Tepki puanı
114
Eibo savaşarak zevk alıyor dünya kapatma gibi bir dertleri yok en doğrusunu yapıyorlar bu oyunda zevk almak dünya kapatmaktan daha iyidir
Amac savasarak zevk almaksa nop daha guclu bir klan onlarla savasarak daha cok zevk alacaklarini dusunuyorum :)
Amac savasmaksa tabi
Anladigim kadariyla vuslat-eibo birbirini taniyan bilen bi klan w basinda olmus bi hata bence uzatmanin alemi yok guneyden gelen tehlike daha buyuk (nop klani yanlis anlamasin husumeten yazilmis bir yazi degil konuyu acan arkadas gibi oyunu okumaya calisiyorum sadece)
 

ursan

Milis
Tepki puanı
258
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Bugün EİBO olarak rakibimiz VUSLAT klanına karşı bir operasyon yaptık.Nihai sonucun nedenlerine girmeden önce hemen sonucu paylaşayım.
İstatistikler

Sonuç beklenilenin aksine gayet az.Bu operasyona müttefikimiz GAZOZ-YAZI klanlarıyla beraber girdik.Ancak kendileri operasyonu yolda kesip bugün Saldırı attıkları köylere ziyaret gerçekleştirdiler.Ve VUSLAT klanlarıyla Düşmanlıklarını bitirip diplomasi yaptılar. Kendilerinin bu kararına saygı duyuyorum.Ama EİBO sorumlusu Erol benle aynı fikirde değil :) Yapılanın yanlış olduğunu düşünüyor dolayısıyla şuanda GAZOZ-YAZI klanlarıyla ortak forumumuzu ve savaşımızı bitiriyoruz.Ben ise GAZOZ-YAZI klanlarının VUSLAT tarafından oluşturulan korku ortamıyla manipüle edildiğini düşünüyorum.Ama Erol sonuç olarak yanlışın yanlış olduğunu vurguluyor ve şuanda sonuç olarak kendileri ile kendi kararları neticesinde bundan böyle nötrüz.

Bunun harici değinmek istediğim bir konu, başlıktada belirttiğim gibi gelişimdir.Biz EiBO olarak haritamızı doldurduk.Gelişimimizi bu anlamda tamamladık ve artık savaşmak zorundayız. Birkaç gündür forumda ve watsapp gruplarında NOP korkusu adeta pompalandı tüm w ye.Sanki NOP w ye sonradan geldi sanki w başında yoktular ve şaşıracak iş yapmışlar gibi bir propaganda aldı başını gitti.Ben defalarca söyledim.NOP un başarısı ne tasadüftü ne de aksi durum düşünülebilirdi. Bu w ye gelirken NOP 'un bu w nin bankolarından olduğunu düşünmeyenimiz var mı ? Dolayısıyla son zamanda forumda pompalanan NOP meselesi sanki öyleymiş gibi davranmayın. Eğer daha önce bunu idrak edemediniz şimdi ediyorsanız günaydın.Bu durumda yapılacak ilk şey sakin olmak ve alel acele karar vermemek daha daha iyi detaylı düşünmektir.Bir tehtit onu ertelemeyle veya gözardı etmekle bertaraf edilmez.Veya hele hele bu oyun için özellikle başkalarıyla diplomasi yaparak hiç bertaraf edilmez. İyi analiz edilmeli iyi tahlil yapılmalı ve tabi bu da uygulanmalı.Ama bu yapılırken gerçekten real olunmalı.Bir anlık heycanla hareket edilmemeli... Önce tehtit analiz edilmeli sonra yapabileceklerimiz.Ne olursa olsun işleri kendiniz halletmeniz gereken o gün gelecek bir klanı önüne tamponlayarak veya onla yürüyerek tehtidi gözardı etmek bir çözüm değildir.Her klan elbette kendi kararını verebilecek düzeydedir.Ancak ben bize yapılan yanlışı ve aslında kapılanan o ''korku'' havasının nasıl realiteyi manipüle ettiğini burada anlatmaya çalışacağım.

Bakınız GAZOZ-YAZI cephesinden birkaç alıntı yapacağım ismen kimseyi zan altında bırakmadan.

''Bşr haftada bşzden 15-20 koy aldıysalar nette siz ve biz 100'ün üzerinde almışızdır.
Ama şu var. Siz nop ile müttefiksiniz değşk mi?
Nopda antiyi çok sağlam vuracak.
Ben de bu taraftan hem antiyi hem vuslatı vursam adamlar hem antiyi tek seferde düşürüp hem de ben vuslatla savaştığım içğn sınırda em güçlü rakiple karşılaşacağım. Harita öylr bir noktaya geldi ki sen nopa kuzeye çıkma diyemezsin onlar kuzeye çıkacak, ben de neden onların köy almalarını kolaylaştırayım, neden kendimi toparlamadan nop ile sınır olayım ''


Bu yazıdan gayet tabii NOP'un analiz edilmediği ve Haritasını kapatmasının vermiş olduğu(gölgesi yetmiş) çekincenin net emarelerini görebilirsiniz.


Aslında yapılanın yanlış olduğunu anlatan şöyle bir yazı daha var.


''Burada tek rahatsızlığım sizi yarı yolda bırakmış gibi olmak. Ama sizin bu dakıkadan sonra nop gibi daha güçlü bir müttefiğinix yanında''

Gayet üzücü olan bu yazıyı bana yazan kişinin ne yaşı ne de olayları yorumlayış biçimidir.Ancak onca zaman oyun oynadıktan belli bir tecrübeye sahip olduktan sonraki vizyonudur.

Bugün bu korkuyla bu duruma düşmek yarın aksini gösterebilecek iradeniz olduğunu hissettirirmi?

Bir başka oyuncunun yazısı.


''evet ama cin bitti. haedi istisare edelim. nop nereye geliyor? nereye gidecek?antiye gelecek. biz de antiye vuruyoruz. simdi vuslat kimle düsmün?anti kimle düsman? bizle ve nop ile. nop bizle savasmak da istediğini ifade etmis. ne olmalı idi? benim acımdan problem değildi ama problem görenler oldu''

,
Amacım kesinlikle bir klanı zan altında bırakmak değil.Bu yüzden bu yazıları yazan kişilerin isimlerini vermedim.Benden başka bilen de yok.Burada amacım gerçekleri hatırlatmak. Bakın w nin hızı 2. En iyi olan bu w yi kapatacak.Ama bu demek değilki diğerleri kaybedecek. Yalnızca yanlış stratejik planlamalar yapanlar kaybedecek yalnızca kendi çıkarını düşünüp diplomasi değiştirmeyi alışkanlı kedinenler kaybedecek. Örneğin, basitce CİN klanını düşünelim. Bu oyunu sergileyen bu insanlar bu w yi kayıp mı etti? Evet ama sadece profillerinde basit bir başarı olmayacak.Bu w de oynayan her oyuncu ki onları yenen NOP içinden bile o oyunculara bir saygının oluştuğunu düşünürsek tekrar soruyorum bu insanlar kayıp mı etti?

Başka bir konu, NOP şuanda tartışmasız en iyi giden klan.Şuanda bu klana karşı güzel savaş vermek isteyen herkesin yapması gereken basitçe daha çok gelişmek olmalıdır.Gelişmek içinde kapanmış haritada savaştan başka yol olmadığını savaşılmaması durumunda da mutlaka bir yerde kırılmanın olcağını muhakak biliniz. Yani yukarıda yazıldığı gibi, savaştığınız bir klan daha büyük rakibinizin hedefi ise onu tampon olarak kullanmazssınız onu daha seri yokedersiniz. Rakibinize karşı daha çok adam toplayarak bugün sayı çokluğu edinmek yarın o kadar insanı koordine etmekte zorluk kılacaktır..O zaman işler birbirine vurmaya geldiğinde neler olacak??

Vuslat ile ilgili anti parantez açıyorum, NOP'un korkusunu çok güzel şekilde bölgeye empoze etti. Büyük bir diplomatik başarıyı elde etti.Birkaç haftalık sürede silinebilecekken şuanda bunu çözmüş durumdalar.Ama tekrar ediyorum bunu başarı olarak görmeyin.Şuanda bu yaptığınızla bu w yi kapatacağınıza şuanda daha çok mu inanıyorsunuz?
Kendinizi kandırmayın..Bunu da her klana söylüyorum. Kokunun ecele faydası yoktur.Planlama stratejinin temelidir.Analiz çok önemlidir. Daha öncede bakın ARES klanına, aynı mesele bakın bi fark yok aynı mesele ile retorik olarak kullanıp şuanki haritayı oluşturdular.Bunu bu w ye beraber girdiği klana karşı yaptı değil mi bu klan.O gün VUSLAT ARES e kol kanat gerdi.Yapması gereken basitçe pastadan payını almak olmalıydı.Çünkü Bölgeye VUSLAT EİBO anlaşarak girmişti.Bunun bu forumda 2 klan adına da açıklamaları vardır.Ama iş realiteye gelince VUSLAT ne yaptı ? Peki yarın bugünkü müttefiklerine ne yapar ? Peki bugün Alpha bölgesi klanları ne yapıyor? kısa sürede zaten yokedip daha da güçlenebileceği bölgeye güveniyor inanıyor ve ortak hareket ediyor.Ve bunu yine bir klan müttefiği olan bizi yarı yolda yaparak yapıyor.(yukarıda kendi yöneticilerinin itirafını yazmıştım).Geleceğinizi daha iyi mi görüyorsunuz şuanda bilmiyorum ama bugün görüleni söyleyeyim yarın da olacakları görürüz.BALIK BAŞTAN KOKAR. Korkuyla hareket etmeniz gözlerinizi kapamanız bindiğiniz dalı kesmenizden ibarettir. Bugun bu kararı alan klan yöneticileri yarın işler sarpa sardığında umarım bunu hatırlarlar ve ders çıkarırlar.

Aşşağıdaki haritada NOP'un en iyi 40 oyuncusunu göreceksiniz. Forumda pompalanan korkunun aksine NOP'un merkezde tam bir yerleşke için gereken süreye minimum kaç dersiniz? Yani NOP kaç gün sonra Merkezde tam hakimiyet kuracaktır ? Hiç düşünüldü mü ? Bu süreçtede Alpha bölgesi oyuncuları savaşarak ve savaşmayarak ne elde edip edemeyeceğinzi düşündünüz mü ? Tekrardan VUSLAT ı tebrik ediyorum.

NOPUN EN iyi 40 oyuncusu.



olayı eibo nun verdigi kendi savası acısından yorumlarsan haklı olabilirsin. yalnızca dar bir pencereden bakınca öyle.
ancak bu w de klanlar arası iliski gercekten de cok basit hale gelmis. hemen hemen her klan; iki taraftan birine savrulmuş durumda. ortada 2 pakt olmasa da yapılan mücadeleler herkesi bu 2 taraftan birine itmis bile..
nop soa azap eibo shelby ve pek muhtemel dirilis aynı tarafta yer alıyo gibi gözüküyor. geriye kalan klanların; kendi arasındaki savası bitirmesinden daha mantıklı birsey olamaz ki.. zaten bu saydığım klanları toplasan; birbiriyle savasmayan, w56 daki tüm köylerin %50 sinden fazlasını elinde tutan ve her bir ekibin kendi kendini gayet güzel idare edip basarılı olduğu bir güç yapıyor. bir tarafta bu denli kalabalık bir güç varken kalan %50nin de bu güce çanak tutacak şeyler yapmasını bekliyorsun sen..
 

Deleted User - 5494237

Ziyaretçi
Okumadim ama yazi okadar uzun ki begeniyi hakeden mutlaka biseyler vardir icinde :D
 
Üst