KUZEY PAKTI

  • Konuyu başlatan DeletedUser16862
  • Başlangıç tarihi

egElif.

Baltacı
Tepki puanı
633
Len pusulacı rahmi napıyorsun :) Biz sevmiyor muyuz sanki kırmızıyı artist :)


Cüneytcim yazdığım yazıları Sancak yönetiminden sadece 3-4 kişiye ithafen yazdım. Sancak klanında çok sevdiğim,saydığım insan var. Yerleri doldurulamayacak bir sürü insan var. Sen de onlardan birisin. Lakin burada Sancak yönetiminin yani asıl dede ekibinin aldığı kararlardan çok, başka birilerinin kararlarıyla yapılan bir diplomasi var. Ve burada en zararlı çıkacak olan klanın Sancak olduğu o kadar belli iken, böyle bir pakt kurulması oyunun şu aşamasında çok saçma. Ben oyun başında Sancak klanı ile oynamayı düşünüyordum. Bunu çoğu kişi biliyor. Ama sonrasında olan bir kaç olay beni bu haritaya sürükledi. İyi ki şu anda sancak içerisinde değilim. Bu paktın içinde kesinlikle bulunmazdım. Çünkü nerede sevmediğim,düzenbaz,üç kağıtçı insan var ise bu paktın içinde dahil. Bana bu kadar sevmediğim insanı, düşman olarak önüme sunduğu için belki de şu aşamada emeği geçen herkese teşekkür etmem gerekiyor.

İçlerinde sevdiğim,saydığım abilerim ve kardeşlerime başarılar diliyorum. Kalan diğer üçkağıtçı,fırıldak ve dönek insanların ise hak ettiğini bulmasını umuyorum ki elimden geleni yapacağım. Esenle kalın.
 

DeletedUser65896

Ziyaretçi
Paktı duyunca korkudan napacağını şaşıran @*FenerSavar Temsili.


Ya sen hiç bir klanla sınır sınıra savaşamayacak kadar korkak bi adamsın c10da klanının leblebi gibi toplandığı zaman müttefikindim orda da gördüm klanın da sen de o kadar toplama ve boşsun ki orada da müttefiklerini kızdırıp kendine vurdurttun sebebi de orada oluşturulan anlaşmada sorumluluklarını yerine getirememendi o yüzden eminim oyunculuğunu ciddiye alan yoktur burada forum kasarak akıllara kazınmak istiyosun ama forumda ki en boş adam olmayı da başarıyosun birilerinin eteğine sığınarak dünya sonunu görmeye çalışıyosun ya hani o gün olmayacak kuzey paktı bu savaşı dengeleyemez bile o yüzden eninde sonunda kapına geldiğimizde hesap silip kaçma olur mu atılmadığın dc gruplarında başarılar sanırım oyunu orada nispeten daha iyi oynuyosun :D
 

JrFly

Dük
Tepki puanı
765
Jrfly at başı konu açtı hüloğğğ , Jrfly hani kardeş nerde bu bahsettiğin mevzu hüloğğğ . Jrfly jrfly jrfly jrfly ... Herkese bol kesimler kim hak ediyor ise o kazansın. 1 oyuncu dışında herkesin yorumlarını beğendim. Oyun başında tricks klanına genel forumda olsun diğer mecralarda olsun şekilli şukullu yazıp söyleyip , samet tricks beni vurucak destek lazım diyipte bilmem kaç saate oyun başı destek attığım kişi hariç. Tricksteki arkadaşlar zaten oyuncuyu paket edip gönderdiler. Neyse lafı uzatmak istemiyorum 1.5 ay sonra görüşmek üzere SAYGI ve SEVGİ ile kalın. Tüm ekiplere BAŞARILAR.
 

DeletedUser64119

Ziyaretçi
Cuma hutbesi gibi açıklama..
Rahmi saldırı köyünü söyle 1 kami atacam
 
Tepki puanı
544
Milleti kışkırtmaktan başka yazan çizen yok.

Kuzeybatı da kı klanlar oyun basında baslayan ekıplerın hepsını kapsıyor yani bu kıtada şuan yeni digen udw dışın da tüm ekipler hala duruyor.

Buda bu kıtanın ilerleyişini yavaşlatmış durumdaydı bana göre.şu yapılan yapılanma kuzey kıtası nın yapması gereken bir hamley di ve yaptı cok fazla abartıldıgını dusunuyorum.

Diger kıtalar bu kıtaya nazaran daha cabuk gelıstıler kuzey kıtasının da bu durumu hızlandırması acısından mantıklı bir hamlesi bu.
 

rtroxx

Kılıç Ustası
Tepki puanı
240
kanije06 herhangi bi hesapla oyuna dönmediği sürece savaş bitti, mehmet abi dönerse de diğer tarafa baltazar barış abi lazım, sonra otur ikisini izle


birde madem pakt kuracaktınız neden udw satışa gelmeden kurmadınız. nwo topaçları yerine şurada udw olsa başka şeyler konuşurdu herkes :)
Memet abi oynamak isterse bütün hesaplar onun bunu biliyon haktan
 
Üst