World 47 Genel Analiz ve Harita

myw**

Okçu
Tepki puanı
5.337
Beyler nop kim ya anlatsanıza biraz respawn her dünyaya kemik kadro girip çok kaliteli üyeler kazanıyor . w47 de gerek kemik kadro gerekse dışardan gelenler çok güzel uyum yaşadı bu dünyayı respawn hicbir klana vermez.

Boşver nopu dostum o kadar önemli değiller sen biraz kendinden bahsetsene önemli bir arkadaşa benziyorsun herkes yakından tanımalı seni :)
 

S.Chaim Al-Adnani

Atlı Okçu
Tepki puanı
3.244
Ne kadar da çok NOP ismi kullanıldı ya adamlar bile rahatsız olmuştur :)

Ama gümbür gümbür gelebilecekleri gerçeğini değiştirmez :D
 

DeletedUser65475

Ziyaretçi
Her iki klan ile ilgilide bağlantısı olmayan insanlar yorum yapıyor. İyice içi boş futbol programlarına döndü olay. Belki nop ya da respawn kendi içlerinde ciddi bir sıkıntı yaşayıp dağılacak ya da isyan veya soa çok uber bir oyun sergileyip her 2 klanıda silip süpürecek.
Ne kadar meraklısınız fikriniz olmayan konular hakkında yorum yapmaya, x vs y klan başlığında bile nop respawn muhabbeti geçiyor.

bi sakin olun gençler hele oturun soluklanın bi ayran için.
 

DeletedUser30057

Ziyaretçi
Bahsedilen klanlarin diplomasisini bilmiyorum ama 1 onmylove 100 autocadi döver
 

DeletedUser58477

Ziyaretçi
Boşver nopu dostum o kadar önemli değiller sen biraz kendinden bahsetsene önemli bir arkadaşa benziyorsun herkes yakından tanımalı seni :)


Sen c9 da bütün klana kemik kadroyu destekletip savunma da 1. Olup sonra birer birer dökülen klanın liderimiydin çıkaramadım :)
 

DeletedUser57218

Ziyaretçi
Yaw beyler ne tartıstınız dünyayı ben kapatacam stay in rahat :) şakası bi yana diplomasi olarak en avantajlı klan sinerji dünya sonuna sineji kadrosu kalacak respawm bünyesine baglı olarak nop yıkılacak ama rm tarafından degil nopun oyuncuları gelişmii ama köyler boş respawn ise doldura geliyor önündeki tek engel kılıc klanları onlarıda sinerji ile yıkacaklar rm balyoz suan nopu engeller hatta ilerleme sansı bile var tabi oyuncular yeterli dirayeti
Gösterirse gösteremez ise haritada ismimi yazın bakın bana kadar dayanır o sınır ondan sonra el fatiha ama bu dünyayı güney doguyu kapatan klan kim ise o degiştirecek o zamana kadar konusmak nafile tarafsız gözüken ama etkili duracak bölge orası eger 2 klanda parca parca bölünmez ise kendi icinde ayrıca. Myw* a laf ettirmem o adam ile w36 kapattım ben onun inatcılıgı ile ayrıca laf etmen icin daha iyisini yapmıs olman lazım kardeşş.Gökhan abi sanada kırgınım sevgilerle eski bir dost
 

DeletedUser63326

Ziyaretçi
Prostat olmuş yaşlılar gibisiniz... İşleviniz sadece ağzınıza vurmuş... Oynayın da görelim şu oyunu
 

DeletedUser57218

Ziyaretçi
Yazdıgını degiştirmissin bende dönekliğini sevdim :)
 

DeletedUser58477

Ziyaretçi
Myw* beni tanımaya ne kadarda heveslisin öyle klana alda beni tanışalım :)
 
Üst