C 7 HAKKINDAKİ DİLEKLERİNİZ

  • Konuyu başlatan DeletedUser58526
  • Başlangıç tarihi

myw**

Dük
Tepki puanı
5.325
Herkesin bir biri arkasından iş çevirdiği, çirkef, fitne, fesat, gıybet dolu bir dünya olsun.

zaten öyle olucak herkes buralarda güzel dilekler vericektir ilerleyen yazılarda iyi izle en büyük pilikler onların klanlarında olucaktır klanlara ada mı sokmalar casusumu sokmalar adammı çekmeler multiden zaten konusmaya gerek yok Mayıs yağmurum banlayacak özel ilgi alanı bu , bu dileklerinin hepsi sonuç olarak olucak he türlü :)
 

DeletedUser41180

Ziyaretçi
Abi multi falan illegal şeyler o konuda kimseye bir ithafta bulunamam ama casus sokmayı klanları oynayıp yapmayan klan lideri 8 senedir oynuyorum ben görmedim.
 

DeletedUser15829

Ziyaretçi
Kimsenin üzülmediği, dünya barışının olduğu, Afrikada ki çocukların aç kalmadığı, Akrep Nalan'ın kilo verdiği, mutlu bir dünya diliyorum
 

DeletedUser12581

Ziyaretçi
En çokta herkesin burada iyi dileklerini söyleyip(rol yapıp) iş icraate gelince tam tersi tavırları göstermesine gülüyorum :D Açık söyleyeyim çok yapmacıksınız :p
 

DeletedUser62769

Ziyaretçi
Sona kalan 4 klanın güçleri arasında 200k dan fazla fark olmasın. Kimse birbirine diş geçiremesin inatcı olan ikili kazansın.
 

DeletedUser45629

Ziyaretçi
Örneklerini çok gördüğümüz arkadan iş çevirme , sırtından vurmanın olmadığı bir dünya olsun.Dünyayı kapatanın hakkında "bu dünyayı hakeden klan kapattı" diyebiliriz umarım.
 

DeletedUser53074

Ziyaretçi
hilesiz hurdasız bir dünya olacağına ihtimal veremiyorum. aynı şekilde kim kazanırsa kazansın diğerleri tarafından bunun haklı bir galibiyet olarak görüleceğine de ihtimal veremiyorum. ben en gerçekçi şeyi dileyeyim bari: umarım biz kazanırız :)
 

erwl

Okçu
Tepki puanı
752
Herkes birbirini yesin , kavgalar olsun , olaylar çıksın krizler çıksın , stratejiler yapılsın , bol savaş olsun , küfür olmasın , multi olmasın , ortak klan ismiyle dünya kapama olmasın. Oyunda savaşan adamlar birbirini reelde de kanlı bıçaklı düşman zannetmesin , herkes eğlencesine baksın benim isteklerim şimdilik bunlar :D
 

DeletedUser2758

Ziyaretçi
Lütfen artık benzine zam gelmesin =( iflahım ...
 

DeletedUser63072

Ziyaretçi
Tüm klanların en az 1 tane ortak forumu olsun. Her klanın oldugu

Harika bir fikir.
250 kişilik klan düşünülmüş world için bütün klanlar sıfır diplomasiyle oynasın herkes birbiriyle savaş halinde olsun ve bütün klanların katıldığı ortak bi forum da yapalım burada her klanın başlığı olsun savaş raporlarını burada paylaşalım kuzedeki oyuncu guneydeki klanın savaslarinida takip edebilsin atismalar restlesmeler tartismalar ortak forumda hic bitmesin harika savasin bol oldugu muhabbetin en ust seviyede oldugu bir world cikartalim otraya.
Katilacak ekiplere bakinca c7 nin klanlar tarihine gececek bir world olmasini beklemek hata degil bunu dahada guzel bi hale getirip efsane bir world yapabiliriz..
 
Üst