Muhabbet Köşesi

  • Konuyu başlatan DeletedUser44821
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser39894

Ziyaretçi
hocam olayların içinde değilsiniz bari yorum yapmayın. O adamlarla savaştık biz onlar yenildi hesap sildi ne ilk 75 sıralaması. bizde onların barbarlarını toplamak zorunda kaldık Şimdide gelmiş ileri geri konuşuyorlar. Kimsenın hakkını yediğimi filan yok. Kimse kimseye zorla hesap sildirmedi bende ondan bahsediyorum oynasaydınız madem öyle diyorum. Şimdi burda w22 yi kapatan oyunculara laf söylemek onların acizliğinden başka bişey değil.

İlk 75 in oyunu kapatmasıda ortak bir karar zaten hocam kimseye dayatma uygulanmadı.Kimsenınde hakkını yemiyoruz.Sonucta ortaklaşa yapılan bir hareket, oyuncu hakkını nasıl yiyebiliriz Allah aşkına.Başarılı ve emek veren oyuncular ilk 75 e girenlerdir zaten hocam emek veren adam köyde alır az mantıklı olursanız anlarsınız bunu emek vermek neye göre olur başka.75 in altında da zamanı olmayan ilgilenemeyen ama emek vermiş kişiler illaki var fakat onlarda bizim klanımızdan kişiler sonucta bizim parçamız.

Siz olayı klan olarak değilde kişisel olarak şöhret listesinee girmek şeklinde düşünürseniz o zaman oyun bireysel hırs mevki kavgaları haline gelir herkes herkese düşman olur ne insanlık kalır ne dostluk oyunun oyun olduğunu unuturuz. Biz bu oyunu klan zihniyetinde oynuyoruz.Bu bize ters. ve sizin dediğiniz gibi düşünenleride yaşatmıyoruz w22 de hepsi hesap silip paşa paşa yol aldılar.

ben o olayların an be an içerisineyim şunda bi anlaşalım. diyosun ki kma gitti vs tamamdır hakkınız tebrik de ettik. Siz sadece 3 klan birleşmediniz dumrul klanının içinde alarm var afak var daha ismini bilmediğim kaç klan daha var. Ant klanı oyunun başında maskeyle birleşti orda da var 2 klan. fear klanı eşkiyadan sonra arta kalan ve sivrilenlerden oluştu buraya da yaz bi iki klan. kaç oldu klan sayısı? sen hesap et. emek vermekten bahsediyosun neye göre kime göre emek ? yukarıda klanı sahiplenen arkadaş daha önce demişti ki hesabı devrettim sonra geri geldim. Bu mu emek? o konuşan arkadaş oyunda değilken oyun oynayan adamların hakkı nerede ? bunun gibi kaç oyuncu kaç hesap devri daha çıkar karşına araştırırsan. Siz kusura bakmayın bi klan falan değilsiniz siz birleşmiş milletler gibi olmuşsunuz hala klan mantelitesinden bahsediyosunuz.

Oyunun hakkından mı bahsedeceksiniz? Dostluktan mı bahsedeceksiniz ? O zaman o şöyle olur dünyayı kapatmayı en çok hakeden klana dersin ki kardeşim dünya sizin , siz hakettiniz biz siliyoruz. tebrikler. Dostluk budur, klandaşlık budur, oyun budur..

Sen 20 klan birleşiceksin sonra 75 dışındakiler hesap silicek diyceksin sonra dostluktan kardeşlikten bahsedeceksin.. Bu ne perhiz bu ne lahana salatası..


He oyunun hakkı da nasıl verilir onuda yazayım, ben güneydoğu da hesap sil yapınca benim barbarlarımı toplayan adam emek vermiş olmaz oyuna kusura bakma. Çatur çutur savaşan missiz , kamisiz günü geçmeyen adam oyunun hakkını vermiştir. Madem haktan adaletten bahsediceksinz o zaman savaşan adama hakkını verin barbar toplayan adama değil..
 

DeletedUser50695

Ziyaretçi
hocam ben burda sizinle tartışacak değilim olayları çarpıtarak anlatııyorsunuz. W22 nin acılmasından bu yana 1 sene geçti tabiki farklı klanlardan geçişler olacak bunun neyini anlatıyorsun anlamadım. Senın demek istediğin eğer w22 başında bir klan olsun bütün dünyayı aynı ekip toplasın ve başka klandan kimseyi almasın diyorsan kusura bakma öyle bir durumumuz olmadı böyle bişey hiçbir sunucudada söz konusu olamaz zaten. Klanlar bir zihniyettir ve topluluktur. Klanlar yıkılır yada dağılır bu şekilde o klan zihniyeti sunucu üzerinde silinir. Oyuncuların bununla alakası yok.Sizin anlattıklarınız saçmalıktan ibaret tamamen. Bilmem ne kadar klan birleşmiş diyorsun.Hayır karşında başkası olsa kandırıcaksın.Hangi klan dışardan oyuncu almadı yada başka klanı bünyesine katmadı w22 de. KMA klanı zaten sonradan isim değiren bir klan bölgesellikten dolayı KMA 2 klanı başka klandı ve tamamen isim değiştirdi bünyasine girdi.ANT klanıda uzun zamandır kurulu klan olsada zaman zaman başka klanları bünyesine aldı sonra verdi vesaire oyunlar oynandı. Yada Eşkiya klanı zamanında Fire-Snow bilmem ne muhabbeti cıktı gene klan birleşmesi oldu. w22 Güney cephesi zaten olduğu gibi hangi klanın ne kadar ömrü olacağı belirsiz bir bölge ve uzun süreli ve şuanki hakimi dumrul oyuncuları.ee gelelim kuzey cephesinde FEAR klanı vardı ki biz o klanı w22 kurulduğu açtık fakat adı İH klanıydı daha sonra isim değiştirdik yönetim olarak sorunlar oldu vesaire. Sen neyden bahsediyorsun güzel kardeşim. Saçma saçma konuşup canımı sıkıyorsun. W22 kuruluşundan bu yana tarihini yazarım buraya istersen herkesin her klanın ve her oyuncunun. Hesapların el değiştirmesi oynayan kişilerle alakalı malesef oda beni ilgilendirmez yapıcak bişeyim yok ee geriye ne kaldı. Hayır zorunuz nedir anlamadım ki.Kabul edemeyişinizi anlamadım.

Biz dünyayı ortak kapatmamızın sebebinide anlatıyım. Biz bundan uzun zaman önceki dönemde klan kurucuları olarak birbirimize söz verdik ileri vadeli planlar yaptık her planımız tıkır tıkır işledi. En son 3 klan kalınca ne yapıcaz dedik en sonunda. ee oturup birbirimizle mi savaşalım dedik bu bize yakışmaz bugüne kadar w22 de yeterince döneklik yapan oldu bundan sonra tek çatıyız dedik. w22 ye diktatör olduk bize ve bizim düşüncelerimize zararı olan oyunculardan istediğimizi astık istediğimizi kestik hesap silindi kalındı vesaire vesaire sonucta bizim sözümüz geçti..

Bu sürecin sonunda w22 de 3 klan aldı sadece yani başbaşa kaldık. Eski oyuncu pusuya yattılar bunlar savaşsada bizde bireysel düşmanlığımıza göre kendi tarafmıza geçsek rant alsak diye. bu 1 bucuk ay böyle devam etti. 3 klan olarak kaldık. Her oyuncunun niyetinide anladık çatlak sesleri gördük. Onlarıda bi güzel infaz ettik. sonra kendi klanlarını kurdular cıkıp zaten. Sonra herkes verilen sözlerimizin arkasında olduğumuzu anlasın dürüstlüğümüzü görsün diyede birleştik güzelce. Hayır bu yapılanı taktir etmek lazım hocam. Biz dünyayı kapatma telaşında birleşmedik zaten ben bu kararları 6-7 ay önceden aldık ve planlarımızı sürdürüyoruz. Dönek diplomaside işlerimizi yürütmüyoruz. Bizim yerimizde siz yada başkası olsa birbiriyle savaşırdı bu durum muhtemel fakat bize ters.O kadar ay beraber oyun oynayıp skypelerde konuşup muhabbet edip sonra savaşacak değiliz. Bunun eleştirisi size kalmış değil.Hazmedememenizi anlıyorum fakat az bişey oyun olduğunu anlayın şu meredin ve artık silip gittiğiniz sunucudaki duygularınıza silin. Başarılar dileyin en azından.

Bir diğer konu barbar olayı demişiniz. Bencede haklısın kma barbarları almakla bitmedi valla adam gibi hesaplarının başında durmaları gerekiyordu o zaman işler tıkırında gidecekti ama durmadılar en son 1.500. köyü aldık savaşta ve onlar hesap sildi.. Ben w22 de düşman olan diğer klan ve oyuncuları toplayacağım zaman söz konusu topluluk barbar toplamakla mevcuttu.bir sunucuda barbar köy çok olunca savaşların işleyiş stratejisi değişir malesef. Ben bu işten keyif almadm yani.barbarcı deyim durma canımı sıkma senden ricam.Savaşan kişiler hakkını alıyor zaten hocam kafan rahat olsun kma klanını kafasına göre hesap silmedi savaş yüzünden hesap sildiler. Herneyse bu konular uzadıkça uzat fakat karşımda benım gibi olayları tarafsız ve radikal konuşan birileri yok. Tekrar konuya yorum yapmayacağım.
 

DeletedUser39894

Ziyaretçi
Karşında ki insanın fikirleri safsata olsa dahi insanların fikirlerine saçmalık denilmez bu bir görgü kuralıdır. İkincisi kendine muhalif bi fikir duyunca canımı sıkma tarzında konuşulmaz buda edeptendir, görgüdendir.

Şimdi gelelim mevzumuza onlarca şey yazmışsın okudum, saygı duyuyorum ve bana göre doğru değiller. Şöyle ki ;
Ben yazımda bi klan birleşmesin , oyuncu almasın demedim yazdığımda kaçırdığınız noktalar var tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Ne dedim ben peki ? Siz sadece 3 klan birleşmediniz sizin klanlarınız zaten toplama klanlardı ve siz birleşerek bu halkayı daha da genişlettiniz. Yaptığınız oyuncu alımı falan değildi bizde biliyoruz oyuncu nasıl alınır, klan nasıl birleştirilir. Birleşe birleşe geldiniz bugünlere..

Diktatör olmaya çalışmanız üzerinizde ki psikolojik belirsizliğin , dengesizliğin izini taşıyor. Bu yazıyı yazarken kendinizi kaybetmeniz oyunda ki sebeple aynı, oyunu oyun olmaktan çıkarıp hayatınızda farklı yerlere koyduğunuzdan. Dünyayı bu şekilde kapatma çabalarınız da kaybetme korkusundan kaynaklanıyor, anlıyorum. Yaşınız muhtemelen benden büyük ama ben size kardeş tavsiyesi vereyim bu kadar önemsemeyin bu veri tabanında ki 3,5 sayısından ibaret varlığınızı. Madem diktatör dedik size dünyada ki en büyük diktatörün sözünü hatırlatayım ' Diktatörlük bisiklet sürmek gibidir, durarsan düşersin. ' -Adolf Hitler Aman ha durayım demeyin yoksa bu kafa yapısıyla tutunamaz, düşersiniz.

KMA ya karşı olan zaferinizi takdir ve tebrik ettim doğrucu bi insanımdır. KMA hakkında yazdığım bişeyde olmadı esasında , KMA klanlarına karşısında aldığınız 1500 köy sizi memnun etmişse tekrar tebrik ediyorum başardınız.

Bir diğer olaya barbar konusuna gelelim şimdi :) Madem canın sıkıldı şimdi biraz daha sıkayım senin canını :)


Narkotik bu senin hesabın aldığın köyler burda şimdi tek tek analiz edelim bakalım :)


http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&mode=conquers&id=4945834&type=&pn=-1

Neqresco Aynı klanda ya da alt klanınızda bulunan bi oyuncu , banlanmış ya da oyunu bırakmış bir sebepten köyleri alınmış. Köylerden en çok nasiplenenler arasında kim var ? Narkotik

http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&id=4894539


SleepingWithSirens Bu arkadaş da Neqrescoyla aynı kaderi paylaşanlardan. Klana girmiş ve bir süre sonra klan dışı kalarak köyleri toplanmış. Peki köyleri toplayanlar arasında kim kim olabilir. Tabi ki yine Narkotik


http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&mode=conquers&id=1812395


Fermo001 Bir istatistik daha :) Fermo001 adlı üye belli bir puana kadar yine aynı klanda bulunmuş ve muhtemel de alınacak köy kalmadığından klandan uzaklaştırılmış. Peki sonuç? Köyleri toplanmış.. Faili kim ? Tabi ki http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&mode=conquers&id=4932200

http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&mode=conquers&id=4932200


BUZADAM banlanmadan ya da hesap silmeden önce başarılı bi oyuncu gibi görünen bi arkadaşımız. Yalnız köy alımlarını incelediğimizde bir kısım kırmızılık göze çarpıyor sebebi ne olabilir? yine Narkotik

http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&mode=conquers&id=18821

Şimdi geldik sonuç bölümüne :) Hesabını nasıl kastığını öğrenmiş olduk. 40. sıradasın ve evet gerçekten haketmişsin dünyayı kapatmayı seni canı gönülden tebrik ediyorum bu büyük başarın için. Bu rakamlarla bu istatistiklerle rahat rahat konuşabilirsin ben dünya kapattım diye :)

Bu yazıyı bu şekilde detaylandırarak yazdım , aman ha üzerine alınmayasın fasulyeden saymayasın kendini. :) Bu tamamen senin nasıl konuşacağını bilmediğin için hazırlanan bi yazı oldu. Şimdi dönelim başa önce edep , adap, fikirlere saygı.. Sonra oyun, galibiyet, zafer...



Şimdi gelelim oyunun detaylarına:
Fikrimi belirttim, yaptığınız stratejinin yanlış olduğunu düşünüyorum , farmville oynamıyoruz icabında savaş oyunu bu. Ama fikirlerime saygı bulamadım. Bu yüzden buraya daha da yazmayacağım. Dünyayı hakederek oynayan herkese selamlar.. Dünyayı HAKKIYLA kapatma başarısını elde edecek oyuncuları da şimdiden tebrik ediyorum..

Saygılar..
 

DeletedUser

Ziyaretçi
simam sen hangi klandaydın ve nickin neydi onu söyle hele sen bi?
 

DeletedUser17537

Ziyaretçi
Karşında ki insanın fikirleri safsata olsa dahi insanların fikirlerine saçmalık denilmez bu bir görgü kuralıdır. İkincisi kendine muhalif bi fikir duyunca canımı sıkma tarzında konuşulmaz buda edeptendir, görgüdendir.

Şimdi gelelim mevzumuza onlarca şey yazmışsın okudum, saygı duyuyorum ve bana göre doğru değiller. Şöyle ki ;
Ben yazımda bi klan birleşmesin , oyuncu almasın demedim yazdığımda kaçırdığınız noktalar var tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Ne dedim ben peki ? Siz sadece 3 klan birleşmediniz sizin klanlarınız zaten toplama klanlardı ve siz birleşerek bu halkayı daha da genişlettiniz. Yaptığınız oyuncu alımı falan değildi bizde biliyoruz oyuncu nasıl alınır, klan nasıl birleştirilir. Birleşe birleşe geldiniz bugünlere..

Diktatör olmaya çalışmanız üzerinizde ki psikolojik belirsizliğin , dengesizliğin izini taşıyor. Bu yazıyı yazarken kendinizi kaybetmeniz oyunda ki sebeple aynı, oyunu oyun olmaktan çıkarıp hayatınızda farklı yerlere koyduğunuzdan. Dünyayı bu şekilde kapatma çabalarınız da kaybetme korkusundan kaynaklanıyor, anlıyorum. Yaşınız muhtemelen benden büyük ama ben size kardeş tavsiyesi vereyim bu kadar önemsemeyin bu veri tabanında ki 3,5 sayısından ibaret varlığınızı. Madem diktatör dedik size dünyada ki en büyük diktatörün sözünü hatırlatayım ' Diktatörlük bisiklet sürmek gibidir, durarsan düşersin. ' -Adolf Hitler Aman ha durayım demeyin yoksa bu kafa yapısıyla tutunamaz, düşersiniz.

KMA ya karşı olan zaferinizi takdir ve tebrik ettim doğrucu bi insanımdır. KMA hakkında yazdığım bişeyde olmadı esasında , KMA klanlarına karşısında aldığınız 1500 köy sizi memnun etmişse tekrar tebrik ediyorum başardınız.

Bir diğer olaya barbar konusuna gelelim şimdi :) Madem canın sıkıldı şimdi biraz daha sıkayım senin canını :)


Narkotik bu senin hesabın aldığın köyler burda şimdi tek tek analiz edelim bakalım :)


http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&mode=conquers&id=4945834&type=&pn=-1

Neqresco Aynı klanda ya da alt klanınızda bulunan bi oyuncu , banlanmış ya da oyunu bırakmış bir sebepten köyleri alınmış. Köylerden en çok nasiplenenler arasında kim var ? Narkotik

http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&id=4894539


SleepingWithSirens Bu arkadaş da Neqrescoyla aynı kaderi paylaşanlardan. Klana girmiş ve bir süre sonra klan dışı kalarak köyleri toplanmış. Peki köyleri toplayanlar arasında kim kim olabilir. Tabi ki yine Narkotik


http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&mode=conquers&id=1812395


Fermo001 Bir istatistik daha :) Fermo001 adlı üye belli bir puana kadar yine aynı klanda bulunmuş ve muhtemel de alınacak köy kalmadığından klandan uzaklaştırılmış. Peki sonuç? Köyleri toplanmış.. Faili kim ? Tabi ki http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&mode=conquers&id=4932200

http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&mode=conquers&id=4932200


BUZADAM banlanmadan ya da hesap silmeden önce başarılı bi oyuncu gibi görünen bi arkadaşımız. Yalnız köy alımlarını incelediğimizde bir kısım kırmızılık göze çarpıyor sebebi ne olabilir? yine Narkotik

http://tr.twstats.com/tr22/index.php?page=player&mode=conquers&id=18821

Şimdi geldik sonuç bölümüne :) Hesabını nasıl kastığını öğrenmiş olduk. 40. sıradasın ve evet gerçekten haketmişsin dünyayı kapatmayı seni canı gönülden tebrik ediyorum bu büyük başarın için. Bu rakamlarla bu istatistiklerle rahat rahat konuşabilirsin ben dünya kapattım diye :)

Bu yazıyı bu şekilde detaylandırarak yazdım , aman ha üzerine alınmayasın fasulyeden saymayasın kendini. :) Bu tamamen senin nasıl konuşacağını bilmediğin için hazırlanan bi yazı oldu. Şimdi dönelim başa önce edep , adap, fikirlere saygı.. Sonra oyun, galibiyet, zafer...



Şimdi gelelim oyunun detaylarına:
Fikrimi belirttim, yaptığınız stratejinin yanlış olduğunu düşünüyorum , farmville oynamıyoruz icabında savaş oyunu bu. Ama fikirlerime saygı bulamadım. Bu yüzden buraya daha da yazmayacağım. Dünyayı hakederek oynayan herkese selamlar.. Dünyayı HAKKIYLA kapatma başarısını elde edecek oyuncuları da şimdiden tebrik ediyorum..

Saygılar..

mehmet allahdan sınava calısyorsun sözde o degil :D bu günü bucayı nasıll :D yendik
 

DeletedUser

Ziyaretçi
@Simam'ın düşüncülerine katılıyorum lakin dünyayı kapatan klanların hangisinde oyunun başından sonuna kadar devam edip savaşıp kapatan kaç klan var ki ? 22.dünya da oynayanlara tavsiyem Dünyayı kuzey-güney yada batı-doğu olarak ayırın kendi aranızda küfürün yada dalaverelerin olmadığı keyifli bi şekilde savaşarak vakit geçirin sonra barbar toplayarak kapatacaksanız gene kapatırsınız. Zira dünyayı kapatıcak oyuncuları biz seçeriz cümlesini kurup; Dünya kapandıkdan sonra '22.Dünyayı ne güzel kapattık be , İyi barbar topladık , O değil de boş köylerde ki askerleri iyi kestik , Harbi ne kadar altın ve misyoner bastık be' Muhabbeti yapmak sizin için başarıysa söylenecek söz yoktur. Egonuzla yalnız bırakmak gerekir :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Alarm klanı 3 klandı yaklaşık w22 de.
Bizim prof oynadığımız zamanlarada yani hopss varken 28 kişi idik biz ve İlk savaşımız ilk opumuz alarma oldu.Vendatta diye birisi vardı çok iyi niyetli birisi idi alarm klanının iletişim bölümündeydi burdaki köyünü alaz abi aldıydı ozamanlar.adam skype grubumuza gelip bizi tebrik etmişti.sonrasında diplomasi istendi ve kabul edildi.Kafadan sakatı falan bilirim ozamanlardan.hatta 25 tede oynadık.ocelanla savaştık sildiler 24 te 2.ler şimdi.bizim tek gitme sebebimiz afaktı.Afak 2 gruptan oluşuyordu bizim afakla söz verdiğiz grup ile biz arasında sıkıntı çıktı ve 2 taraf sil çekti.sonra afağı sildik bikaç kiş klanımıza katıldı.Alaz abi sebnem hesabı ile yeni oyuncular kazandı güneydoğunun ilerisinde.ruhum ekibidir kendileri.biz hopss iken aşşada alt klan niyetine kılıç klanını kurduk.
Yani kısa lafın özü bulunduğumuz yere gökten gelmedik.bu klanın kurucuları bölgenin eski sahiplerinden bikaç hopss üyesidir.belli kısmı bizim bu bölgede oluşumunu sağladığımız kılıç,ruhum ekibidir.diğer bi kısmı sildiğimiz afak klanından kalan üyeler ve alarm klanı sil çekerken kafadan sakatla görüşmemiz üzerine klana katılan alarm üyeleridir.
Dünya kapama ile ilgiili konuya gelince bu dünya böyle ise sebebi kma klanı.oyunu sadece asker kesmekten ve köy almaktan ibaret sayıyor.
diplomasiyi hiçe sayıp oyun oynarsan sonun bu olur.ant zaten karşıda dumrulla fearıda bu dünya sadece bizim biz kapatacaz edasıyla karşına al sonra 1 ay içinde sil çek git.amaçları zaten hepimizi birbirine düşürmek.baktılar uğraşamıcaklar sil çekelimde alacak kalmayınca verdikleri sözler unutulup nası birbirlerine saldıracaklar düşüncesi.fakat öyle olmadı.şahsım adına söyleyim ben sözümü yiyecek adam değilim.sözümüzün gereğini biz yerine getirdik ve savaşı başlatan atarf olmadık,fear ve ant de olmadı.tek lider olarak dünyayı kapamak için yanımızda oynayanları devirecek değiliz.Kma kalsaydı düzgün diplomasi yapsaydı 2 vs 2 olurdu belkide şimdi.ozaman dünya sizin istediğiniz gibi olurdu.artık çok geç.ayrıca biz kimseye istemediği bişey yaptırmıyoruz.bu dünyadan herkes sıkıldı.bitirip gitmek istiyor.aynı klandan olduktan sonrada alt üst farketmiyor bize.hakkı olan bu hakkı zevkini alarak yaşadı zaten.madalyamı takıyolar kapatan klanda olunca:)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Afak klanin son kurucusu olarak sunu dile getirmek lazım afak silinmesi mümkün değil fakat kendi iç işlerinde 2 gruptan olusan klan yarısı hopps ile diploması yapılmasına karar verirken diğer grup ise buna karşı çıkmıştır kendi ekiplerle farklı görüş ve düşünce olustugundan klan calkalanmaya başlandı benim bulunduğum ekip hopps ekibi ile beraber silmistir fakat ben arkamizda kalan üyeleri toplamak için benim kalmamı istediler alarm da o dönemler bizim grup hesap silince alarm dan bir silme olayı gerçekleştirdi ben alarmdan armagedoon barış ile görüşüp bizim klani ve alarm üyelerini bir araya getirdik o ara armagedoon ise dumrul ile görüşüp klani dumrul a kattik..

Fakat afak silinmesi mümkün değil :) diğer silmeye grubu orbit ismi altında bir klan kurmasını söyledim bu sayede o ekip bir operasyon ile silindi yani cem afak silinmedi orbit klanini silindi oda afak klanin diğer grubu idi yani bizimle farklı kafada hareket ediyorlardi dumrul ile afak savaşı silmeyen grubun diplomasisi tarafından oluştu zaten :)
 

DeletedUser42542

Ziyaretçi
savas sanati cok döneklik yapan oldu w22 de demis :) yorum atamadan yapamadim eskiya ile dost olup, KMA ile savasan ardindan KMA eskiyayi dağıtma asamasina gelince eskiyaya savas acan KMA ile müt olan sonra dumrul KMA ile savasmak isteyince KMA ile mütlüğü bozup savas ilan eden klanin ismi savas sanatinin klani feardir :) gelmis w22de doneklik yapan cok oldu burda diyor :D
 

DeletedUser55157

Ziyaretçi
Döneklik yapıldı diyorsun değil mi. Asıl dönekliği sizlerin yaptığını çok açık bir dille buraya yazıyorsun. Birde bundan övün veriyorsun. Yok ileriye yönelik planlamalar yapılmış. Bu senin ne kadar çirkefçe oynadığının kanıtıdır. Eğer bu zihniyetle biz başardık demek senin ne kadar küçük düşürdüğünün farkındasındır. Savaştığın klanlara karşı yenilince adamlarla görüşüp hesaplarını alıp sonrada klanınıza katıyorsun bu mu senin oyun anlayışın. Bak mesele köy almak değildir o savaşta kimler emek verdiyse onlarında hakkı vardır. Sen tutupta yok infaz ettik diyorsun.Sen kim oluyorsun infaz edebiliyorsun diktatör olma bu bir oyun. Kişiliğin hiçbir zaman ödün verme. Yarışma yaptırılıyormuş çok komiksiniz.Şu oyundan zevk alın savaşın. Yok toplayacaz kapatacaz.Baştan beri topluyon ne değişti. Bu senin damarlarına işlemiş. Nickine hiç baktın mı. Savaş diyorsun kendin daha savaşın daha ne olduğunu bilmiyorsun. Biraz sanat yaz. Sana tavsiye. Toplama klanlar kapatın hadi bakim :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Gene başlığı hortlattınız :) herşey olacağına varır bırakanlar silinenler silenler daha fazla yazmaması daha yararlı olur dünya kapansın biran önce daha nice dünyalar açılır :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Dünyada olmayanların konuşmaya hakkı yok.Dursaydınız siz kapatsaydınız tutanmı vardı:D
Diplomasi yapsaydınız.herkesi karşınıza alıp sonra 1 aydada silindiniz.daha neyi konuşuyosunuz anlamıyorum ben sizin konuşmaya hakkınız kaldımı?
 

DeletedUser42542

Ziyaretçi
Bizim o dünyada verdiğimiz emeğin 10da 1 ini verdiniz mi acaba da konuşuyorsunuz :D Yav bırakın dünyayı kapatınca madalya mı takacaklar hee 1 klan kapatsa anlıcam 3 klan birleşmiş dünya kapatacak kapatsanız ne olacak. İyi ki silmişiz yine olsa yine silerim. Bir daha da uzun süreli oynamam bir dünya da inanın verilen emeklere giden saatlere günlere yazık. Hiç birşey yapmadan ekran başında saatlerimiz gidiyordu.

Uzun süreli dünyalarda anlamsızca uzun emekler vermektense her gün speed raundlar var orda eğlenmenizi öneririm.
Kapatamassınız zaten o dünyayı bırakın barbarlar kapatsın :D
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Altayle herkesin emeğini küçümsemek yakışık olmaz.Sizin gibi klanlar dünyaya fazla kişi gelip zaten bölge kapatıyorlar.konyalı hüseyini blackjack cihan abileri falan reeldende tanırım.sizler o bölgeyi gayet kolay elegeçirdiniz.zor değil tabi 150-200 kişi bi klanda 150-200 kişi diğer müt klanda zaten oyun bilgisi olan üyeler mevcut,bölgeyi kapattınız.biz sadece 30 kişi ile başladık dünyaya ve sadece kedimiz oynadık.oyunun başında 2-3 klanı olan alarm ile mücadele verdik 30 kişi ile.Tabi siz 300 kişi toplanıp heryeri ablukayı alıp hesap büyütüyonuz gelip buna emek diyorsunuz.Biz oyunun başında emek veririz bu oyuna oynadık sırf sözümüzü yememek uğruna hesap siliyoruz dendi sildik.sonrasında 3-4. gelişim benim hiçbir dünyada uzun süre kalmadım çünkü bayıyor.Bizim verdiğimiz emeği herkes bilir.ben burda sadece şahsım adına ve gerçekten oynadım zamanlara hitaben konuşuyorum.herkesin bir emek anlayışı vardır elbet ama emek dediğin şey senin anladığın gibi sayıca güç dengesinde üstün olan tarafta olup kazanmak değil sayıca az olduğun halde kazanmaktır.Biz 30 kişiyle bu emeği sarfettik anlıcağın 300 kişiyle değil.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Afak klanin son kurucusu olarak sunu dile getirmek lazım afak silinmesi mümkün değil fakat kendi iç işlerinde 2 gruptan olusan klan yarısı hopps ile diploması yapılmasına karar verirken diğer grup ise buna karşı çıkmıştır kendi ekiplerle farklı görüş ve düşünce olustugundan klan calkalanmaya başlandı benim bulunduğum ekip hopps ekibi ile beraber silmistir fakat ben arkamizda kalan üyeleri toplamak için benim kalmamı istediler alarm da o dönemler bizim grup hesap silince alarm dan bir silme olayı gerçekleştirdi ben alarmdan armagedoon barış ile görüşüp bizim klani ve alarm üyelerini bir araya getirdik o ara armagedoon ise dumrul ile görüşüp klani dumrul a kattik..

Fakat afak silinmesi mümkün değil :) diğer silmeye grubu orbit ismi altında bir klan kurmasını söyledim bu sayede o ekip bir operasyon ile silindi yani cem afak silinmedi orbit klanini silindi oda afak klanin diğer grubu idi yani bizimle farklı kafada hareket ediyorlardi dumrul ile afak savaşı silmeyen grubun diplomasisi tarafından oluştu zaten :)

Ya hesapı sılınen ler neden Yorum yaparki :D Uzun Lafın Kısası Alinin Stratejılerı Bırturlu İşe Yaramadı :D :))))))))
 

DeletedUser

Ziyaretçi
olm ben en azından kendi hesabımla oynadım :D daldan dala başka hesaplara geçip nick vs değiştirip kasmadım hazır hesaba konmadım :) hesap sildim gitti :)
 

DeletedUser49506

Ziyaretçi
uzun zamandır hesabımla oyuna devam ediyorum hiç bırakmadım hiç de hesap değiştirmedim oyun çok güzeldi özellikle alarm var iken tatlıydı savaşmak yerine her zaman sevişmeyi tavsiye ettim lakin değerim bilinemedi sevişebilmeyi bilseydik 10 klan muhabbet geyik ile beraber geri sayım başlatır forumda 85 gün sevgi pıtırcığı oluşurdu bunlar hep amerikanın oyunları tabi amerika israile bağlı israil ise avrupaya dersek avrupayıda mayalara azteklere bağlarsak ordan atlantise yürürüz hey yavrum hey :)

her klana tebriklerimi sunarım w22de 1 kaç insan hariç neredeyse herkes prof. oyuncu ve mükemmel karakterde insanlardı alt duduşlarınızdan gıdı alır giderim :p
 

DeletedUser

Ziyaretçi
ben birsürü hesap değiştirdim;)
saolsun kafam her esip geldiğimde burda bana hazır bi hesap oldu.lakin.kasılmış hesap derkende o bölgede kasılmış tüm hesaplarda birçok emeğim olmuştur;)
Ali bey afakla ilgili bişiler yazmış bizimle birlikte hesap silen grupta olduğuna dair.biz afaktan tek adam tanıdık onu başlatan bi abimiz vardı ismini hatırlayamadım şimdi o sebebten kendisini bizim tarafa getiremediğimizden afakla anlaşma yapıldı.anlaşmamızın tek olayı buydu.olay şuki afak sayıca büyük klandı kendi içinde hiç barbar bırakmaksızın topladı sağ tarftaki yeni klan olan ateş klanıyla savaştı,bizim ocelan savaşımıza ocelan hesap silmeden 3-5 gün sonra girdi ve ocelanın bıraktığı köylerden hak talep etti.onların hak talep ettiği bölgeden bize hesap falan geçti tartışmalar çıktı,yok ordan burdan köy alamazsınız derken aşağılarda bizim saldırdığımız adamları alt klan falan yaptılar bizim kurucumuzu klandan atıp savaş açtılar.eğerki ergib abi sercan abilerle sil kararı almasalardı şuan konuşulan bi afak klanı olmazdı.biz hesap silerken 2. klan olarak kılıç klanını altımıza aldık,ruhum klanı Alaz abinin kurduğu bi klandı onlar bize katıldı,oyunu bırakan exp kalanları,alarmdaki bazıları(deli serkan gibi:D) katıldı derken dünyanın kapatımında en büyük oranı olan dumrul oyuncuları ortaya çıktı.bazen çok prof olmayabilirsin.oyunun tamamında oynayan iyi oynayan taraf sen olmayabilisin lakin biz 90 dakikayı bu sahada çıkarmış ve skoru kötü yada iyi elde ettikmi ettik.kma 3 klanla savaş yoluna gitti 1 ayda hesap sildi ve kalan dumrul-fear-ant klanı dfa klanı olarak dünyayı kapatmaktadır.bizim yönümüzden olay budur:;)
 
Üst