Muhabbet Köşesi

  • Konuyu başlatan DeletedUser50081
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser42330

Ziyaretçi
Bu yıl vermem gereken alttan 18 dersim var beni tahrik etmeyin :D
 

DeletedUser

Ziyaretçi
18 tane alttan der mi olur. Sen zaten okumamışsın ki Mıstafa :D Koy totosuna rahvan gitsin, gel sen burada ortam çok güzel :D
 

DeletedUser52944

Ziyaretçi
De bakiym ne duydun :) Duyduğunu söyle hemen öğreniyim doğru olup olmadığını knka :D
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Resmi sonuçlar bu şekilde :

VymXMZ.png


Gelelim derin analize. Ocean klanının topladığı köylerin 88 tanesi 35.kıtada müttefikken varlığını sürdürüp savaş zamanı patates olmuş klandan çok kopuk bir topluluk. Stalker'ın topladığı köylerin geneli operasyonla oluştu. Ocean bana (blueblood) ve tukya44'e operasyon yaptı. Bu operasyonlarda tam manasıyla hezimete uğradılar. Köy alamadıkları gibi üstüne düzinelerce köylerini aldık. kaptanfe adlı içlerinde olan bir oyuncumuza operasyon yaptılar. O hesap da mis arası, vs. yöntemlerle bir süre dayansa da en sonunda köylerin yarısını kaybetti. Gerçi hala oyununu devam ettiriyor. Stalker'ın operasyon yaptığı isimler listesi baya kabarık. Bir kısmı köy kaybetmeye başladığında klandan atıldı. Bu tabi istatistiğe çok yansımadı. 54.kıtada Stalker - Bir savaşı neredeyse bitmek üzere, bu da Ocean klanının yükünü artıracaktır. Operasyon başarısı konusunda Stalker'ın, Ocean'a göre çok daha başarılı olması zamanla bu köy alım farkının artacağını gösteriyor. Zaten istatistiklerde görünen saldırı - savunan konusunda Stalker'ın yüksek puanda oluşu da hangi tarafın daha çok patladığı gösterir. Muhtemelen 1 ay sonra köy alım farkı 3 kata kadar çıkar.

Bu benim Stalker'da oynayan bir oyuncunun gözünden savaş yorumum. Karşı taraftan kim, neyi, nasıl anlatır bilmem. Umarım düzgün bilgilendirmişimdir. İyi oyunlar.
 
Üst