Klanlar Paktı

DeletedUser

Ziyaretçi
ulan şunlara he deyin sussunlar. ''herkes haddini bilsin'' troll
 

DeletedUser37648

Ziyaretçi
Yılmaz abi , saldırı yiyipte hani 1 günde 150 köy vermiştiniz ya w12'de hatırlıyon mu ? O zamanda multilerinizi sokmuştunuz oyuna , neyse sizin taktiği çözdü artık herkes , bence strateji değiştirin -,-

Sonra bana ne yapalım Esat bi tek biz vardık o bölgede dayanamadık , diye sızlanıyodun , hatırlarsın sen hatırlarsın ;)
 

DeletedUser23142

Ziyaretçi
Bundan kısa süre önce abi kardeş gibi olan insanların şimdi burada kanli kinli düşmanlar gibi konuşması ciddi anlamda üzücü bir durum. Ne büyüklüğe saygı kalmış ne emeğe saygı kalmış herşey ele ayağa düşmüş. Herkes birbirini aşağılamanın açıklarını yakalamanın laf sokmanın peşine takılmış. Bu tür çirkin klanlar etik anlayışına aykırı konuşmalara müsade gösteren forum yöneticilerininde şahsen bu konuyu kaldırmasını bekliyorum.

Özellikle Yılmaz abi gibi bir insanı bu tartışmalar içinde görmek beni üzdü.
 

DeletedUser33843

Ziyaretçi
troya klani olarak w12 acildigi gunden beri tek duşmanimiz olmadi duşman sayimiz surekli 2 3 ten aşagi duşmedi k55 derebeyi ares k45 te ilk sirada fena 2 inci sirada geldiik klanlariylan savaşiyorduk sen fena klanina savaş actin gitin beleş bir hesabi topladin sonra ne oldu size bir op yaptilar pompala behcet hesabini topladilar duşmandiniz hemen gitin mikailden aman diledin sana dedim ne oldu neden fena geldik klanlariylan mut oldu bana demedinmi abi klanimin menfaatlerini duşunmek lazim oyuzden mut oldun sen bana bunu soylemedinmi bu korkaklik degilmi acizlik degil mi sakin ama sakin birdaha troya klanin ismini adina alma


herkes hadini bilecek



batmanli

Sen var ya çapulcunun bayrak/flama taşıyanısın. eğer sen o batmanlı, ipekcan vs. artık her ne isen. Başka dünyada kim ne yaptı bilmem ama 12.dünya'da keneye laf atanların hepsi kelimenin tam anlamıyla buraya yazmadığım bir sözün karşılığı olan karakterdeki insanlardır.

Ulan Fena klanını darmadağın ettik, darmadağın. Adamlar bizden bi pompala behçet ki o hesap el değiştirmişti yeni sahibi çok aktif olmayan biriydi bi o hesabı silmiş diye burda biz ağladık hee ? Biz boş hesap topladık evet anam evet. destroyerm zaten toplama eleman demi ? destroyermim oyun başında aldığı verdiği köylere bak, adamların rahat 2o-3o adamını 0 puana indirdik ki bunların 1o tanesinde yönetim vardı. troya klanından smoookin tanju daha klanı kurduğum ilk gün bana msj. atıp müttefik olalım dedi. dedim ki ben ortak diplomasi yapmadığım adamla müt olmam sonra diplomasiler karman çorman bir hal alıyo olmayalım. adam eski dostluğa nazaran yapalım mütlük dedi hiçbir savaş da ortak bir hareket etme gibi durumumuz olmucak dedi ki, biz fena ve fenanın bize düşman ettikleriyle 5o kişiyle 7-8 kıtada savaşıyorduk. sonra adamlarla düşman oldunuz lan ipekcan ve tayfasını k45 te dümdüz etti fena klanı. - dümdüz - savaş istatistiklerinde 15o ye 15 gibi bir duruma düştünüz, k45 te 1milyon puanlık topluluğu 2 gecede sildiler. sonra sizin savaşınıza dahil olduk bre ahmak insan. o 1o kat farklı istatistiğinizi biz düzelttik dengeledik. adamları darmadağın ettik sonra mikaillerle düşmanlığı bitirince bütün adamlarınız geldi ağladı bize gelin tekrar savaşın diye. hesap sildim msj.larda gitti olsa burda şimdi oluk oluk sizin ağzınıza neyse..

biraz adam olun adam.. omurganız olsun.. kapak,kene,fena 3 klan hesap sildi. bizim yüksek puanlı adamlarımız da zamanında bizle müttefik olduğunuz için size geçtiler. troyayı tıkladığımda ilk 5 oyuncusu full keneydi lan. ilk 2o de adamınız yoktu. durum böyle olunca bölge klanları da size geçti birden adam oldunuz başımıza. şimdi de bölgede tek başına size kafa tutan ve sizi madara eden adamdan operasyon yapıp 2o-3o köy aldınız diye burda bayram yapıyorsunuz. aferin aferin good boy. w15 te hesap açmazsanız adam değilsiniz okey mi ? bizzat kuzeydoğuya gelmezseniz adam değilsiniz (hoş biliyoz ya neyse) burdan biz gittikten sonra palazlanıp dayılık yapmayın. gelin delikanlı gibi w15 te savaşın madem bizle. o serhatseyhan dediğim adam senle 8o kere kapışsa 8o kere sıfırlar beyinsiz herif seni.

hele sen o batmanlıysan zaten hangi sıfatla konuşuyosun merak ediyorum. hadi serhat tek başınayken 2o köy vermiş ki haftaya geri alır senden merak etme. sen ekibinle dip dibe oynarken fena sizi 1 gecede 0 puana indirdi lan. sen neyin davasını yapıyosun burda.

neyse daha da bişey yazmıcam şekilsiniz ya gel kuzeydoğuya benim nick im belli senin gibi gizemli takılmıyorum bi pm atmana bakar kafana orduları yemen. aklını alıcam senin tabi gelmeye fındık kadar cesaretin varsa
 

DeletedUser33843

Ziyaretçi
bi de anlamıyorum. burada troya, fena, kapak gibi klanların kurucuları konuşmuyor. çapulcuları konuşuyor sadece.

ulan o sıfırlandı dediğin pompala behcet -hesabının ilk sahibi özgür dediğin adam var ya ? bunu da söylemicektim madem söyleyeyim. biz fena ile müttefik olduktan sonra fenada kurucu yetkisine sahip bir hesap aldı ki bunu mikail de biliyodu herkes biliyodu. paso şakalaşıyoduk face de bana msj. atıyodu kanka klan dağıt yapayım mı fenaya diye. hayır adamlarla can ciğer kuzu sarması takılıyoruz zaten hepsiyle telefondan görüşüyoruz şuan oyun oynamamıza rağmen ama siz artık nasıl bir güruhsanız çapulculuğa doymuyosunuz. troya dediğin klandaki kurucunun smoookin benim w1-w6 ... her dünyada beraber oynayıp kastığım müttefik olduğum adam gelsin burda bana bi kötü söz söylesin eyw. - ki demez de premiumumuz bittiğinde birbirimize pre atan adamlarız- sen neyin kafasını yaşıyosun be adam. sen kimsin ulan ?
 

stilci

Baltacı
Tepki puanı
38
Adamlık nelere kalmış be...

Naile katılıyorum abi biraz sakin olun tamam kim ne yapmak istiyosa bırakın birbirinize laf vurmayı w15 açılsın orda göstersin icraatini.. birbirini kırmanın üzmenin ne anlamı varki?..

Ne yaşa,ne emege nede bi icraata saygı kalmış..
Kimseyi sevmek zorunda degilsiniz ama herkesin emegine ve yaşına saygı duymanız gerekir..
Tabiki karşınızdakininde aynı şekilde size..
Diyecegim odurki bırakın yaw bu kadar içli olmayın oyunla herkes kendi çapında kraldır ama unutmayın herzaman el elden üstündür..
En iyi yoktur mutlaka iyi olandan daha iyileri illaki çıkacaktır..

Hepinizden rica ediyorum bırakın bu meseleleri..
Oyunu stres atmak için oynuyoruz strese girmek için degil..!
 

DeletedUser33843

Ziyaretçi
Hiiiiçç kusura bakmayın. Sabah akşam bütün forum -Gardiyan adlı oyuncunun millete lüzumsuz sataşmasını izliyor. Oyun nick ini söylemeden burada sataşmadığı adam kalmadı. Maaşallah Kene'yi ağzından düşürmedi. Oynamadığımız 1o.dünya'da bile 1o yorumundan 9'unda Kene ve Kene'deki oyunculara sövmüş.

Nick'inin batmanlı olduğunu söylemiş iyice çıldırma noktasına geldim. 12.Dünya açıldığı günden beri Troya klanı ile Kene klanında ne zaman bi restleşme, ağız dalaşı vs. yaşandı ? 5o oyuncuyla 6 kıtaya yayılmışken kardeşimiz kardeşimiz dediniz Kene'ye 1 savaşına yardım dahi etmediniz. Burda diyosunuz yok şunla savaştık bunla savaştık. Babacım k55 kıtasına 5 klanla gömüldünüz ne savaşından bahsediyosun ? He bunların hepsini geçtim 6.Dünya'dan olan dostluğun hatırına tüm savaşlarınıza dahil olduk. Kene hesap silene kadar Troya'nın yıkılmaması için Troya'yadaki oyunculardan daha fazla efor sarfetmişizdir.

Operatörlere kızıp hesap sildik ki zaten adamlar hatalarını forumda kabul etti ve çoğu görevden alındı. (veya nick değiştirip hala sistemde) Gel gelelim biz hesap sildikten sonra kuzeydoğunun neredeyse tüm kıtalarında zirveye oynayan oyuncularımız sadece ve sadece bizimle savaşmayan tek klan olduğunuz için millet laf etmesin diye size geçtiler. Bazıları hesap devri yaptılar ve bu sayede bizimle müttefik olan bölge klanları vs. size geçti, bizim barbarları toplayıp geliştiler. Aslında sizle hiçbir alakası olmayan bir kuzeydoğu grubu Troya oyuncusu oldu. Kene klanı 12.dünya'da devam etseydi Troya'nın kuzeydoğuda 26 puanlık bir tane dahi köyü olmazdı. Bunlar olana kadar burada bize en ufak bir laf atılmadı ki atılsa ne olacağı zaten belli olurdu. Hesaplar el değiştirmiş, bölgede belli başlı hakimiyetler kurulmuş, diğer klanlarla yeni diplomasiler atılmış, sonra herşey bitince sıra geliyor Kene'ye b** atmaya. Oyun sırasında içinizde kalan kininizi forumda kusmaya.

Kusura bakmayın da ben bu zihniyetteki insan isterse yaşı 90 olsun ne abi derim ne kardeş derim. Herkes önce efendi olucak. Yaşı büyük olan yaşına uygun davranacak ki millet abi, amca vs. desin. Oynadığım hiçbir dünyada ne ben ne arkadaşlarım kimseye birşey için yalvarmadık, kimse de bize en ufak bir rest çekemedi. Bünyemizin kabul etmediği her manzaraya tepki gösterdik. Bu uğurda en yakınlarımızla bile hiç düşünmeden savaşa girdik. Şimdi de sıra 15.dünya'da. Bölgemiz belli kuzeydoğu. Premiumlarımızı da aldık aylardır bugünü bekliyoruz ve burada diyoruz ki ''kuzeydoğu bizim'' madem biz bu kadar aşağılık oyuncularız başka bölgelere gidip de oyunu hiç uzatmayın, gelin yıkabiliyosanız bizi kuzeydoğuda yıkın.

Daha da yorum yapmıcam, bana söz hakkı doğuracak saçma sapan itham ve iftiralarınızla kafamı şişirmeyin oyununuza bakın.

Not : Bu arada ne güzel işmiş ya millete gidin haftalarca iftira atın, hakaret edin. En sakin adamları bile forumlarda haksız eleştirileriniz karşısında sinir krizlerine sokun. Sonra biri desin benim yaşım büyük bana laf atmayın, diğer hakaret edenler gelsin arkadaşlar herkes edebiyle konuşsun desin.

Kendinize hakaret ettirip rakiplerinize ban yedirmek için süper taktik belirlemişsiniz, iyi yere tezgah kurmuşsunuz. Tebrikler.
 

DeletedUser37648

Ziyaretçi
World 12'de sorun batmanlı abınıze hergun gelıpte su adamıma dalma bu adamıma dalma dıye aglamıs mı aglamamıs mı ? Benım bolgemden klanına adam alıp bana saldırma dedıgınde ben muttefıklıgı sılmısmıyım sılmemısmıyım sorun , sonra ben mutlugu sıldım dıye muratı naılı barısı bana gondermısmı gondermemısmı bı sorun.Sonrada ben buyugum bana saygı duy desın.

Bana aglayan sızlayan sureklı benden medet uman ve yardım ısteyen adamlar bugun arkamdan konusuyorsa heec kusura bakmıcan gardas benden saygı maygı beklemeyın.Benı herkes tanır , sırf yası buyuk dıye kımseye saygı duymam ben.Saygı herkese duyulmaz.O mertebe cok yuksek bır mertebedır , herkes ulasamaz.Helekı emege saygı duymayan acız kıskanc ve bencıl ınsanlar 100 yasındada olsa saygımı duymam , lafımıda esırgemem.

Ses kaydı duruyor adama sordugum soruların 1 tanesıne bıle cevap veremedı nıye ? Hanı burda bız onu yıktık bunu yıktık kralız dıyolardı , ben sorunca nıye dıyemedı ?

O zaman orda durucan gardas , agzından cıkan kelımelerı dusunmezsen , agzından cıktıktan sonra o kelımelerın esırı olursun.Sonrada gelır burda yasım buyuk ama sovmeyın saygı duyun dıye aglarsın , acız ınsan.Insanların duygusunu kullanarak bır saygı elde etmeye calısan ve ınsanların duygularını somuren bu tur ınsanlara prım yaptırmayın , bu adamların bı oyun ıcın bu kadar bukalemun gıbı renk degıstıren ınsanların saygıya ıhtıyacı yok.Birde dini sömürüyor cakma herıf senı.
 

DeletedUser37648

Ziyaretçi
Yukarıdakı yazdıklarımıda yalanlayında batmanlı bey msn kayıtlarınıda koyayım , Esat o bızım mahalleden cocuk saldırmayın falan fılan dıye sızlandıklarının ss'sını koyayım he ? Yetermı bu kadar yoksa daha devam edeyımmı yılmaz aabeeyy ? Sıze son sozum , benımle dans etmeye calısmayın , yurumeye hasret kalırsınız.Okey ? Benı dellendırmeyın be kardesım , ben benzemem alılere mehmetlere ayselere fatmalara , kasmayın kendınızı yahu , benımle boy olcusmeyın.Ben 4 ay once oyunu bırakırken yaptıgım puanı hala yapamayan adamlarsınız , neyın trıbını yasıyonuz ? Sımdı sız gıdınde velınız gelsın ;)
 

stilci

Baltacı
Tepki puanı
38
Hiiiiçç kusura bakmayın. Sabah akşam bütün forum -Gardiyan adlı oyuncunun millete lüzumsuz sataşmasını izliyor. Oyun nick ini söylemeden burada sataşmadığı adam kalmadı. Maaşallah Kene'yi ağzından düşürmedi. Oynamadığımız 1o.dünya'da bile 1o yorumundan 9'unda Kene ve Kene'deki oyunculara sövmüş.

Nick'inin batmanlı olduğunu söylemiş iyice çıldırma noktasına geldim. 12.Dünya açıldığı günden beri Troya klanı ile Kene klanında ne zaman bi restleşme, ağız dalaşı vs. yaşandı ? 5o oyuncuyla 6 kıtaya yayılmışken kardeşimiz kardeşimiz dediniz Kene'ye 1 savaşına yardım dahi etmediniz. Burda diyosunuz yok şunla savaştık bunla savaştık. Babacım k55 kıtasına 5 klanla gömüldünüz ne savaşından bahsediyosun ? He bunların hepsini geçtim 6.Dünya'dan olan dostluğun hatırına tüm savaşlarınıza dahil olduk. Kene hesap silene kadar Troya'nın yıkılmaması için Troya'yadaki oyunculardan daha fazla efor sarfetmişizdir.

Operatörlere kızıp hesap sildik ki zaten adamlar hatalarını forumda kabul etti ve çoğu görevden alındı. (veya nick değiştirip hala sistemde) Gel gelelim biz hesap sildikten sonra kuzeydoğunun neredeyse tüm kıtalarında zirveye oynayan oyuncularımız sadece ve sadece bizimle savaşmayan tek klan olduğunuz için millet laf etmesin diye size geçtiler. Bazıları hesap devri yaptılar ve bu sayede bizimle müttefik olan bölge klanları vs. size geçti, bizim barbarları toplayıp geliştiler. Aslında sizle hiçbir alakası olmayan bir kuzeydoğu grubu Troya oyuncusu oldu. Kene klanı 12.dünya'da devam etseydi Troya'nın kuzeydoğuda 26 puanlık bir tane dahi köyü olmazdı. Bunlar olana kadar burada bize en ufak bir laf atılmadı ki atılsa ne olacağı zaten belli olurdu. Hesaplar el değiştirmiş, bölgede belli başlı hakimiyetler kurulmuş, diğer klanlarla yeni diplomasiler atılmış, sonra herşey bitince sıra geliyor Kene'ye b** atmaya. Oyun sırasında içinizde kalan kininizi forumda kusmaya.

Kusura bakmayın da ben bu zihniyetteki insan isterse yaşı 90 olsun ne abi derim ne kardeş derim. Herkes önce efendi olucak. Yaşı büyük olan yaşına uygun davranacak ki millet abi, amca vs. desin. Oynadığım hiçbir dünyada ne ben ne arkadaşlarım kimseye birşey için yalvarmadık, kimse de bize en ufak bir rest çekemedi. Bünyemizin kabul etmediği her manzaraya tepki gösterdik. Bu uğurda en yakınlarımızla bile hiç düşünmeden savaşa girdik. Şimdi de sıra 15.dünya'da. Bölgemiz belli kuzeydoğu. Premiumlarımızı da aldık aylardır bugünü bekliyoruz ve burada diyoruz ki ''kuzeydoğu bizim'' madem biz bu kadar aşağılık oyuncularız başka bölgelere gidip de oyunu hiç uzatmayın, gelin yıkabiliyosanız bizi kuzeydoğuda yıkın.

Daha da yorum yapmıcam, bana söz hakkı doğuracak saçma sapan itham ve iftiralarınızla kafamı şişirmeyin oyununuza bakın.

Not : Bu arada ne güzel işmiş ya millete gidin haftalarca iftira atın, hakaret edin. En sakin adamları bile forumlarda haksız eleştirileriniz karşısında sinir krizlerine sokun. Sonra biri desin benim yaşım büyük bana laf atmayın, diğer hakaret edenler gelsin arkadaşlar herkes edebiyle konuşsun desin.

Kendinize hakaret ettirip rakiplerinize ban yedirmek için süper taktik belirlemişsiniz, iyi yere tezgah kurmuşsunuz. Tebrikler.

Troya klanıyla herhangi bi alakam yok ve Aranızdaki mesele nedir neyin nesidir bilmem..
Senide tanımam etmem..
Kardeşim sövme falan diyorsun eger öyle bişey olsa o adam ceza almassa heralde isyan cıkarırdınız yapmayın Allah aşkına..
Bu kadarda olmaz..

ne diyimki ben simdi sana..
 

DeletedUser38263

Ziyaretçi
Bu kadar saçmalığı nerenizden uydurnuz arkadaşlar.
yılmaz abiye sırf burda atıp tuttuklarınıza cvp yazması için verdim .
neyse w15 te nasıl olsa Tepnizdeyiz by oyuncular...:)tt2thumbdown
 

DeletedUser38263

Ziyaretçi
Tutens...
Hanginiz iyi oynuyor Esatmı senmi :)
yoksa serhat seyhanmı ?
İşte world 15 te bu Abiniz Klwyenizi elinize verip yollaycak ...
Pc başındyken klwyenizi kemireceksiniz...:Dthumbup
 

DeletedUser37648

Ziyaretçi
tamam canım w15 kuzeydogu gel sonra konusursun forumda.
 

DeletedUser33843

Ziyaretçi
Tutens...
Hanginiz iyi oynuyor Esatmı senmi :)
yoksa serhat seyhanmı ?
İşte world 15 te bu Abiniz Klwyenizi elinize verip yollaycak ...
Pc başındyken klwyenizi kemireceksiniz...:Dthumbup

gel anacım gel. seni kendime sakladım ben. bütün arkadaşlarım geride başlıcak ilk gün oyun başladığı gibi kuzeydoğu açıcam. gelmezsen adam değilsin. klavyeyi gösterecem ben sana.
 

DeletedUser35045

Ziyaretçi
nerden nereye gelmıs konu. w12 ed olanlar ıcın son durumu acıklayım . dıplomasıler bırbırıne öyle bı gırmıskı duzelmez daha . ortak dıploması olmadan muttefıklık yapan klanlar saolsun içine etmiş worldun. yönetım sevıyesı dısındakı oyuncular kıme saldırcam kım dost bılmıyor.

biz DEVLET_GECCE klanı olarak kendımızce yapacagımızı yaptık ugrastık . sımdıde devam edıyoruz pakt hala devam edıyor . baya ezıcı denebılecek oranda dusman temızlıyoruz (7).

yukarda yazanların yarısı worldu terk etmiş hala davasını yapıyor. w15 e gelıp cok övunen adamların kapısmasında yer almak ısterdım ama oyuna baslarken yazdım profıle jubıle dıye . orda oynayanlara oynacaklara basarılar. hatır ıcın bılmem ne ıcın yıne dıplomasılerı bırbırıne sokmayında keyıflı bır world oynayın.


Ainublade .. (pakt sorumluluguda troya tüyünce basıma kaldı)
 

DeletedUser33843

Ziyaretçi
yorum yapan yok zaten sen de yırtık dondan fırlar gibi ikide bir fırlayıp laf atmaya çalışma.
foruma baktığım bile yok adamlar sayfa sayfa iftira atıyolar, millet face de söyledi diye bakıp karşılık veriyorum.
merak etme w12 oynamak istesem şimdiye 5o tane hesap bulurdum. siz kendi işinize bakmaya devam edin laf yemezsiniz.
 

DeletedUser35045

Ziyaretçi
sende ayrı bı komedısın w12 de degılsın sana kımsenın laf attıgı da yok konunun baslıgıyla alakanda yok. bıde gelmıssın mılletın işine karısmayın dıyorsun.

bu baslıkta senın işin ne mandal.
 
Üst