Adalet VS Tatava

komedian

Baltacı
Tepki puanı
245
@RahaT Durmaz
Koffing

bu arkadaşa ne oldu bütün saldırıları iptal oldu :)
illegal script kullanmak ayıp değil mi? illa hepinizi mi report edelim. düzgün savaşsanıza....
 

RahaT Durmaz

Yasaklı
Tepki puanı
163
@RahaT Durmaz
Koffing

bu arkadaşa ne oldu bütün saldırıları iptal oldu :)
illegal script kullanmak ayıp değil mi? illa hepinizi mi report edelim. düzgün savaşsanıza....
Raporlamak serbest kimse kimseye karışamıyor sanal bir ortam da. Yüce merci orda report edebilirsin script kullandığını hile hurda yaptığını düşündüğünü
 

GameMafia

Baltacı
Tepki puanı
656
@-AzraiLL- Çok şey bildiğini sanıyorsun ama hiç bir şey bilmiyorsun be sadece ortaya bişiler atıyımda karıştırıyım peşindesin acıyorum sana :D
 

-VENOM-

Yasaklı
Tepki puanı
63
Beyler bura adelet tatava deilmi hala zorba haribo sado fln konusuyoruz adamlar konussun yallaw baska başlik
 

TheW

Mızrakçı
Tepki puanı
64
Tatava en başta yanlış yaptı. Adaletle birleşseydi daha organize bir savaş verebilirlerdi.Adalet oyuncuları zorba sınırında olsaydı zorba bu kadar kolay ilerlemezdi. Haritaya bakıyorum 1 ay önce de adalet aynı konumda bulunuyordu.Kıtada ilerleyememiş.Tatava bölgesini zorba toplamış.Ego yapıp adaletle birleşmediler.Şimdide silinip gittiler.Elde var sıfır.

Diğer konu şuan 4 klan ittifak yapmış bir durumda.Zorba-alay-savage-çatapat . Zorba-Alay dünya başında beraber girdiler zaten.Dünyayı da beraber kapatmak isteyecekler. Savage -çatapat ismiyle dünya kapattırmayacakları ortada. Muhtemelen kapatma listesinde yer vereceğiz demişlerdir. O da köprüyü geçene kadar.Dünya sonu savaş kaçınılmaz.

Bu dünyadaki diplomatlar acemi, zorba harici.Bu da Zorba nın işine geldi.Adalet dünya başından beri kıtanın sağ tarafıyla ilgilenmiyoruz diyordu.Büyük hata.Zorba-Alay birlikte girmişken diğer klanları organize etmeleri gerekirdi dünya başından beri.


Şu üstten konuşmalarınızın bi ardı arkası kesilmedi . Sağdan soldan duyduklarınızla , forumlardan yarım yamalak okuduklarınızda ŞUAN harita da olmayan bi klan için konuşmanın anlamı nedir anlayabilmiş değilim .

Bir daha bi dünyaya girersek size danışmadan, akıl almadan hareket etmeyiz.
 

adanaliiii01

Kılıç Ustası
Tepki puanı
362
Adalet diğer klanları organize etmesi lazımdı ama işte herkes sözünde durmuyor. Dün zorbaya sövenler bugün ittifak oldular :) Hayır, yarın yine sövecekler onu göremediler. Yapacak bir şey yok . Olan oldu. Ama sado için daha iyi oldu diye düşünüyorum.
2 ay sonraki haritayı şimdiden görebiliyorum.
Şuan ki mevcut harita adaleti biraz zorlasa da sadonun önünü açtı. Sado toplaya toplaya büyüyecektir. Yeterli büyüme sağlandığında asıl adalet ve sado paktı ortaya çıkmış olacak. O gün gelene kadar biraz sabretmek lazım. Asıl pakt ortaya çıktığın da welcome to cehennem :)
Bu hangi film dayı akşam boşum izliyim
 
Üst