W60 Son

Cutorq

Baltacı
Tepki puanı
528
İnsan da hiç mi utanma olmaz temalı çalışman baya başarılı olmuş. 6 7 aylık bir mücadelenin sonunda böyle bir karar aldık tebrik edip geçmeliydin. Arkadaşın 4 ay önce silindim kesimimi şu kadar kişi geçebilmiş diye böbürleniyor.2 hafta savaşmayı kaldıramayan bir klan için fazla büyük bir ego sanki :) bu kafalarla zaten anca uzaktan takip edersiniz.
öncelikle w60 dünyasına emek veren her oyuncunun eline sağlık.

bunca zaman olaylar oldu tek yazı yazmadım ama bu gerçekten artık mide bulandırıcı hal almaya başladı.
utanma dersi vermeye çalışman ama "Sözler verilir,sözler unutulur" yazından sadece 4 gün sonra bazı arkadaşları öne sürerek bizle konuşman ve yanında olan arkadaşının tekrar birilerini aratarak devreye hatır gönülle insan sokma isteyişin gerçekten senin utanman gerektirecek konu.

olaylar olaylar anlatsan bitmez tebriği hak edenlere tebrikler :)
 

DiiKKaaT

Mızrakçı
Tepki puanı
152
2 Pakt, 4 Değerli klan Hayal, Nostra, Jog ve Kezzap ekiplerinin başarılarını kutluyorum. Bunun bir oyun olduğunu unutmayan, saygı ve sevgi çerçevesini aşmadan, rakiplerini ve dostlarını saygısız bir şekilde kırmayıp haksızlığa uğratmadan dünyanın bu zamanına kadar gelebilen bütün oyuncuların emeklerini yürekten kutluyorum.

Dünyalar kazanılır kaybedilir. Bu text tabanlı bir kaç görselden oluşan oyun bize çok büyük dostlukların kazanıldığını her dünyada göstermiştir. Kendi adıma bu dünyada rakip, müttefik ve kendi klanım olmak üzere çok güzel insanlarla tanıştım. Umarım hepsiyle dostluklarımız baki olur. Şımarık, seviyesiz kısaca IQ sorunu olan insanlar yüzünden hiç kimse birbirini kırmamalı. Bunun bir oyun olduğunu unutmamalıyız. Tanışamadığım birbirinden değerli diğer iyi insanlarla da umarım tanışma fırsatı bulurum.
Tekrardan dünya sonuna kalmayı başaran, EMEK veren tüm değerli oyuncuları kutlarım.
 
Tepki puanı
1.964
Tepki puanı
1.329
Kağıt mendil gibi oldun , ortamı germeye çalışma milleti tbrk et geç. Olan işi de bozacaksin. Sen göstermediğin dirayetin muhasebesini yap bence

Ben de hazır kapandı, SRM hocamla da ortak düşündüğüm bir konuda yazmak istedim.

Dünya kapanmış, anlaşmışız, burada gelip o paylaşımları yapmaları hiç hoş olmamış. Herkes bir şeyler söyledi yaptı gitti. Her ne kadar bırakırken müttefik klanınıza zarar vermemek adına hesaplarınızı toplamamıza izin verdiğiniz için teşekkür ederiz. Ancak çılgınlarca savunmayı size attığımız halde, çok az dayanmanız gerektiği halde, silme kararınızı hiçbir zaman anlamdıramamıştım. Sizin yüzünüzden çok güzel giden savaşta birden ibre döndü. Bir kere tüm emeğimizi o tarafa kaydırmak zorunda kaldık, en iyi oyuncularımız bakıcılıklarla yoruldu bitti enerjisi kalmadı. Bölgeye yerleşene kadar canımız çıktı. Halbuki siz az daha dayansanız, zaten birçok savunmanızı biz atıyorduk. Her türlü yardımlaşma da oluyor. Özellikle La Calin, geliyordun discordda atıyordun tutuyordun, savunmaları bile doğru yerlere çektiremedin. Sav ezdirdin, savları kendine istettin. Çok kötü oynadın, bir de bunu bilmeyerek oynadın. Her geldiğinde ahkamlar kestin çok biliyormuş gibi. Ancak Prometheuse, hem daha aklı başında hem de daha iyi bir oyuncuydu. Neyse uzatmayacağım, ben yine de teşekkür ederim müttefiklik ruhu ile hareket ettiğiniz için. Ancak, oyununuz Shall We'ye ahkam kesecek derecede değildi. Bizi de en az 1.5 ay geri attınız.
 

pNc*

Casus
Tepki puanı
3.158

MEKANIN SAHİBİ

Mızrakçı
Tepki puanı
248
HAYAL, NOSTRA ve CIZ klanlarını tebrik ediyorum.
Word'te yeri geldi sıkıntılar çıktı yeri geldi kavga ettik, herşey oldu bitti

HAYAL ekibi bana yaptığım operasyonlarda güven verdi, iyiyse kötüsüyle hep yanımda durdular. Burdan HAYAL ekibine teşekkür ederim.

Yeni wordlerde HAYAL klanı gibi iyi ve yeni bir ekip, NOSTRA klanı gibide dürust rakip denk gelmesi dileğiyle. İyi oyunlar.
 
Üst