Casual7 Kapanış

fatcat

Baltacı
Tepki puanı
426
20 ay süren bir dünyanın sonuna gelmiş bulunmaktayız
dünyaya dahil olan herkese teşekkürler

Bu dünyanın bitmesi ile kolay dünya 7'yi zapteden Miyav klanı sonraki kolay dünyalarda kesinlikle kurulmama kararı almıştır
dahil olup oynayan ve uzaktan bakıp keşke bizde onlar gibi oynayabilsek diyen herkese teşekkürler.
Seviyesizce küfür edip iftira eden kardeşlerim; keşke gelip elimi öpseydinizde belki size oyunu öğretirdim.



DEDE-Deliler-Miyav paktı olarak ANATOL klanı ve türevlerini dünyadan gönderdikten sonra tek rakibimiz KURALSIZLAR klanı kalmıştı

Biz önceki paktımızda Anatol klanı ile beraber saldırılarda bulunurken tüm yükü üzerine alıp DEDE klanına gerekli özeni gösterememe sebebimiz olan Deliler klanına yani DEDE klanının ömrünü uzatan klandakilerin hakkını vermemeye kararlıydılar.

Dünyayı DEDE adı altında kapatmaya ısrar eden yöneticileri mükemmel bir hainliğe imza atmıştırlar , köşeye sıkışmış KURALSIZLAR klanına çok güzel akla mantığa sığmayan bir teklif ile ; Kuralsız-Dede vs Miyav-Deliler yapalım , kazanırsak kendi aramızda kapışırız biz DEDE klanı yenersek biz kapatırız yenilirsek sizinle 10-10 kapatırız diyerek YALNIZBARON a bir teklifte bulundular.
Kendisi çok sevdiğim bir arkadaşım ve şeref haysiyet onur dolu olduğundan dolayı onların bu hainliğini bizlere ifşalamıştır çeşitli ss ler ve wp web üzerinden gerekli konuşmaları DEDE klanının yöneticisi veyahut paşası olarak bilinen kişiden , gustava kardeşimizin onay alıp bu hainliğe gittiğini gördük.
Sağolsunlar bazıları bu onursuz davranışı inkar etmediler ve klanın şerefli oyuncuları başkanlarının bu yaptığı alçakça hareketi uygun görmeyerek dünyadan hesap sile alıp gittiler , kendilerine bu onursuz harekete dahil olmadıkları için teşekkür ederim.
o fotoğraflarda gördüğümüz ve işin içinde olanlar bile değildik falan diyerek yaşına başına yakışmayan inkarlarda bulundular birşey yapıyorsan ihanet bile olsa arkasında dur korkak gibi haberim yoktu deme o konuşmaları bu gözler gördü.
DEDE klanı güvenilirliğini kaybetmiştir. Kıskançlık , öfke duyguları ve sahibiniz olan ihanet aşkı ile sizlere başarılar dilerim , profilde yazacak bir yazı için karakterini bırakanlara selam olsun !
Ayrıca hem arkamdan sallayıp hemde yüzüme nasıl bu kadar gülebildiniz ?

bu 20 aylık dünya sürecinde kaderin aramızdan ayırdığı Enstar ve ***KABLOSUZ FARE*** unutulmayacaksınız.

DELİLER - Miyav - KURALSIZLAR
klan isimleriniz ne kadar farklı olsada bizler bir aileyiz ve hepimiz kediyiz :)


Başka dünyalarda görüşmek üzere <3

1688760679243.jpeg
 

Y4LN1ZBAR0N

Milis
Tepki puanı
29
KURALSIZLAR Klanı olarak muhabbet sohbet amacıyla 20 kişi başladığımız dünyayı , daha önce savaştığımız klanlarla kapatmak nasip oldu klan başkanlarına @***KABLOSUZ FARE*** - @fatcat süreci özveriyle yönettikleri için teşekkür ederim.

KURALSIZLAR Klanı olarak Casual 7 'de aşağıda isimlerini belirttiğim ekip arkadaşlarıma abilerime kardeşlerime emeklerinden ötürü ve onurlu duruşları için çok teşekkür ederim ve her zaman kalbimizde olduklarını belirtmek isterim ;

@dumble1
@Calderon
@CITY OF ANGELS
@burak gs
@emre1981
@camlica34
@D A D A Ş *
@Circuess
@*S1F1R B1R*
@levent493
@boyrac
@Boxing
@phoenix55
@Emsalsiz37


KURALSIZLAR İS COMİNG

Savaşlar.png
 

fatcat

Baltacı
Tepki puanı
426
bu güzel süreçte tüm operasyonları ve savunma işlerini 600 gün boyunca mükemmel ve eksiksiz yürüten kesinlikle dünyaynın yarısı yatmamış olan gecesi gündüzü kolay7 olan konyanın tek hakimi borsanın üstün zekası grafiklerin babası gelecek dönem konya bağımsız milletvekili savunmaların anası saldıranların en hayırlısı @UtkuSaray* yiğenimede teşekkür ediyoruz ayrıca yaptığı fedakar davranış sonucu kendi kapatma hakkını bir abimize devredecek kadar büyük yürekli güzel insanı saygıyla selamlıyoruz

enstar
serkankaradağ
vrlina
fingolfin*
muhammetben95
36beytullah36
bahoz01
antipatist(charmander)
ozi76
frostmourne(crag03)
0cean
bulbasaur61
utkusaray*
sansasyo
oldschool
Show Time*
EgeBey07
gwindor
Kaltron53
trust and loyalty
kardanAdam
chambazz
Reis-i Cihan
bcelik10
Apirocco
ziyankar
sokulluzade
yasar2190
Irishman
gustava
kaon
ulucobra40
ChrisJ
jjh4k4njj
Fatih4238
TurkishPower
borncity
Banazlı64
joseph25
PARS DeLii
Kenzh1N
Sitare
A p s i m o
ebuluahmet
Probest
dsedre
Angry Engineer
handofgod
konann
Tanese
ve nicelerine selam olsun
 

SonKahraman1

Yasaklı
Tepki puanı
15
Tebrik ederim fakat casual dünya gibi kimselerin oynamadığı sadece pre aktarmak için kullandığı dünyalar için biraz fazla uzun ve hevesli yazı olmuş. Keşke w76 da da böyle olsaydınız belki dünya daha farklı olabilirdi .

Hayatını kaybeden oyuncuların mekanı cennet olsun
 

Ext* karavezir

Kılıç Ustası
Tepki puanı
128
W76 da şahsi fikrim olarak old ekibime ve udw yarısına teşekkür ederim 76 benim için komut okunan kapama klaninda casus barındıran bilerek oynamayan dünyayı hediye adam kafa adamların olduğu dünya olarak kalcak aklimda:)
 

fatcat

Baltacı
Tepki puanı
426
Tebrik ederim fakat casual dünya gibi kimselerin oynamadığı sadece pre aktarmak için kullandığı dünyalar için biraz fazla uzun ve hevesli yazı olmuş. Keşke w76 da da böyle olsaydınız belki dünya daha farklı olabilirdi .

Hayatını kaybeden oyuncuların mekanı cennet olsun
aslında amaç çok şerefliyim diyerek ortalıkta şekilli gezen dedeciklerin ihanetini vurgulamak ve aramızdan ayrılan oyuncuları yad etmek bu kısımları çıkarınca zaten sadece 2 cümle kalıyor , birisi laf edenleri yeriyor birisi diğerlerine teşekkür ediyor :)

kimselerin oynamaması çok rahat bir ortam sağlamıyor tersine kurtlardan ziyade çakallar koyunları güdüyor
keyfine düşkün yaşlı dünyası en sevdiğim hiç kaçırmam yata yata oynarım
 

fatcat

Baltacı
Tepki puanı
426
W76 da şahsi fikrim olarak old ekibime ve udw yarısına teşekkür ederim 76 benim için komut okunan kapama klaninda casus barındıran bilerek oynamayan dünyayı hediye adam kafa adamların olduğu dünya olarak kalcak aklimda:)

ben o dünya için gereken adamları getirdim sırf az pre basıyorlar diye adamdan saymayıp pre basan ve kendilerini pohpohlayan adamları kilitlemeye aldılar
kısa vadede iş yapacak uzun vadede 200 köy yönetemeyecek adamlarla iş gördüler oysaki getirdiğim kişiler kule olsun olmasın isterse 1000 köyleri olsun yine kontrol edebilecek kişilerdi.
kilite girenlerin yarısı iki saldırı görünce elleri ayakları titreyen tiplerdi
savunma yönetimi bile yapılamıyordu en basit örnek misyoner yol sınırı vardı o alan içerisinde düşman köyü olmayan köylerin deflerini al sınıra at
onu bile yapamadılar , sınıra sav istenirdi köy düştükten sonra akıllarına gelirdi çok fazla acemi vardı
komut satanlar kendisini pasife çekenler her türlü toplamanın olduğu bir ortamdı
 
Üst