ZORBA-AZTEK

  • Konuyu başlatan DeletedUser66216
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser66216

Ziyaretçi
Savaş adı Yeşil vadi bizim olacak
Başlangıç
23.02. tarihinde saat 18:56:28

Açıklama: Bu oyunda çok sözünü çiğneyen gördük ama söz verip, diplomasi için kendisi şart koşup, bu sözünü ve şartını 48 saat içinde kendisi yiyeni ilk defa gördük. atikkan isimli yaşını başını almış diplomat beyimizle diplomasi yaparken bu diplomasi süresince düşman klanlardan kendisi oyuncu alınmama şartı koyup önce op planı hazırlamış olduğumuz, köyleri dağıttığımız gece5 oyuncularını klanına kattı. Üstüne nasıl bir midedir ki kalkıp üste çıkmaya çalıştı. ''Ben klana almadan önce hiçbirine saldırı yoktu klana aldıktan sonra saldırmaya başladınız'' gibi çocukça sözler sarfetmeye başladı. Hani maksat sözünü yememiş olmak bizi suçlu göstermek :) biz bir söz verdiysek tutarız. Sözümüzün gereğinş yaptık. Opta dağıtılan köyler adalet de olsa x klan da olsa y klanda olsa gidilecektir bizde dönüş olmaz. Kimseyi de yarı yolda bırakmayız. Op yaptığımız adamları tek tek klandan attınız biz misleri çıktığımızda. Neden çünkü daha zayıf oyuncular diye düşünüyordunuz. Herkes bilsin arkadaşlar hepiniz bir gün klandan atılabilirsiniz.. Gelelim son muhabbete. Arkasından laflar söylediğiniz bitirmek için and içtiğiniz geceyi sırf bizimle savaşmak için klanınıza aldınız. Çünkü kendinize güvenmiyordunuz. Eşit şartlarda savaş size göre değil :) Şimdi 7 klana karşı tek klan savaşımızı başlatıyoruz . Öyle günler öncesinden sınırları destekleyip sonra da bizi sözümüzü yemiş gibi göstermeyin etrafa. Sınırlarınızı ne zaman deflemeye başladığınızı çok iyi biliyoruz.

Saygı çerçevesinde oyuncuların atışmadan, hakaret etmeden, çirkinleşmeden bir savaş olması temennisiyle herkese iyi oyunlar.


Not: Bu uzun savaş yazısı klanınızdan çok yönetiminize yönelik bir sitemdir. Nasıl insanlar olduğunu görün diye belirttik. Dileyen herkese kanıtları sunulur.

GÜZELLİKLE OLMAZSA ZORBA'LIKLA.
 

DeletedUser65399

Ziyaretçi
Bir aztec uyesi olarak iki opumuzuda cok iyi karsiladiniz tebrik ederim. Taktikleriniz cok guzeldi. Aldik kismen ama hemen geri aldiniz. Sonuc olarak ilk iki opumuzda kazanan siz oldunuz. Ancak burada bir yanlis bilgilendirilmeniz var. Opu iki aztec klani yapiyor. 7 klan olayi yok. Bir dahaki opta basarili olmamiz dilegiyle. Herkese basarilar.

Not= bir daha o sadakat dusurme olayina girmeyin hic hos degil=)

Not 2= o istatistikler guvenilir degil. Hebiga klaninin kayiplari onlar.
 

DeletedUser66216

Ziyaretçi
Hebiga bize ihanet etmese aztekkara klanı verirdi o kayiplari ondan yada bundan farketmez biz aldigimiza bakarız hocam.

 

DeletedUser66216

Ziyaretçi
Aztek casusunun ortaya cıkınca azteğe sığınmak istemesi :)
köylerinin kurtuluşu olmayinca :D klandan atilması



 

DeletedUser65399

Ziyaretçi
Gene de keskin konusmamak gerek. Bir taraf eninde sonunda kaybedecek. Buyuk konusmamak gerek iyi oyunlar. Basarilar...
 

DeletedUser2315

Ziyaretçi
vay dayı mustafa bunlar kesmedi bizi kanka sen gel karşıma da word kapattıralım sana :D
 

DeletedUser57824

Ziyaretçi
Ben de aynı bildiğin gibi takılıyorum dersler falan :) classic yazın açılırsa ben de gelirim bak ona göre :D
 
Üst