Yenilenen Saldırı Planlayıcısı Hakkındaki Görüşleriniz

Bobo?

Baltacı
Tepki puanı
369
Lords and ladies'i lordlar ve bayanlar yerine lordlar ve leydiler olarak çevirmek gerektiğini düşünüyorum. Kaldı ki bayan ifadesini kullanan kaldı mı hala? :rolleyes:

Geri kalanı için harika bir yenilik, bu sefer de ordu unutanı toplarım. :troll:
 

uyznlar

Ağır Atlı
Tepki puanı
4.107
Anladığım kadarıyla ;

Tw stats da yaptığımız süre çıkarma işlemini yapabileceğiz ve üyelere op saati çıkarırken saldırılar atıldı veya atılmadı ikileminde kalıyorduk sanırım kalmayacağız.
 

FARAZA

Markiz
Tepki puanı
12.750
Üçüncü ve son anahtar bölüm ise Emir Atama Formudur. Oyuncular, klanlarındaki oyunculara emir atama formundan emir atayabilir. Emirlerini adlandırabilirler, ancak varsayılan olarak, otomatik olarak sayısal sırayla adlandırılırlar (böylece ilk atanan emirleri otomatik olarak 1. Emir olarak adlandırılır). Köy koordinatlarını manuel olarak veya haritadaki köyleri tıklayarak eklemek mümkün olacak. Oyuncular bir saldırı, destek veya sahte saldırı için gereken birlik türlerini ve miktarlarını tam olarak belirleyebilirler. Oyuncu bir birlik türü için bir miktar belirtmezse, otomatik olarak emirden çıkarılır.


Tekrar okudum bu kısımda sıralama ölçütleri belirlenebilseymiş daha iyi olurmuş bence.
 

Mr.Mustang

Milis
Tepki puanı
44
keske bunu anlayan birisi bir video cekip tane tane benim gibi anlayamayanlar icin anlatsa en cok izlenen video olur :cool::p
not: denedim denedim anlamadim
 

Tibelda

Emekli Görevli
Tepki puanı
9.437
Geliştirme ile ilgili anlaşılmayan şeylerin çoğu önceki halinin çok kullanılmıyor olmasından kaynaklı. Geliştirmeyi anlamak için isterseniz öncelikle saldırı planlayıcısı ile ilgili hazırladığımız kılavuzu buradan inceleyebilirsiniz.
 
Üst