World ü kim alır?

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Narkoz usulsüzlüğün alasını yapıyor. Gergin Görünüşlü adam köyü büyütüp askerleri düşmana vurup sıfırlayarak barbara dusurdu 5 dakika sonra Readytowar aldı. Usule uygun mu bu uygunsa bizde yapalım Sonra U-2 banlı diyorsunuz.
noname sen nick versene ona göre kaale alıcam random olduğun için umursayamıyorum

Narkoz usulsüzlüğün alasını yapıyor. Gergin Görünüşlü adam köyü büyütüp askerleri düşmana vurup sıfırlayarak barbara dusurdu 5 dakika sonra Readytowar aldı. Usule uygun mu bu uygunsa bizde yapalım Sonra U-2 banlı diyorsunuz.
@eksen sayın modum yukarda gerçekleşen eylem legal olduda bizim mi haberimiz yok

teşşekür ederim yardımınız için ama biliyorum, sadece incelemenin bu kadar uzun sürdüğünü bilmyorum , bahsi geçen olay çok açık ve net bir durum gereğinin yapılağına inancımız tam
Bildiğinize göre orayı kullanınız. Teşekkür ederiz.

Aćtık ancak herhangi bir işlem tahsis edilmediği icin usulsuz köy devri legal mi oldu diye düşündük.
Bir şeyi sağlıklı düşünemediğinizde kurallarımızı tekrar okuyabilirsiniz. Forum, destek talebi açmanız ya da açtığınız taleplere yanıt almanız için değildir. Ayrıca bir yöneticiyi burada etiketleyerek sonuç alamazsınız. Gelecekte bunu unutmayınız.

Bir şeyi sağlıklı düşünemediğinizde kurallarımızı tekrar okuyabilirsiniz. Forum, destek talebi açmanız ya da açtığınız taleplere yanıt almanız için değildir. Ayrıca bir yöneticiyi burada etiketleyerek sonuç alamazsınız. Gelecekte bunu unutmayınız.
Konudan bağımsız, Sanırım ticket atılıncada sonuc alınmıyor diye etiketliyorlar Sayın Coma

Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Geri