W56 GÜNCEL HARİTA

  • Konuyu başlatan DeletedUser31319
  • Başlangıç tarihi

rowas

Mızrakçı
Tepki puanı
120
Muhattabın mı :) bak aç trıckster videosunuda izle ordan biraz anlamaya calıs olanları


bu konuyu uzatmaya devam edin w50 forumundada uzun uzun tartısmadım şimdide niyetim yok, orda olanlar belli, sancak klanını coğunuzdan fazla sevdim coğunuzdan fazla savundum bilen biliyor. Orda edilen küfürler, yapılan hakaretler için özür dilemeniz gerekirken hala saçma şekilde konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz.

Keşke videoda trıckster ekibine udw gidince hesap silicez diye söz verilen şeyleride söyleseydiniz, o mesajları ademde gördü ergün abide gördü coğunuz gördü, diplomasi değişmeden önce forumda anket oldugunda bile aynı diplomasi devam etmesi cıktıgında birilerinin ani karar değişmesine karşı cıksaydın da dürüst oynasaydın ben ihanet ediyorum ya :)
yav sen ne ariyon burda zaten ortalik karisik
 

EnesKOSOVA1

Yasaklı
Tepki puanı
910
Sona kalan AZAP ve AZTEK klanlarını tebrik ederim. Bu w ye emek veren ve renklendiren CİN daha sonra ALARM klanları oldu . Bana göre w ' nin kaybedenleri ise, SOA,EİBO ve VUSLAT oldu. NOP için de aynı yorumu belki yapabiliriz. Kendi adıma ise sonuna kadar gitmek isterdim. Ama olanlar oldu. Ben kendimi hem kazanan hem de kaybeden olarak görüyorum :D Sağlık olsun birşeyler öğrendik burada da bir tecrübe oldu.
 
Üst