DeletedUser62605
Ziyaretçi
Hacı ben 43 te NARCOS klanındaydım hani bilgin olsun![]()
lan kimlerle muhattab oluyorsun kendine gel
Hacı ben 43 te NARCOS klanındaydım hani bilgin olsun![]()
lan kimlerle muhattab oluyorsun kendine gel![]()
![]()
![]()
Bırakamadın mı buralarda ne arıyorsun????lan kimlerle muhattab oluyorsun kendine gel![]()
![]()
![]()
Bırakamadın mı buralarda ne arıyorsun????
İyidir abi senden naber vallaha oynarken vaktim yok diyorsun ama iş geyiğe gelince herkesten fazla vaktin oluyor![]()
daha erken bence konuşmak için ama favorim inoasfnasnx'in klanı crom.
Gelin diplomasi yapıp cromu vuralım ?Crom kapatır diyenler olmuşta, Allah aşkına crom nasıl w kapatacak! telli klanı olarak cromun 1/20 si bile değiliz arkada küçücük klanız ve buna rağmen o kadar çok saldırılarını püskürttük ki crom barbar toplamaya başladı etrafımızda yahu zaten ufacık klanız korkmayın bu kadar yazıktır o mislerinize
Crom kapatır diyenler olmuşta, Allah aşkına crom nasıl w kapatacak! telli klanı olarak cromun 1/20 si bile değiliz arkada küçücük klanız ve buna rağmen o kadar çok saldırılarını püskürttük ki crom barbar toplamaya başladı etrafımızda yahu zaten ufacık klanız korkmayın bu kadar yazıktır o mislerinize
Gelin diplomasi yapıp cromu vuralım ?
Dediğim gibi o nickle hiç kaale alınacak bir tarafın yokGalaxy nin maşası,kendine maşa arıyor . Bu oyunda kazanan olur,kaybeden olur ama bir oyuncu birilerinin maşası olmuşsa karakterden yer.Bu da adamı kanca yapar. 3 kuruşluk Dünya için eğilip,bükülmeye gerek yok.
Galaxy nin maşası,kendine maşa arıyor . Bu oyunda kazanan olur,kaybeden olur ama bir oyuncu birilerinin maşası olmuşsa karakterden yer.Bu da adamı kanca yapar. 3 kuruşluk Dünya için eğilip,bükülmeye gerek yok.