DeletedUser14924
Ziyaretçi
teşekkür ederim. benimde saygım sonsuzda sendeki bu kamçı merağını anlamadım evde tek başına ne yapıcan okadar kamçıyı![]()
Kamçılamak bizim işimiz. Her kamçıya uygun kamçılanacak kişiler mevcut. O sebepten yani.
teşekkür ederim. benimde saygım sonsuzda sendeki bu kamçı merağını anlamadım evde tek başına ne yapıcan okadar kamçıyı![]()
yok sadece sorumun cevabını merak ettim..
Kamçılamak bizim işimiz. Her kamçıya uygun kamçılanacak kişiler mevcut. O sebepten yani.
öğretim görevlisimisin abicim ? cevabını bildiği soruları sadece öğretim görevlileri soruyor sanıyordum hep![]()
Bu arada güzel bir çalışma olmuş tebrik edeyim seni serhat
Güzel bir çalışma,keyifle okudum.
Risky,kanser,şizofren,nd ve fetih i de (unuttuğum klan var ise özür dilerim) bu çalışmaya şimdi de ekleyebilirsiniz bence.
Bu röportaj serisinin devamı gelmesi dileğimle,röportaja katılan herkese teşekkür ederim.
Teşekkurler
Devamı gelecekşupheniz olmasın.
Bunun haricinde beyler lütfen münakaşanıza başka yerde devam edin burası yeri değil başta da dedigim gibi lutfen EMEGE SAYGI
Yakup hocam beni ne kadar tanıyorsun ki benim hakkımda atıp tutabiliyorsun?
kaçkez benimle konustun kaçkez klanımda bulundun.
Evet sizinde dediğiniz gibi ben bir dunya yı kapatmadım
Ama benimle herhangibir ortamda oyun olmasına gerek yok oturmus muhabbet etmiş kişiler nasıl bir insan oldugumu bilirler.
Ben suana kadar ne kimsenin maşası oldum nede birilerini maşa olarak kullanmaya calıstım
Genel çoğunlgunda dediği gibi Favori olan klan sizsiniz. Bölgede kaçtane klan varsa yönetimine yazan sizsiniz
Hadi herşeyi geçtim ben isim vericem N-D klanı ve risky klanına karşılık sen bu işe karışma diyen sizsiniz burda kötü olan maşa olan benim.
Öyle yada böyle benim klanlarımdan biri olan eski göktürk klanına savaş acıp benim savaşım senle değil İşte Şu numaralı KANSER klanı ile diyebilecek kadar oyun tecrubesine ve diplomasi birikimine sahipsiniz.
Uzun lafın kısası.
Bizim ne maşa olmak gibi bir niyetimiz var nede masa kullanmak. Ama siz cok seversiniz bu hikayeyi..
HUN klanımı desembaşka klanları mı saysam bilemedim bence siz bu foruma gelmeyin
![]()
çok dolmussun ya bi arada wc ye gitte boşalt burası yeri değil... forumu kirletme
muhattabım değilsin ....
Bizim başkan pek bir politik cevaplarda bulunmuş. Güzel fikir güzel çalışma teşekkürler![]()
Teşekkurler hocam![]()
Bengam ve Abeddon, beyler ufak bir ricada bulundum bu bölumde tartışmamanız için ? aranızda ki sorun ne ise konu ile alakalı başlık açın tartışın, özelden tartışın buradan yapmayın lutfen EMEGE SAYGINIZ olsun..
Senin kaderin bu
Eline sağlık
ortam gergin kanka nereye ne açsan böyle olur kim açsa olurhiç uğraşma tt2
biraz da Mr.Storm açsın , w33 açsın meselacanım sıkılıyor..
emeklerıne saglık
Elinize kolunuza sağlık güzel bir çalışma olmuş![]()