Vuslat Vs Vamos Dostlar Taruz ve Tehlike

..FERYAT..

Mızrakçı
Öncelikle çok güzel ve çekişmeli bir savaşımız oldu herkesin eline sağlık.Savaşın başlangıç kısmı bize yakışmadı ama yeni bir oluşum olduğumuz için maalesef birilerini harcamak sadece o kişiyi değil ekibi harcamak olduğundan bunu yapamadık diğerlerinin hatrı için bize yakışmayan bir şekilde başlamak durumunda kaldık. Bu konuda arkadaşlarla daha önce görüşmem oldu tekrardan oluşan durum ve birilenin şahsi söylemleri için klanım adına özür dilerim.

Sonuç olarak dost düşman herkes kendine yakıştığı gibi savaştı dünyayı renklendirdi herkesin eline sağlık.Dünya bize daha neler gösterir bilemiyorum ama bundan sonraki süreç için tüm klanlara başarılar diler hiçbir savaştan çekinmeyeceğimizi ve dünyaya savaşmaya geldiğimizi bilmelerini isterim..

Son olarak; NE KADAR DÜŞMAN O KADAR ONUR!

Sen nasıl bir kralsın ❤️

Esat*

Milis
öncelikle düzeltme yapayım o hesap bizim klanımızda değil.
daha doğrusu forumda bu yazan eleman bizim klandaki değil. @Cold death benim 15 senedir tanıdığım hemşerim, beraber oturduğum adamdır.
bu çakma colddeath ise 84 de açtı bu forum hesabını uzun lafın kısası bunları yazan REİS Klanından değil.
he ama sen tabiki bu vesile ile içinden geçenleri çok güzel dile getirdin.
bizim yancımız paktımız vs yok. bahsi geçen klanlar ile sa var aramızda. ayrıca diplomasi konuları forumda değil diplomatlar aracılığı ile konuşulur :)
farm konusuna gelirsek de kafa tutan rest klanının olduğu tarafa bi bakmanı öneriririm.
Abi sen karışma :D benim derdim o kimliksiz ile :)

Lv Enver Paşa

Kılıç Ustası
Senin yanık geçmedi mi daha.Boş konuşma diyince genel de sen hatırlanıyosun ben değil.Oyunda gel karşıma seni ayak serçe parmağımla tokatlayayım :)

Canııım kimin nerede ne kadar yanığı var hepimiz biliyoruz. Sen arada bir grubun dışındaki adamlarla sohbet etmeyi dene zira birbirinizle takıla takıla beyninizi yemişsiniz :) Kıyamam sana ;) Bir kamyon dünya açılıyor bir yerde muhakkak denk geliriz ya yorma kendini.

Se7eN

Atlı Okçu
Olması gereken olmuş. Oyuna devam edebilmek için bir şekilde birileri ile anlaşılması gerekiyordu. tüm cephede savaşmak bu dünya özelinde imkansız. Sonuç olarak herkes oyun oynamaya çalışıyor bu kadar emekten sonra bitti biz gidiyoruz demek en kolayı. Mantıklı karar olmuş tebrik ederim.

colddeath

Kılıç Ustası
Adam olsaydı kim olduğunu nickini söylerdi abi. Ama radarima girdi bı kere.....
Radarına girsem ne girmesem ne? Senin abilerinle aynı dijital ortamlarda bulunan fikir beyan eden birisine karşı bu cümleleri fütursuzca kurman gerçekten takdire şayan... Yakında bazı abilerin kulağını çeker senin sen hiç merak etme :)

Radarına girmişmişmişim :) Bak hele laflara bak :)
Arka yaya doğru farm at burada kelime yapacağına. Sonra da anlaşma yaptığınızı söylediğiniz klanlar için hazırlıklarını tamamla sen :)

Esat*

Milis
Radarına girsem ne girmesem ne? Senin abilerinle aynı dijital ortamlarda bulunan fikir beyan eden birisine karşı bu cümleleri fütursuzca kurman gerçekten takdire şayan... Yakında bazı abilerin kulağını çeker senin sen hiç merak etme :)

Radarına girmişmişmişim :) Bak hele laflara bak :)
Arka yaya doğru farm at burada kelime yapacağına. Sonra da anlaşma yaptığınızı söylediğiniz klanlar için hazırlıklarını tamamla sen :)
Her kimsen bilmiyorum ama bahsettiğin ortama girip benim adımı verip selamımı söyle . Ali beni bulup öpecekmis de. İlla tanıyan biri çıkar o dijital ortamdan. Sana anlatır aslan parçası . O ortamda da benim saygı duyduğum biri varsa şayet seni böyle kimliksiz konusturuyorsa o da onun ayıbıdır...

colddeath

Kılıç Ustası
Her kimsen bilmiyorum ama bahsettiğin ortama girip benim adımı verip selamımı söyle . Ali beni bulup öpecekmis de. İlla tanıyan biri çıkar o dijital ortamdan. Sana anlatır aslan parçası . O ortamda da benim saygı duyduğum biri varsa şayet seni böyle kimliksiz konusturuyorsa o da onun ayıbıdır...
Belki de böyle konuşmam üzerine vardır bir planımız Ali? Nereden biliyorsun?
Sen bir süre daha kendi ellerini, avuçlarını, parmaklarını falan öpmeye devam et :) Seni de biliyoruz sen hiç merak etme. O yüzden büyük büyük laflar etme beni bulacağını düşünüp zaman falan kaybetme boşver sen farm at farm daha kaç defa söyleyeceğiz :) :) :)

Esat*

Milis
Belki de böyle konuşmam üzerine vardır bir planımız Ali? Nereden biliyorsun?
Sen bir süre daha kendi ellerini, avuçlarını, parmaklarını falan öpmeye devam et :) Seni de biliyoruz sen hiç merak etme. O yüzden büyük büyük laflar etme beni bulacağını düşünüp zaman falan kaybetme boşver sen farm at farm daha kaç defa söyleyeceğiz :) :) :)
Sen varya cidden hiç bişey bilmiyorsun :D bilseydin böyle konusmazdin