VEFA vs PONÇİK

ulrich .

Yasaklı
Tepki puanı
44
Poncik klanini tebrik ederim, yerinde hamleler ve aktiflikleri ile worldu hakettiler...
yazmaya kalksam bende worldun basindan sonuna kadar uzun uzadiya yazabilirim..
Tek sozum 24 saat msj okumayip haritada bos koy toplamaya calisan elemana; emin ol ki silmemdeki en buyuk nedenlerden biri seni toplamami ranunanin 2 sefer engellemis olmasi...
 

NEFRETDOLU

Casus
Tepki puanı
1.406
Buraya da tek bir post atıp bu konu hakkında istenildiği kadar atılıp tutulsa dahi cevap vermeyeceğimi ilk cümlemde hepinize söylemiş olayım. Belki başlığı meraktan takip edenler olur diye yazıyorum.

VEFA olarak dünya başladığı andan itibaren en az iki klan ile savaşarak bu zamana kadar geldik. Sizlere en başından özetlemek isterim. Mavi klanı dünyanın en başında ayrıldı. Daha sonrasında Siyah ile dünya başından beri savaşıyorken Pembe klanlarının sadece hakkımda atıp tutmaları dahil hiçbir şeyi göz önünde bulundurmadan Stratejimiz gereği kadro olarak güçlü olduklarını düşündüğümüz için vurup dağıttık. Buraya kadar her şey gayet normal ilerliyordu.

Daha sonrasında cezalı olan bir köyün herhangi bir düşman klana kalmaması amacı ile alınması amacıyla ve bunu kendilerine ifade etmeme rağmen Beyaz diplomasiyi atarak klanı geriletti. Buradan da üstün gelerek aşağıda Togi hesabının vurulması orada yaşanan al verler sonucunda burada detay veremesem de hesabın bıraktığını ve ne tesadüftür ki bunun üzerine Ponçik opu ile bizim bölgemizde ki köylerin bir gecede alınması ve bize hesapta asker vardı biz operasyon yaptık savunmasının yapılması gerçekten komikti :) Hesapta asker olması ne kadar ilginç arkadaşlar gerçekten adam asker basmış olaya bak he ben eğer Serdalı biraz tanıyorsam ve siz orada o hesabı armut gibi toplayacak bir operasyon yaptıysanız bu bence beni daha çok şaşırtır :)

Gel gelelim final kısmına; Beyazda oyundan artık böylelikle çekildikten sonra geriye Siyah-Ponçik-Vefa klanları kaldı bunun üzerine dostumuz bildiğimiz ve benim gerçekten herkesi karşıma alacak kadar güvendiğim bazı insanlara itimat ederek. Yönü Siyaha verdik Kaptanı Derya hesabına operasyon yapıldı ve hesap toplandı bu sırada sizi yine çok şaşırtacak bir haberim var ki dostumuz canımız ciğerimiz arkadaşlarımız S.a olan Siyah kalanlarına biz operasyon yaptıktan sonra S.a antlaşmasını atarak bizimle köy kavgasına başladılar. Bu antlaşmanın atılma zamanına dikkat ediniz.
En sonunda ise bize evet beyler son 2’ye kaldık şimdi dostane savaşma zamanı diyerek tarih veriyorlar. Lütfen beyler siz yeni oyuncular değilsiniz hiç yoktan duruşunuz olsun ki birazda olsa size saygı duyan insanların saygısını yitirmeyin. Yaptığınız hamleler zaten dostane bir plan yapmadığınızın göstergesi, yaptığınız hazırlık zaten hiçbir zaman dostumuz olmadığınızın göstergesi. Bunların dışında Oğuz’un(oguz389) bana ben siliyorum mesajlarından veya benim bu savaş tarihinden Burak(Lord Cengizhan) vasıtası ile haberdar olduğumu belki merak edersiniz diye anlatmak isterdim ama gerek görmüyorum.
Son olarak yine denemek ve yanımızda ki insanları bırakma noktasına gelmemize rağmen kırmamaya çalışmamıza rağmen Ulrich hesabının sile alması ile her şey zaten imkansız bir hal aldı. Belki bir dünya kaybedildi güzel dostluklar arkadaşlıklar kazanıldı ama bu oyun devam ettikçe sanırım hepimizin bazı insanların hırsları uğruna ne arkadaşlıklarını ne de yıllar içinde kazanılmış dostluklarını yok saydıklarını unutmaması gerekir. Evet soracak olursanız ben yeni öğrendim. Yanımızda duranlara, yanımızda kalanlara selam olsun elbet bizi bilenler ile başka yerlerde başka dünyalarda kapatırız hesapları. Sağlıcakla kalın.
Evet geçmişte bir arkadaşlığımız var kendimizi bozmayalım diye diretsemde hırslarına gerçekten yenik düşen birisin kısa kısa cevaplarla ınsanlarıda yormadan senı bırazcık aydınlatayım :)

1)t0qi hesabını bir günde ne vefa ne ponçik zaten toplayamazdı konuyla ilgili açıklama Ömerede Kamilede yapıldı diğer insanlar yanlış tanımasın diye sadece ufak bir hatırlatma yapayım burda beyaz klanı ile ilk günden son güne hiç anlaşma yapmadık köylerini topladıgımız içinde normal şartlarda acıklama yapmamı gerektiren bır durum yok fakat toqinin sadece '1 gün sonra birdaha oyuna girmeyeceğini köylerinide kim keserse onun alacagını' söylediği kulağımıza geldi 'BİR OYUNCU BIRAKIYOR DİYE VEFANIN 15 KÖYLÜK HAKİMİYET FARKI KAPATMASINI İSTEMEDİK...!'

2)Hani bizim çok sıkı dostlugumuz varya son kelime neden büyük harf ile yazıldı onu açıklayayım ...
Bir hesap vardı vefada ismini vermeye gerek yok sonradan Ömerle halletiğimiz bir konu... Ponçik klanından X kişisinin köyü Ponçik klanı tarafından alınıyor aktif olmadıgı için vs vs uzatmıyorum alındıktan hemen sonra vefadan bir oyuncunun 7 dk sonrasına 2 mis attıgını görüyoruz ben Y kişisine o köyü bırakması gerektiğini söylüyorum oda bırakmayacagını soyluyor tabı ikimizde cok alevliyiz o konusmada böyle sakin konustuguma bakmayın kıyamet kopuyor o yazısmada en sonunda hakaret ediyor arkadaş bana :D bende bunu mükemmel dostuma yazıyorum konu böyle böyle bak biz birbirimize yürüyoruz
bu adamı toplayacagım arkadaşın bana yazdıgı yazı yukarıdakının aynısı bır oyuncunun hatası yüzünden 15 köylük hakimiyetin gitmesi adalet mi ? tamam siz alın biz sadece kendi köyümüzü alalım onada hayır misleri azalıyor böyle de dostuz yanı neyse geçiyorum burayıda :D

3)Dünyanın ilk gününden son gününe kadar stratejik olarak cevremdeki dost düşman herkes bana doğru olanın vefayı vurmak oldugunu sürekli savundu ...Son ikide belki şansımız daha az olsada 45 günlük dünya için arkadaş kaybetmek istemediğimi sürekli ifade ettim ve savasmak istemediğimi söyledim, dinlemeyebilirdi insanlar benı ama sağolsunlar herdefasında anlayışla beklediler savaş tarihini bizim belirlediğimizi ve kendisinin sonradan haberi oldugunu dile getirmiş
'Son bir savaş verelim bitsin o zaman tam 3 eylülde savaş ilanı verelim birbirmize ' Bu mesajı yazan vefa klanından cok sevdiğim bir arkadaşım üstüne muhabbet etmeyin bu konunun zararlı cıkarsınız tarihi ponçik vermedi vefa kendisi bana tarih verdı :D

4)Siyah klanı konusunada cok kısa geliyorum ne siyahı nede vefayı son 2 klan kalana kadar vurmam dedim vurmadımda cunku ben diplomasi bozmayı kendine yakıştırmayan bir insanım sonda ikiniz kaldınız ikinizden biri bırakmayana kadar diğerini vurmam dedim yine vurmadım Uğur bıraktım dedikten sonra klanıma sirkü çekip siyahtan alabildikleri köyleri vurup almalarını söyledim sonuç olarak sen haklıydın hakimiyet dünyası senin bana fark atmanı beklememeliydim :D (ASLA ÖYLE DÜŞÜNMEDİM BEN ÖYLE DÜŞÜNEN BİRİDE ASLA OLMADIM İRONİYDİ ORASI OYUNDA YAPILMASI GEREKEN NEYDİ İSE HEP ONU YAPTIM HİÇ KİMSEYİ ARKADAN VURMADIM HİÇ KİMSEYİ SATMADIM O YÜZDEN KİMİN NE DÜŞÜNDÜĞÜ UMURUMDA DEĞİL ;) )

Ben eğlendim bu dünyada yeni insanlar tanıdım ilk defa denenen bu değişik dünyada zafere yakın olan tarafım benim için herşey çok güzeldi :) değdi mi diye düşünüyorum 20 günlük dünyaya dönüp baktığımda evet kazandıklarım kaybettiklerimden cok daha fazla değdiğine emin oldum bu forumu okuduktan sonra :)

Dünyada emek veren bütün arkadaşların eline sağlık 5 klanın 5indede bu dunya tanıyıp benim için değerli olmayı basaran insanlar var en kısa zamanda baska dunyada görüşmek dileği ile dahada yazmıyorum yoruldum :D
 
Tepki puanı
2.195
Aslında kendisi güzelce özetlemiş arkadaşın benim bir şey yazmama gerek kalmamış. Lakin yine de şunları eklemek isterim.

1. Togi hesabının bıraktığı ve köyleri nasıl aldıklarını gayette doğru anlatmış. Tabi biz o sıra Toginin falan bıraktığını bilmiyoruz bunu değerlendirmeleri lazım bizim o köyleri vurmamızın bir önemi yok :)

2. Vefanın aldığından bahsettiği köy için olan mesajlaşmaları gördüm ve oyuncumuz bu noktada nasıl haksızsa beni çok sevdiğinden yine aynı oyuncuya gerekirse diplomasiyi bozar siyahla diplomasi çeker vefayı vururum tehditleri bizleri acayip sevdiğinden onu da anladık :)

3. Siyah klanını gerçekten son 2ye kadar vurmayıp dünya başı son 2de kalacağız beyaz gittikten sonra ben siyahı vururum demelerde benim gördüğüm hayallerdi sanırım. Bundan sonra beyaz gitti ve siyahın acaba vefaya karşı oynayabilecek mi oynayamayacak mı diye izlemesi daha konforlu gelmiştir haklı olarak.

4. Ve son olarak kaybettiklerinin kazandıklarına değmesi beni gerçekten mutlu etti herhangi bir düşmanlığım vesaire yok merak ediliyorsa söyleyeyim dedim sadece arkadaşlığımız devam etmiyor birbirimiz ile muhattap olmaya gerek yok. Her iki tarafta gerekli açıklamayı yaptıysa dünya hayırlı olsun.

Dipnot; Benim buraya attığım bütün postların tamamı arkadaşlık ilişkilerimde biraz duygusal davranmam. Ani hareket ve fevri kararlarımın tamamının sebebi budur. Bundan dolayı da ne yapmış olurlarsa olsun ben sadece güvendiğim bir insanın böyle hesaplar peşinden koşarak kendini alçaltmasına kırıldım. Hepsinden ayrı olarak eğlendiğimiz bir dünya oldu final dışında.
 

slihaa

Mızrakçı
Tepki puanı
261
Yav 45 günlük eğlencesine açılmış bir dünya her iki klandaki oyuncular birbirlerini ve oyunculuklarını biliyor zaten burda formda herkes önünde arkadaşlığınızı zedelemeyiniz geçin dcye konuşun orda derdinizi bir birinize anlatın :) (kişisel fikrim gerek yok herkes önünde böyle tartışmalara)
 

honey badger

Okçu
Tepki puanı
368
Mis takmak etik^ ama mesajlarda içerken sinirle sert çıkmak etik değil sdfhkl art niyeti olmayan insan o köyü bırakırdı zaten ben arkadaşla da gayet düzgün konuştum sebepleriyle ama kusura kalmayın herhangi bir yaptırım göremedik en azından biz sizin klandan izinsiz ve mis takarak köy aldık siz de şu köyü alın bırakalım ödeşelim denilebilirdi :)
Neyse uzatmaya gerek yok bu dünya için dediğiniz gibi :) insanlar bırakmasa zorlu bir savaş olacaktı muhtemelen iki tarafta uzun süre kitlenecekti gece gündüz erken final vermiş olduk diğerine daha da güzel özelliklerle dünya açılır umarım
 

Oguz389

Okçu
Tepki puanı
2.653
Admin bey ne kadar absürt şekilde silinsekte özellikleriyle beraber cok zevkli güzel dünyaydı buradaki hatalardan ders alarak buna benzer bi world daha açılmalı bence

Ama rica ediyorum şu multilerle seçim anketlerine müdahale etme olayını bir şekilde engelleyebilirsek, worldun bu mantıkta açılmasının bir anlamı kalır.
 

GENTLEMEN

Baltacı
Tepki puanı
636
Yav 45 günlük eğlencesine açılmış bir dünya her iki klandaki oyuncular birbirlerini ve oyunculuklarını biliyor zaten burda formda herkes önünde arkadaşlığınızı zedelemeyiniz geçin dcye konuşun orda derdinizi bir birinize anlatın :) (kişisel fikrim gerek yok herkes önünde böyle tartışmalara)
+1
Ayrıca derdinizi anlatmak için roman yazmayın şurada. 15 gün savaşıyorsunuz 1 senelik açıklama yazıyorsunuz.
 

w3KAPTANI DERYA.

Mızrakçı
Tepki puanı
76
Hüseyi

Sen kendini kandır :) Toplam yanlış hatırlamıyorsam 12-13 köyün vardı. Üst bölgede 7 tane vardı. 7sinide topladık daha ne istiyosun kaptanı derya ? :D Hesapta sen yokmuşsun mu oynamıyormuşsun mu neymiş birileri birşeyler dedi ama :D Önceki gün tek köye bütün kamilerini harcadıktan sonra üst bölgede savunmasıda olmayan ( köylerinde sur 20 bile değil sadece altın basmışsın) kaptanı derya ne yapacak? Tabiki ben oyunu salmıştım diyecek
ne dıyon sen ya hakaret etmıcem sana suandada yada salıha ya sur 20 yapmayıp hamımı altına harcamısım uff ne altın basardım cakılı sav olmayan koyde sur bassam nolur basmasam nolur ya kımlere ne anlatıosam bos beles yazı yazan tıplere cevap verıyorm. 2 3 kısı hıc bı amacı olmayan w de ne ugrasıcam 17 koyum vardı 7sı yukardaydı evet ıkı koyume mıss attınız alt tarafı hesaba bıle bakmadım ne dıye ugrasıcam ordakı 7 koyun ıkısıne mıss atıp koy alabılcegını sanıodun olemı ordan oglum bosluktan baska bısı degılsınız uc bes kısı daha olsaydı oynayan klanda sız wde son ıkıye kalabılırmıydınız acaba anca burda 3 5 kısı toplanıp bırbırınızı pofpoflayın sız nımet sanan tıplere ayarım su oyunda.benı bıtırmısler :D 7 koyumu toplamıslar zaten kac koyum varmıs :D ulan ya komık cocuklar
 

forGAZZE

Casus
Tepki puanı
1.560
ne dıyon sen ya hakaret etmıcem sana suandada yada salıha ya sur 20 yapmayıp hamımı altına harcamısım uff ne altın basardım cakılı sav olmayan koyde sur bassam nolur basmasam nolur ya kımlere ne anlatıosam bos beles yazı yazan tıplere cevap verıyorm. 2 3 kısı hıc bı amacı olmayan w de ne ugrasıcam 17 koyum vardı 7sı yukardaydı evet ıkı koyume mıss attınız alt tarafı hesaba bıle bakmadım ne dıye ugrasıcam ordakı 7 koyun ıkısıne mıss atıp koy alabılcegını sanıodun olemı ordan oglum bosluktan baska bısı degılsınız uc bes kısı daha olsaydı oynayan klanda sız wde son ıkıye kalabılırmıydınız acaba anca burda 3 5 kısı toplanıp bırbırınızı pofpoflayın sız nımet sanan tıplere ayarım su oyunda.benı bıtırmısler :D 7 koyumu toplamıslar zaten kac koyum varmıs :D ulan ya komık cocuklar
Senin oynadığın oyundan daha komik birşey varsa şu yazdığın mesajdır. Heryerde atıp tutuyorsun 7 köyüne mis gelince hesaptan kaçıyorsun. Başlığı yeterince yordun kaptan. Tamam façan bozulmasın:)
 

w3KAPTANI DERYA.

Mızrakçı
Tepki puanı
76
Senin oynadığın oyundan daha komik birşey varsa şu yazdığın mesajdır. Heryerde atıp tutuyorsun 7 köyüne mis gelince hesaptan kaçıyorsun. Başlığı yeterince yordun kaptan. Tamam façan bozulmasın:)
Ya uff kafanla ılgılı bi problemmi var klanda oynayan oyuncu kac kısı neye yırtınıcam az düşünebiliyonmu sen yapamıyosan yazıp durma anaaa saka gibi tiplere bak
 

AtAvratSilah

Mızrakçı
Tepki puanı
75
poncik i tebrik ederim kimse evirip cevirmesine kıvırmasına gerek yok arkadaslar ben pempe ile basladım ilk basladıgımda dogru konusmak gerekirse pembeye ihtimal bile vermedim :) ama sonradan baktıgımda gercekten 3 vs 1 hakkını vererek savastı ve kaybetti gercekten oynamak istediler beni şok etti pembenin performansı ama diğer uyanıklar oynamaktan önce diplomasi düsündüler... pembeyi arada götürdüler genel manada oyunun hakkını veren pempe gönüllerin sampiyonu oldu ponçik ise resmi şampiyon
 

siyahsakal

Acemi
Tepki puanı
7
Klanım Ponçik başta olmak üzere son ana kadar gelen VEFA klanlarına Siyah klanlarına teşekkür etmek istiyorum. Başkanımız NEFRETDOLU Xaereo* , oguz389 başta olmak üzere oyunu çok güzel okuyup bizleri yönlendirdi. Gece-gündüz farketmeksizin dc de konuşup yardımlaşıp bu zamana kadar geldik. Belkide klanlar tarihinde en temiz alengirli oyunlar olmadan ,doğru hamle ve yardımlaşmayla kazanılan bir dünya olmuştur diye düşünüyorum.
Herkese saygılar ve sevgiler diğer dünyalarda görüşmek dileğiyle...

Bilen tanır , tanıyan bilir .... siyahsakal
 

Oguz389

Okçu
Tepki puanı
2.653
Klanım Ponçik başta olmak üzere son ana kadar gelen VEFA klanlarına Siyah klanlarına teşekkür etmek istiyorum. Başkanımız NEFRETDOLU Xaereo* , oguz389 başta olmak üzere oyunu çok güzel okuyup bizleri yönlendirdi. Gece-gündüz farketmeksizin dc de konuşup yardımlaşıp bu zamana kadar geldik. Belkide klanlar tarihinde en temiz alengirli oyunlar olmadan ,doğru hamle ve yardımlaşmayla kazanılan bir dünya olmuştur diye düşünüyorum.
Herkese saygılar ve sevgiler diğer dünyalarda görüşmek dileğiyle...

Bilen tanır , tanıyan bilir .... siyahsakal

Her ne kadar alacağım bir köyü cukkalasan da seninle oynamak çok büyük keyifti :D Emeğin için çok teşekkür ederim.
 
Üst