Celtic
Kılıç Ustası
Çok sevdim bu kararıbiz kamilicez ios celtic toplayacak öyle karar verdik
Çok sevdim bu kararıbiz kamilicez ios celtic toplayacak öyle karar verdik
Hakettin kral <3Çok sevdim bu kararı
Adil bir savaş olsaydı daha zevkli olurdu. Adil savaştan kastım sayı değil, bangin oyun başından berri sa işaretlediği vuslatın tüm baskılarına rağmen vurmadığı tost-tehlike-taarruz paktı döndü bange savaş açtı sırf vefa istiyor diye. Osmanlı misali masada kaybedildi yineBang klanını tebrik ederim oyunu bizim için zevkli hale getiriyor. Uzun zamandır keyifli bir savaş içerisindeyiz ama zafer bizimdir bilesiniz.
Tebrik için teşekkürler. Sizede tebrikler güzel kazaniyorsunuz masada.Bang klanını tebrik ederim oyunu bizim için zevkli hale getiriyor. Uzun zamandır keyifli bir savaş içerisindeyiz ama zafer bizimdir bilesiniz.
Eyvallah hocamAdil bir savaş olsaydı daha zevkli olurdu. Adil savaştan kastım sayı değil, bangin oyun başından berri sa işaretlediği vuslatın tüm baskılarına rağmen vurmadığı tost-tehlike-taarruz paktı döndü bange savaş açtı sırf vefa istiyor diye. Osmanlı misali masada kaybedildi yine
Tebrik için teşekkürler. Sizede tebrikler güzel kazaniyorsunuz masada.
1vs1 devam etseydi de o zaman zafer bizimdir deseydin keşke
1vs1 oldugu sürece bang 100 kisiyle 1000 kisiye bedel oldugunu gösterdi cok sukur
Hadi yariniz sancak tarafona bakiyordunz diyelim .. 500 kisiye bedel olduğunu gosterdi
Orta ve uzun vadede zafer sizin olabilir. Ama asla 1v1 aldik demeyin
Alamadiniz ve alamazsinizda
Ben buna çok katılmıyorum açıkçası oyundan yazarsanız nedenini açıklayabilirimTebrik için teşekkürler. Sizede tebrikler güzel kazaniyorsunuz masada.
1vs1 devam etseydi de o zaman zafer bizimdir deseydin keşke
1vs1 oldugu sürece bang 100 kisiyle 1000 kisiye bedel oldugunu gösterdi cok sukur
Hadi yariniz sancak tarafona bakiyordunz diyelim .. 500 kisiye bedel olduğunu gosterdi
Orta ve uzun vadede zafer sizin olabilir. Ama asla 1v1 aldik demeyin
Alamadiniz ve alamazsinizda
Merak ettim sebebini bana da söyler misinBen buna çok katılmıyorum açıkçası oyundan yazarsanız nedenini açıklayabilirim
Sizinkiler kamiye gerek kalmadan köy alıyoruz diyordu sana savunma mı çekiyorlar@FlegellumDei* Bana 2 kami çözde sabaha bir köy daha alayım
Kami mi ayarlıyor bana da çözsün bari yav@FlegellumDei* Bana 2 kami çözde sabaha bir köy daha alayım
Yav sen kami istedin de yok mu dedik fatih çözmüyorsa ben sana çözerimKami mi ayarlıyor bana da çözsün bari yav
Sizinkiler kamiye gerek kalmadan köy alıyoruz diyordu sana savunma mı çekiyorlar
Uhuddan başla sonra yasini topla problem çıkarmasın en son yusuf hayro ben hepinizi toplucazyok len ben bizimkileri toplucam bana köy bırakmıyorlar
Uhuddan başla sonra yasini topla problem çıkarmasın en son yusuf hayro ben hepinizi toplucaz
Olum Cemal abinin köyünü alsan w95 açılınca farkederUhudu toplamak ona hediye olur ben direk Cemal abiden başlıcam