GaziOsmanpaşa..
Kılıç Ustası
2 ay once dunyadan cekılmıs oyuncunu kesim puanına bak bıde senın
2 ay once dunyadan cekılmıs oyuncunu kesim puanına bak bıde senın
Bi haber oynadığın dünya da forumda yorum yapma cürretinden geliyor bu saçmalıkların.AYNEN DAYI 2 AY ÖNCE ÇEKİLMİŞ. HAYATIMDA SENIN KADAR BOŞ KONUŞANI GÖRMEDIM. HEM SAHA DA YOKSUN AMA LAFTA VARSIN. KURU SIKI..
54406 adlı eklentiyi görüntüle
Ya siz neden isko'ya yanıt veriyorsunuz ki?Tecrübe etmiş kişiler var burada. Kibirden yol yürüyemez kendisi boşverin. Her şeyi kendisi yapıyordur.
Neyse biraz havadis:
Hesap sil konusu 1 hafta önce değerlendirildi kendi içlerinde. Silelim diyenler çoğunluktaydı ama şu an deniyorlar acaba olur mu? Bir ihtimal daha olabilir mi diye ama nafile. Gelecek hafta bitmeden sil kararı çıkacak.
Unity klanına da bu cümlen son kez yazdığım cümle olsun; içinizde bizimle (vefa) çekişme eğiliminde olan kişileri temizleyin. Son düzlüğe geldik konu farklı bir noktaya gitmesin![]()
Siz iflah olmazsınızAYNEN DAYI 2 AY ÖNCE ÇEKİLMİŞ. HAYATIMDA SENIN KADAR BOŞ KONUŞANI GÖRMEDIM. HEM SAHA DA YOKSUN AMA LAFTA VARSIN. KURU SIKI..
54406 adlı eklentiyi görüntüle
Bak beynini kullan az sancak bana sojla diplomasi yaptı nerede demişim? Okumadan anca boş yapıyorsun. Ulan şuradan bi yerden açık bulayım da sallayım diyorsun da yok evladım yok. Ailen öğretmemiş okul öğretmemiş git bi tur daha eğitimini al de gel buraya öyle oku yazıları.Abim sen ne yapmışsın yine, katlettin olay örgüsünü. Kronolojik sırayla anlatsana anlatacağın şeyi. Oldu bittiye getirmişsin hiçbir şeye de cevap vermemişsin.
Anladık Sancakla sırtı sağlama al önüne bak mantığıyla diplomasi yapmışsın. Birebir ben diplomasi yaptım diyorsun. Onu da anladık da önünde soj var madem arkanı sağlama aldın önüne niye ilerlemedin de sojla müttefik oldun diyorum onu ben yapmadım sancak yaptırttı diyorsun. Kardeşim 'aklın kıt mı'? Ben sana zaten yaptığın şeyi söylüyorum sen aynı şeyleri geveleyip duruyorsun. Ben sana stratejin yanlış diyorum sen ben yapmadım diyorsun, sen sancak mısın diyorum yok ben yaptım diyorsun. Bir oraya bir buraya.
Soj yanlış ışınlan atması senin suçun mu? Hangi diplomasiye sadık kaldın kardeşim? Sen sancakla sancak ne derse desin kabul etme koşuluyla mı diplomasi yaptın? Eğer öyle diplomasi yaptıysan bu senin zaten baştan maşa bir klan olduğunu kabul ettiğin anlamına gelir. Anlatamıyorum, anlamıyor ısrarla. Ben bu kadar bariz bir olay argümanı anlamayan birine ne anlatabilirim. Köre renk anlatmaya çalışıyorum sanki.
Şu kıtam belliydi muhabbeti de ayrıca troll. Savaşacak düşman gelmedi diyor, sancak geldi soj geldi. Sen her senle müt olmak isteyenle müt olacak kadar korkak bir klan mısın ki düşman gelmedi o yüzden cephem yoktu diyorsun. Akıllara zarar cümleler, okurken gerçekten krize girdim. Sen düşündüğümden daha düşük seviye oyuncuymuşsun. Bu mantıksız argümanla seni klanın başına nasıl alıyorlar. Soj gelmiş Sancak gelmiş zaten korkudan düşman ilan edememişsin, gücünün yettiği bir resti bulmuşsun onu düşman ilan ettiğin için bunu utanmadan burada belirtiyorsun. Gerçekten mantıklı yaklaştıkça mantıksızlaşan bir insansın. Genelde tam tersi olur. Senle daha fazla muhattap olmak istemiyorum bile.
Reis klanı üyelerine acıyorum, senin gibi kötü bir yöneticiye sahip oldukları ve emekleri heba olduğu için. Gerçekten yazık. Oyun atla oynanır da sen önce atla nasıl oynanacağını öğren. Ardından stratejiye geçersin.
Dünya boş konuşma rekorunu kırıyorsun kır gines rekorlar kitabına girersin ödül alırsınArkadaşlar Reis Klanlarına teşekkürü borç bilirim kesim yapayım diye bana kami atıyorlar kendilerini bu ince düşünceleri için kutluyor ve saygıyla selamlıyorum iyi geceler
KırıldımArkadaşlar Reis Klanlarına teşekkürü borç bilirim kesim yapayım diye bana kami atıyorlar kendilerini bu ince düşünceleri için kutluyor ve saygıyla selamlıyorum iyi geceler
İyi geceler. Laf söz anlatmaya gerek yok. Bırakan çok kişi var toplayın. Ramazan ayındayız her klan kendi içinde haklıdır.
Bana göre haklı zamanın gerektirdiğini yapanlardir; yapamayanlarin hep bir bahanesi vardır.
Bahanelere sığınacak değiliz. Yaşandı ve bitiyor insafsızca her şey. Dogrusuyla yanlisiyla dünyanın yaridan fazlası vefa oldu. Hatalardan ders çıkarır sonraki dünyayı kapatırız yani sorun değil diyelim
Dünya boş konuşma rekorunu kırıyorsun kır gines rekorlar kitabına girersin ödül alırsın
Kırıldım![]()
Ne kadar arsızlık peşindesin sen ya.Bak beynini kullan az sancak bana sojla diplomasi yaptı nerede demişim? Okumadan anca boş yapıyorsun. Ulan şuradan bi yerden açık bulayım da sallayım diyorsun da yok evladım yok. Ailen öğretmemiş okul öğretmemiş git bi tur daha eğitimini al de gel buraya öyle oku yazıları.
Sojun haritamda ne işi var dediğimde ilk vuracağım zaman Sancak elimden aldı, sonrasında aradaki dostlar referans olarak elimden aldı.
Soj ise yanlış attığı ışınlan yüzünden hedefime girdi ama başta sancak sonra da eş dost referans olup bana vurdurmadığı için gidip vurmadım soju diplomasiye sadık kaldım.
Zaten konunun böyle bir şey olmadığını da öğrendim. Sojla kendi isteğinle gidip müt olmuşsun. Sancak elimden alıyor demişsin de sancaktakiler senin sojla mütlüğünü bile forumdan öğrenmiş. Gerçekten muhattap olma. Küçükken yalanlar diyarında mı büyüdün ne yaptıysan oradakilere anlat mavallarını.Ben soja vuracakken sancak soju bırak vurma unity ağzımıza tükürüyor yardım yardım naraları atıyordu.
Ne kadar arsızlık peşindesin sen ya.
Zaten konunun böyle bir şey olmadığını da öğrendim. Sojla kendi isteğinle gidip müt olmuşsun. Sancak elimden alıyor demişsin de sancaktakiler senin sojla mütlüğünü bile forumdan öğrenmiş. Gerçekten muhattap olma. Küçükken yalanlar diyarında mı büyüdün ne yaptıysan oradakilere anlat mavallarını.
Hahahaha kafayı yersin @xLeavis hacım ne anlatmaya çalışıyosun sen daha buna ??lan bi uza ya alıntıladığın hiçbir mesajda diplomasi yaptıran sancak yazmıyor. Diplomasi sa olarak yapıldı sonra müte döndü diyorum ilk sa yapılmışken ve beni haritada sıkıştırmışken vurmam gerekiyordu normalde. Olay akışında ilk sancak vurdurmadı sonra klanda bulunan yönetime yakın eş dost vurdurmadı diyorum.
Beynin yok bilgin yok oyunculuk desen zaten oynadığın felan da yok anca boş boş fikrin var.
Ya sen okuduğunu anlamayı bilmiyorsun ya da son yaşananlar ruhunda derin bir yara bıraktı ne dediğini bilmiyorsun. Git sana yazdığım ne varsa tekrar tekrar oku.lan bi uza ya alıntıladığın hiçbir mesajda diplomasi yaptıran sancak yazmıyor. Diplomasi sa olarak yapıldı sonra müte döndü diyorum ilk sa yapılmışken ve beni haritada sıkıştırmışken vurmam gerekiyordu normalde. Olay akışında ilk sancak vurdurmadı sonra klanda bulunan yönetime yakın eş dost vurdurmadı diyorum.
Beynin yok bilgin yok oyunculuk desen zaten oynadığın felan da yok anca boş boş fikrin var.
Huyum kurusun. Anlatmaya devam ettikçe elbet bir şeyler anlar diye düşünürüm hep. Yine anlatacaktım, ne yazdığımı neye yazdığımı ne anlaması gerektiğini... Bilale anlatır gibi anlatacaktım da sonra vazgeçtim.Hahahaha kafayı yersin @xLeavis hacım ne anlatmaya çalışıyosun sen daha buna ??![]()
Boş yazmalarını yeteri kadar okudum, anlamanın kıt olduğunu ve anlatamayacağımı da anladım. Yol verdim git hadi abisinin bir daha bi dünya denk gelirsek rahatlıkla almanı bekliyorum dengim değilsin klasmanın çok çok aşağıdaYa sen okuduğunu anlamayı bilmiyorsun ya da son yaşananlar ruhunda derin bir yara bıraktı ne dediğini bilmiyorsun. Git sana yazdığım ne varsa tekrar tekrar oku.
Ayrıca seni presiz istediğin herhangi bir özellikteki worldde rahatlıkla alırım. Yarışabilecek bir oyuncu değilsin. Önce profile yazdığın o atlarla yağma yapmasını öğren. Bana oyunculuk öğretecek biri olmadığını herkese rezil olarak öğrenmeni istemem.
Huyum kurusun. Anlatmaya devam ettikçe elbet bir şeyler anlar diye düşünürüm hep. Yine anlatacaktım, ne yazdığımı neye yazdığımı ne anlaması gerektiğini... Bilale anlatır gibi anlatacaktım da sonra vazgeçtim.
Hahaha tamam. Sen daha farkında bile değilken ben sana çoktan defalarca kez toz yutturdum da işte yanımda olmadığın için klanından destek istemek zorunda kalmadın. Neyse haydi sen yalanlarınla Reis oyuncularının emeklerini harcamaya devam et. Burda artık senin yalanlarına itimat eden kalmadı.Boş yazmalarını yeteri kadar okudum, anlamanın kıt olduğunu ve anlatamayacağımı da anladım. Yol verdim git hadi abisinin bir daha bi dünya denk gelirsek rahatlıkla almanı bekliyorum dengim değilsin klasmanın çok çok aşağıda