Unity klanını rakibimiz olmasına rağmen başarılı oplarından dolayı tebrik ederim kendi nezdimde
Vegas klanına alım varmı?Bu arada VEGAScı arkadaşların ellerine sağlık onlara olan saygım arttı para için iş yapan adamlarla durmadılar kendileri için doğrudan yana oldular ellerine kollarına sağlık
Şimdi o Knight ekibi içinde para tapanlarla oynasın bu oyunu
Anlık durum 20-3Bu ne beyler? Gerçekten bu oyun sizden geçmiş. Hesapları barbara düşürseniz daha başarısız geçerdi operasyon.
53076 adlı eklentiyi görüntüle
Sıra | İsim | Fethedilen köyler | Kaybedilen köyler | Saldırırken yendiğin rakipler | Savunurken yendiğin rakipler | Desteklerken yendiğin rakipler |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | İttifak | 20 | 3 | 2.162.556 | 115.862 | 21.816 |
2 | Rakip | 3 | 20 | 101.633 | 3.681.139 | 2.837.050 |
Utanmadan gece bonusunda bile köy topluyorsunuz. Sancak klanlarını yerine koymanızı kınıyorum.Anlık durum 20-3
Deme öyle Fulgur gelirUtanmadan gece bonusunda bile köy topluyorsunuz. Sancak klanlarını yerine koymanızı kınıyorum.
Bu ne beyler? Gerçekten bu oyun sizden geçmiş. Hesapları barbara düşürseniz daha başarısız geçerdi operasyon.
53076 adlı eklentiyi görüntüle
Aaa bu ben? @FlegellumDei*boş barbarı, hesabı alamayanlar var. yayın yasağından paylaşamıyoruz ama bu biraz ağır olmadı mı