DeletedUser58684
Ziyaretçi
Bir ara çiftlik varmış köyde güzel kesimler yaptık keşke hepsini koysak ama kim uğraşacak
fatihede bi öğrettik pir öğrettik yane
Gerisinde güzel kesimler var ellerinize sağlık lakin alamut3. Abi yi kizdirmayacaktiniz günah benim ı bitirdi bu raporlardan sonra
Haberim yoktu
Olsaydı yazmazdım böyle kusura bakma evet güzel savastin gayretlerinden dolayı teşekkürler ve ellerine sağlık reel hayatında da başarılar. Yaklaşık 7 veya 8 koydu sanırım bizim ekip aldı
Beyler adamlar ilk defa bizden köy almış geri vermemişler üstüne fazladan köy kaybetmemişler bırakın sevinsinler kimin fıs çıktığı zaten ortada
Bu ekran görüntüsü ile nasıl rezilce istatistiğe oynadığınızıda belgelemiş oluyorsun.Hesap ın errrkekk bakıcısı mis arası atarken croza coştu bir kere diye köy ismini değiştirecek sabah köyler düşmeye başlayıncada klandan çıkaracak tebrikler size thumbup
Savaş istatistikle yada burda oluşturulan algıyla kazanılmıyor
biz 3 köyünü almışız tolga hesabnn sahibi kimse 20 cıvarı köyü var udwden sadece 3 köy alabilmş gerisi kendi klanı bari klandan atında öyle alın valla tebrik ederim sıralamaya oynuyorlar dedin ya kendi klanına bakta sonra gel benim klanıma laf yap
http://prntscr.com/9g76j8
Bu ekran görüntüsü ile nasıl rezilce istatistiğe oynadığınızıda belgelemiş oluyorsun.Hesap ın errrkekk bakıcısı mis arası atarken croza coştu bir kere diye köy ismini değiştirecek sabah köyler düşmeye başlayıncada klandan çıkaracak tebrikler size thumbup