Turan ordusu - aşkim

• Konuyu başlatan DeletedUser54669
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser54669

Ziyaretçi
Forumu canlandırmak adına duyurusunu yapalım buradan. :)

yA1Gnk.png

DeletedUser54669

Ziyaretçi
Güncel köy alıp verme istatistiğini de paylaşayım. Kaybedilen köylerin bir kısmını geri aldık fakat kaç tanesini geri aldığımızı takip edemedim. :D

5oz9VR.png

DeletedUser54669

Ziyaretçi
Usta çok fazla rapor dönüyor klan forumunda, yetişmem mümkün değil o kadarına. :D O yüzden diploması kısmında açtım zaten başlığı, maalesef rapor paylaşamayacağım. En azından şimdilik. :D Ara ara savaşın gidişatını paylaşacağım.

DeletedUser

Ziyaretçi
Gidişat nedir merak içindeyiz :d aşkımda sağlam gibi göründü ama uzaktan değilmiş :d

DeletedUser

Ziyaretçi
Oncelikle aşkım klanina başarılar ;)

Birde Dehset ile birlikte op yapar oldular yazik yahu klanlarinda mis ve kami aticak ordu kalmadi heralde ;) neyse belirtmek istedim iyi oyunlar :)

DeletedUser

Ziyaretçi
Sıra İsim
1 Rakip 15 30
2 İttifak 30 15

son durum budur. Şimdi dehşet yardımı ile köy almaya çalışıyorlar bakalım zaman neleri göstericek. Operasyonları başarıya ulaşırsa şayet şimdiden tebrik ederim aşkım klanlarını. Başarılı olamazlarsa şayet sağlam savunma basmalarını öneririm.

DeletedUser

Ziyaretçi
Ben olsam 2.klanın adını gonya yolundayım gonya koyardım

DeletedUser

Ziyaretçi
30-15 kötüymüş ya :dd Neyse iki tarafa da başarılar dilerim hocam

DeletedUser54669

Ziyaretçi
Aşkım klanlarının Dehşet ile yaptığı operasyon kendileri adına pek başarılı geçti denilemez. Gönül isterdi ki o güzel raporları da paylaşabileyim ama yine istatistiklerin son durumunu paylaşıcam. :D Buyrun ilgililere;

TURAN: 36
AŞKIM: 18

Eb5VkZ.png

DeletedUser54669

Ziyaretçi
Ayrıca bir ayrıntı istatistik daha paylaşayım. Yapılan operasyonu karşılamamız sonucunda 31 Ocak-01 Şubat tarihlerinde toplamda savunurken yendiğimiz rakipler 1.248.122 miktarındadır. :) Ayrıca operasyonu yapan taraf AŞKIM, karşılayan taraf TURAN olmasına rağmen; operasyonda AŞKIM klanları 3, TURAN klanları 7 köy almıştır.

DeletedUser

Ziyaretçi
Tüm Turan Birliği üyelerini özverilerinden dolayı tebrik ediyorum.

DeletedUser

Ziyaretçi
Oyunu zevkli klan rakibimize teşekkür ederiz. Yenmek yenilmek her zaman önemli degil gercek su ki TURAN klanlari olarak bu is bizi cok eglendiriyor :)