DeletedUser
Ziyaretçi
Bol şanslar tuğra klanları çok fazla ihtiyacınız olacak![]()
şans yeterince yanlarında
Bol şanslar tuğra klanları çok fazla ihtiyacınız olacak![]()
Bayram klanlarda tanıdığım en gereksiz insn olduğunu söylemiş miydim![]()
yok söylemediysem Burger Kıng diyorum sen anla gerisini![]()
olm klavye delikanlılığı yapmayın bana![]()
![]()
Bayram seni nasıl gönderdik ama klandantt2
Yazdıklarımın amacı ne hiçbirdüşmanı küçükdüşürmek nede aşağılamaktır,sadece TUGRA nın bu worldde gerçekten özel bir kadroyla oynadığını belirtmek istedim,kimse 3-5 ay oynayıp yeni worldler acılınca kacma pesinde değil. Bir araya gelmemizin bir amacı var ve bunu gercekleştiricez.Zamanla oyunumuzda bu sözlerimle paralelleşicek ozaman daha net olucak herşey.)
Tugra klanlarının toplama olduğunu idda eden arkadasa sadece gülüyorum.) diplerden oyuncu almak her klanın haklı olarak uyguladığı bir taktiktir,alt klanlara alınan bu oyucuların arasından 3-5 tane bile online süresi yüksek,istekli ve dürüst arkadas cıkarsa bu bir kazanctır,sonraki worldlerdede aileye dahil olurlar..
Bu başlık altında Hakanında defalarca belirttiği gibi gereksiz dialoglara girmek istemiyoruz,efendi efendi konusup oyunumuzu oynuyoruz bu tutumu gosteren düşmanlara karsı oynamakta bu oyundan benim asıl keyif alma sebebimdir..Bu doğrultuda ilerlersek eminim tüm klanlar adına keyifli bir world olucak..
Saygılarımla
w22 de ne güzel yendik sizi ama![]()
az konuyu dağıtayım
![]()
22 de alayınızı biz yendik kankaEXP klanları olarak
![]()
Bayram klanlarda tanıdığım en gereksiz insn olduğunu söylemiş miydim![]()
yok söylemediysem Burger Kıng diyorum sen anla gerisini![]()
Onur nekadar haklısın bilemezsinAslında modlardan birdaha yarışma yapılırsa bu dalda da bir yarışma yapılmasnı isteyebiliriz
![]()
Yemin ediyorum moral ve 20 kattan köy alamıyorum en son barbarlara bi girişicem o olucak, potansiyel düşmanlarımızdan ricam puana oynamaları
Reel hayattaki problemleri sonuca kavuşturursam, world sonuna kadar bomba şekilde devam ediyorum.Tek başıma 4-5 kişilik savaşacagımdanda kimsenin şüphesi olmasn
Sözlerim kimseye degil, arkadaşlar güzel ekip cıkarmışlar bende kendimi övmek istedim dayanamıyorum böyle görünce hepimizin hakkında hayırlısı olsun
22 de kimse beni yenmedi 22 de yoktum .) O değilde bende 24 un basında Myrmidons da oynadım galba şimdi kendal falan diyince hayal mayal hatırladım hangi ekip olduğunu.)
evet modlarım bizi kırmazsınız deeğil mi harbi diyorum gereksizlik üzerine oluşturacağınız her dalda yarışmaya 1. dieyebilirimzüerine bahse bile girerim
10 k pre ile başlıyayım kazanırsamda bayramı uzak tutun pre mire de istemem
verdiğim prede sizde kalsın
![]()
2 yıl sürmez diyeyim ben sana o zaman