Crazy is here
Okçu
Hali hazır savasımızda(Respawn-Alem) karsı tarafa geçmişlerdir.
Başarılar dilerim.
Başarılar dilerim.
Hali hazır savasımızda(Respawn-Alem) karsı tarafa geçmişlerdir.
Başarılar dilerim.
Kapağın arkasına saklanmak sizi içmemize engel olur mu sandınız hüp diye emcükleyecez hepinizi bekleyin![]()
Tamam Oğuz bir şey demiyorum sana Hüseyin'in ipiyle kuyuya inilmez ben bunu bilir bunu söylerim iyi oyunlarBak inanın amacınızı anlıyorumama zaten cartel soj dısı hepsiyle savaşıyoruz o yüzden kasmayın yahu uğraşmayın gaza getirmeye çalışmayın karşıyı
kim olduğunuzu da biliyorum
Görüşünüzü daha güzel şekilde iletebilirsinizKapağın arkasına saklanmak sizi içmemize engel olur mu sandınız hüp diye emcükleyecez hepinizi bekleyin![]()
Akshdjjs baba farm yapmaya mı geldik savaşacaz tabiAbdi ne güzel diplomatlık yapıyon kardeşim. İnsan biraz uğraşır ya @* Vivere Senza Rimpianti
Onu daha önce 67de kullandılar. Başka bahane bulsan olur mu knkaAkshdjjs baba farm yapmaya mı geldik savaşacaz tabiYenilirsek bahanemiz olur en azından, 10 klanla aynı anda savaştık kazanamadık deriz akshjsjs
![]()
Şey desek 10 klan bize karşı şavaştı ve kazandılarOnu daha önce 67de kullandılar. Başka bahane bulsan olur mu knka
Bu da değil. Daha farklı bişey istiyorum. Yapılmamış olanı istiyorum.Şey desek 10 klan bize karşı şavaştı ve kazandılar