Tesadüf & Teori Hakkında Yanlış Bilinenler

• Konuyu başlatan DeletedUser65459
  • Başlangıç tarihi

AvB.

Casus
Konu ilk başlarda güzel bir şekilde ilerlemiş hatta sonuna kadar okuyup dahil olmak istedim fakat daha sonra açılış amacından çıkıp inançları sorgulamaya kadar gitmiş.

Birbirimizin inançlarına saygı duyup konuşamadan hiçbir yere varamıyıcaz bu kesin. Hele ki yukarıda örnekleri olduğu gibi, kendi düşünce özgürlüklerine saygı duyulmasını bekleyip karşısındakinin dini inançlarına saygı duymayanlar olduğu sürece 1 adım dahi ilerleyemiyicez.

Hiç anlamadığım nokta, konu şu din mevzularına geldiğinde aradan farklı olduğunu düşünen bir arkadaş çıkıp İslam'a inanan herkesi ya arap ya da tayyipçi yapması hakkaten acayip gülünç.

DeletedUser65680

Ziyaretçi
sana cümle bile kurmak istemedim ondan video atayım dedim. yukarıdaki fotoğrafa yaptığın yoruma bakıp bakıp gülüyorum haberin olsun :D

senin bu hayattaki görevin youtube dan videoları izleyip onlardan edindiğin bilgileri sağda solda yazmak ve yayınlamak , yukardaki yazıma gülebilirsin senlik bişi yok orda ama gül tabi asıl sennin daha yukarda yazdığın saçma sapan yazılara komple gülüyoruz , insanları karalayan bir dini hedef alan bir arkadaşında dediği gibi düşmanlık yapan bir kişisin , şimdi git youtube da görevine devam et burda konu açıldığında gelip video paylaş hadi bakalım hayatı youtube da geçen a sosyal kişi seni ciddiye dahi almıyorum şimdi youtube a gidiyorsun yıllardan beri orda izlediğin ve arşiv yaptıgın videoları burda paylaşıyorsun yeni görevin bu

rascal125

Hafif Atlı
senin bu hayattaki görevin youtube dan videoları izleyip onlardan edindiğin bilgileri sağda solda yazmak ve yayınlamak , yukardaki yazıma gülebilirsin senlik bişi yok orda ama gül tabi asıl sennin daha yukarda yazdığın saçma sapan yazılara komple gülüyoruz , insanları karalayan bir dini hedef alan bir arkadaşında dediği gibi düşmanlık yapan bir kişisin , şimdi git youtube da görevine devam et burda konu açıldığında gelip video paylaş hadi bakalım hayatı youtube da geçen a sosyal kişi seni ciddiye dahi almıyorum şimdi youtube a gidiyorsun yıllardan beri orda izlediğin ve arşiv yaptıgın videoları burda paylaşıyorsun yeni görevin bu

DeletedUser15829

Ziyaretçi
Kimsenin umrunda değilsiniz ve burada amansızca tartışıyorsunuz djsjska.

Hepimiz bir matrix evrenindeyiz. Şimdi dağılın. Piksel piksel ederim sizi.

DeletedUser65680

Ziyaretçi

birde yukarda sapıklıktan bahsetmiş kıza yalamalık yapacam diye atmadığın takla kalmadı sapıklıktan bahsediyor sinsi sapık diyoruz senin gibilerinede ateistler geneli sinsi sapıktır burdan da bunu çıkartabiliriz senin kafadayım şuan nede olsa günahı yok size

DeletedUser62605

Ziyaretçi
Forumda işine geleni anlayan işine gelmeyince türkçe bilmiyorum anlama kıtlığı çekiyorum ayağına yatan tiplemeler yüzünden böyle oluyor.