TEMİZLİK

Wooky

Acemi
arkadaşlar geçen konuda söylemiştim acemiyim :) temizlikte asker sayısı arttıkça dakika başına kazanılan ganimet artıyor. bu her zaman geçerli mi? tüm askerlerimi her zaman temizlikte kullanmalı mıyım? yoksa altın oran gibi bişey var mı? max verim hangi asker sayısında alınır? teşekkürler şimdiden.

Sturgian

Forum Destek Ekibi
Klanlar Takımı
Forum Yöneticisi
Temizlik süresi taşıma kapasitesine göre artar. Asker sayısı her zaman bu süreyi arttırmayabilir. Aynı sayıda balta, mızrak veya kılıç denersen farkı görebilirsin. Mızrak aynı sayıda birim girildiğinde daha uzun sürelere ve daha yüksek hammadde sayılarına ulaşır. Bu hafif atlılar da daha da artar.

Genel de oyuncular ekonomisine göre açabildiği kadar temizlik slotu açıp, bulundukları bölgenin rahatlığı veya çevrimiçi olma süresine göre vs. askerlerini temizliğe gönderecekleri süreyi belirliyor. Burada karar size düşüyor.

Altın oran mı bilemedim ama mesela, 4 slot açıp hepsine 1 saat süreyle asker göndermek, 1 slota 4 saat göndermekten daha mantıklı.

Forumla ilgili ufak bir hatırlama, oyunla ilgili sorunuz olduğunda sorular kısmına konu açmanız gerekiyor. Konuyu oraya taşıyorum.

Wooky

Acemi
Temizlik süresi taşıma kapasitesine göre artar. Asker sayısı her zaman bu süreyi arttırmayabilir. Aynı sayıda balta, mızrak veya kılıç denersen farkı görebilirsin. Mızrak aynı sayıda birim girildiğinde daha uzun sürelere ve daha yüksek hammadde sayılarına ulaşır. Bu hafif atlılar da daha da artar.

Genel de oyuncular ekonomisine göre açabildiği kadar temizlik slotu açıp, bulundukları bölgenin rahatlığı veya çevrimiçi olma süresine göre vs. askerlerini temizliğe gönderecekleri süreyi belirliyor. Burada karar size düşüyor.

Altın oran mı bilemedim ama mesela, 4 slot açıp hepsine 1 saat süreyle asker göndermek, 1 slota 4 saat göndermekten daha mantıklı.

Forumla ilgili ufak bir hatırlama, oyunla ilgili sorunuz olduğunda sorular kısmına konu açmanız gerekiyor. Konuyu oraya taşıyorum.
hocam farklı askerler farklı sürelerde ve farklı kapasitelerde hammadde getiriyor onda hemfikiriz. yine tek slota değil tüm slotlara göndererek de daha fazla hammadde getiriyor ona da tamam. ama atıyorum sadece mızrakçının 1 saatte getirdiğiyle diğerlerinin 1 saatte getirdikleri aynı. mızrakçı bunu atıyorum 100 askerle yapar kılıççı 200le yapar vs. ama sonuçta aynı sürede getirdikleri hammadde aynı.

süre arttıkça dakika başına düşen hammadde de artıyor. bu sonsuza kadar bu şekilde mi gidiyor yoksa bir yerde duruyor mu onu merak ediyorum. yani 19k askerimiz var diyelim. bunların hepsini temizlikte kullanırsak dakika başına alacağımız hammadde daha mı fazla olur?