Tebrikler

xTheDoCToRx

Kılıç Ustası
Tepki puanı
406
Öncelikle Yasal ve Artiz klanlarını, bunun yanında özellikle PROA'yı savaşta gösterdikleri emekten dolayı tebrik ederim. Vira klanları olarak başladığımız bu dünyada savaş kaybedilmiştir.

Bu doğrultuda müsadenizle bazı konulara kısaca değinmek istiyorum.

Dünya başında AKREP-Vira-BABA klanları olarak 3lü pakt şeklinde savaştığımız kıtadan infaz ve karadeniz klanlarının yenilgisi ile çıkmış bulunduk. Sonrasında ise Maybe klanları ile bir müttefiklik kurarak kıtada oldukça ilerledik. Bu diplomasinin oluşturulmasında aracı RM klanları, yani @ixirlegend oldu. Verdiği garanti ise şu idi :

- Eğer Maybe klanları Vira'yı satar ise Maybe klanlarını vururum, Vira Maybe'yi satar ise Vira'yı vururum.

Biz de buna tamam dedik ve yola çıktık.

Fakat hepinizin de şahit olduğu gibi yaklaşık 1 ay öncesinde Maybe klanları Barbaros'un hesap silmesi ile başlayan süreçte bizi satarak Yasal ve Artiz klanları ile anlaşma yapıp bize vurmaya başladı. Bu süreçte ağzından hiçbir zaman " Ben bu oyundaki en güvenilir adamım. Herkes beni güvenilirliğim ile bilir. Beni başka klan başkanlarıyla karıştırma " sözlerini ağzından eksitmeyen @ixirlegend ne yaptı. Hiçbirşey . Dediği şu, " ya arkadaşlar siz beni neden anlamıyosunuz. Biraz dayanın ben wespontu 1 aya silicem. " Kusura bakma da azcık düşmanını tanıyor olsa idin wespontu değil 1 ay, 1 yıl dahi uğraşsan biz kıtadan çıkmadan silemeyeceğini anlardın.

Peki savunma konusuna gelir isek RM ne yaptı. Yine hiçbirşey. Biz Maybe(Tatava), Yasal, Artiz klanları arasında sıkışıp kalmış iken 1 çiftlik savunmasını dahi bölgeye göndermeyen RM klanları, başta Hücum paktında olup sonrasında yanına çektiği ( ki bu sürecin nasıl işlediği, yine @ixirlegend 'in ne kadar güvenilir(!) şekilde bu süreci tamamladığını sürece dahil olan kişiler bilir. ) Vuslat klanlarına 50-60 çiftlik savunma gönderdi. E ne oldu senin güvenilirliğine, dürüstlüğüne, sözünün eri olmana ?

Her zaman dediğimiz gibi, dünya başından beri RM'nin önünde yasalı ve artizi tutan biz olmadığımız sürece RM klanları bir HİÇTİR. Ve biz çekildiğimiz andan itibaren kaybedecekleri NETTİR. Ki, w56'da VUSLAT klanlarına karşı savaşmış ve savaşı kazanmış biz oyuncu olarak şunu görüyorum ki, Feryat ( Emin ) arkadaşımızın profilinde yazdıkları dikkate alınırsa bu savaş çok uzun sürmez. Geçmiş olsun Emincim, yine silindin.

Dipnot : Her yerde dürüstlüğü ile övünen ve bunu dilinden düşürmeyen @ixirlegend 'in aslında ne kadar güvenilmez biri olduğunu da bu dünyada görmüş olduk. Feryat ( Emin ) ile işbirliği yapan birinden başka türlüsü beklenemezdi zaten.

Ek olarak, w56'da sırt sırta savaştığımız ve dünya kapattığımız Aztek, w61'de Wespont klanları tekrar kalitesini bu dünyada göstermiştir. Gösterdiğiniz üstün ve kaliteli oyundan dolayı sizlere özellikle tebriklerimi iletiyorum.
 

xTheDoCToRx

Kılıç Ustası
Tepki puanı
406
He, unutmadan şunu da belirteyim. Kurucusu olmadığım, sadece yönetici açıklığından dolayı yönetici kimliğine büründüğüm Vira klanları için uğraşlar verir iken, Yasal klanlarına geçenlerin arkasından küfredip 1 hafta geçmeden Yasal'a geçen Vira yöneticilerine ve oyuncularına da selam olsun.

Bilinsin ki, gemi batarken iken gemiyi ilk terkedenler farelerdir.
 

Azzera

Mızrakçı
Tepki puanı
114
Sen 54'te savaşa çağırdığın müttefiğini kendi çağırdığın savaşta yalnız bırakmamış mıydın? Kendin yapınca strateji, başkaları yapınca mı kötü oldu?
 

xTheDoCToRx

Kılıç Ustası
Tepki puanı
406
Sen 54'te savaşa çağırdığın müttefiğini kendi çağırdığın savaşta yalnız bırakmamış mıydın? Kendin yapınca strateji, başkaları yapınca mı kötü oldu?

w54'te bizim savaşımız aralıksız devam etmiştir. Ta ki dünya üzerinde NWA-Pusula-Haş klanları kalıp da hesabımın çalınıp köylerim toplanana dek. Buna en büyük şahitlerden birisi de bu dünyada savaştığımız AMO'dur.
 

EnesKOSOVA1

Yasaklı
Tepki puanı
910
Çoğu sözüne katılıyorum ancak rm ve vuslata yönelik ithamlarını bir kenara koyarak. Zira onlar kişisel görüşün. Rm de vuslat klanları da kendi perspektiflerinden olaya bakıyor. Dolayısıyla hamlelerini sadece hatalı değerlendirme olarak görüyorum. Haa Vira tarafını kaybetmek ve o bölgeyi sadece kuru sözlerle ayakta tutacağını düşünmek, Rm yöneticilerinin hatalı perspektiflerini ortaya koyuyor, westpontu 1 aya silicem gibi bir ifade ise tamamen oyun bilgisinden uzak bir yorum. Oyuncuları tanımakla alakalı değil. Şu savaşlarda, artiz, vira ve yasal ekipleri ve hucum, aile dışında son 40 güne kadar savaş yapmamış 3 klan var. Aralarında en iyisi en koordinelisi, pasifi en az, oyuncuları bireysel bazda en çok gelişmiş olanı, westpont . Böyle bir klanı 1 aya sileceğini düşünmek dediğim gibi oyun bilgisizliği göstergesi... Ha bu arada yine dediğin gibi, RM sadece söz sadece kuru laf kalabalığı yaptı ise, şimdi oyun başından beri savaşan ekipler yasal-artiz tarafı oraya girdiğinde neler olacak göreceğiz.
 

EnesKOSOVA1

Yasaklı
Tepki puanı
910
Rakiplerini tebrik ettiğin ve belki daha önemlisi kaybettiğinizi cesurca söyleyip kabul ettiğin için ben de sana teşekkür ederim. Emekleriniz ilginiz alakanız dünyaya kattığınız renk için de bizler teşekkür ederiz.
 

Deleted User - 5527508

Ziyaretçi
Eline sağlık kardeşim. Güzel mücadele ettiniz emek verdiniz yüreğinize sağlık. ama zamanında sizleri uyarmıştım keşke rm dinleyeceğinize benim sözlerime kulak verseydiniz şuan bambaşka bir haritada olabilirdik. Merak etme şimdi hedef rm yola çıktık gidiyoruz
 

Azzera

Mızrakçı
Tepki puanı
114
w54'te bizim savaşımız aralıksız devam etmiştir. Ta ki dünya üzerinde NWA-Pusula-Haş klanları kalıp da hesabımın çalınıp köylerim toplanana dek. Buna en büyük şahitlerden birisi de bu dünyada savaştığımız AMO'dur.
Lust klanına karşı Miğfer'i çağırıp sonra kendin Lust ile barış yaptığını inkar ediyorsun yani?
 

burakaan

Baltacı
Tepki puanı
525
karar ver sende :D toplayayımı toplamayayımı

Hocam insan kendi başına gelmeyince anlamayabilir eğer Gecebey zamanında o pasif oyuncuyu toplamasaydı belki o da bu tarz sorunlar yaşıyor olacaktı mesela bu oyun duygusallık oyunu değil duygusal davranıldığında düşmanının bile veremediği zararları kendi oyuncularından görüyorsun...
 

Sakaryale54*

Ağır Atlı
Tepki puanı
5.074
Hiçbir garezim yok, bu yüzden yermek ve gömmek istemiyorum ama gerçekten kusura bakmasınlar Rm çok kötü bir klan. İlk defa karşılaştığım world kapatmış bir klan olarak bildiğim (her ne kadar favori pakt olan Nop-Soa klanları ban yiyip silinmiş, world beleşe gelmiş olsa da) bir klanın bu kadar kötü olacağını hiç düşünmemiştim. Bu worldde daha fazla şansları olduğunu düşünmüyorum. Şimdiden kendilerine başka worldlerde başarılar dilerim
 

-Ares-

Baltacı
Tepki puanı
337
Güzel savaştı. Herkes kendince tecrübeler edindi.Gelecek dünyalarda başarılar dilerim
 
Üst