TEBER / RED vs ALAY

can1kurtaran

Acemi
Herkese iyi forumlar arkadaşlar .

Bu konuya özellikle Tabeworn abimizin videosundan sonra açıklık getirmek istedim . TEBER/RED klanları olarak PRBT bünyesi içinde dünya'ya başladık . Fakat yönetim gurubunda çıkan anlaşmazlıklar yüzünden . Ayrılma kararı aldık . Ayrılırken açık bir şekilde diplomasimizin düşman bazında değişmeyeceğini sadece PRBT klanlarının müttefikten çıkartılıp nötre çekileceğini fakat saldırı vs hiç birşey yapmıcağımızı söyledik Çünkü zaten etrafımızdaki herkes gerek dünya öncesi gerek dünya başından dostlarımız oldu . Ayrıca ( Bizler KATİL - PRBT sınırı olarak ) KATİL'i vurmaya devam ediceğimizi bildirdik . Bunun üstüne Alay klanı ile görüşmelerimiz oldu . Biz onlara müttefiklik teklif edip Katil'i vuralım dediğimizde onlar bize onların alt klanı olmamızı teklif ettiler . Bunun da üstüne İsyan ve Katil klanlarının kendilerine borçları olduklarını . Bu yüzden KATİL ve İSYAN klanlarının onları vurmayacağını , vuramayacağını söylediler . Bize isyan ve katille bir olup PRBT ' yi vurmayı teklif ettiler , Bu dc konuşması ortalama 25 dakika sürdü ve ses kaydı mevcuttur . Eğer yalanlamak isteyen babayiğit çıkarsa ses kaydını ortaya çıkartırım sıkıntı yok .

Bu olayın üstüne aynı dc konuşmasında Alay klanları bizi tehdit etmeye başladı . Bu dünyada UDW yi bile devirip dünyayı kapatıcak güçleri oldugundan falan bahsetti . Bizde hodri meydan diyip savaş başlattık . Savaş istatistiğimiz ortadadır . Görünen istatistik sadece buzdağının ucudur . Çünkü Alay klanı biz savaşa girerken 4 klandılar . bunların 2 tanesi savaşa dahil olmadı . Oralardan çok köy düşürüldü .2 klan hattta isyana geçerlerken 3 klan dağıldı . Kalan klan bir gece ansızın İSYAN oldular . Sığınmacı oldular diyebilirim ve burada çoğu oyuncusuna dünyayı bıraktırdık gerek sıfırladık . Dağılan klanlarda hala 0 puanlı yada yeniden başla yapmış fakat gelişmeyen kişileri görebilirsiniz veya gerekse psikolojik olarak oyunu bıraktırdık [ Bknz : Azoq nickli arkadaş ] Bizimle kalan savaşı devam ettirebilmek için üst taraflardan İsyan klanlarının diplomatı NEFRETDOLU arkadaşımız falan geldi :D Bizim için sevindirici çünkü savaş tek taraflı çok zevk vermemeye başlamıştı .

Son olarakta tabeworn abimizin videosundaki olaya açıklık getireyim . Biz PRBT klanlarından 1 adet mızrakçı bile almadık . Abimize atılan mesaj külliyen yalandır . Aktif sınırda savaşan oyuncularımızın saldırı ve savunma puanları bellidir . ÇÜNKÜ , Alay ( yeni adıyla isyan57 ) Klanları , bizim köylerimize bir fiske dahi vurucak güçleri yoktur . Hiç bir köyümüze misli bir saldırı bile gelmedi . GELEMEDİ . Çünkü herkes köylerini savunmakla mis arası atmakla meşguldü .

Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim . Eğer merak edilen , aklınıza takılan bir soru varsa lütfen çekinmeyin . Seve seve cevaplarım :) Cevap vermek isteyen arkadaşlar olursada üslubumuzu bozmadığımız sürece her türlü konuşmaya ve tartışmayada açığım :)

Ekteki istatistik dediğim gibi sadece savaşın içinde olan klanları kapsadığı için az gözükmekte . Normalde fethedilen köy sayısı yaklaşık bunun 2 katı civarında .

[ÖZEL NOT] : Eğer burayı okuyorsa TütünKolonyası kardeşimize selam söylüyorum . Profiline kesilen mis sayısını sayıp yazıcağına . Tarafımıza kaptırdıkları hatta ve özellikle kendisinden alınan 7 k lık ana köyünün özelliklerini falan yazsın :) Teşekkürler

https://prnt.sc/r87rx0 İstatistiğin tam hali linkte mevcuttur .

Ekran Alıntısı.PNG

myw**

Süvari
Bu dc konuşması ortalama 25 dakika sürdü ve ses kaydı mevcuttur . Eğer yalanlamak isteyen babayiğit çıkarsa ses kaydını ortaya çıkartırım sıkıntı yok .

ATTACH=full]10430[/ATTACH]

Bu ses kaydını ne niyetle aldınız. İlerde başka klanlara karşı koz olarak kullanırız diye olabilir mi ? Bence tamamen kötü niyetli kurnazca bir davranış.

can1kurtaran

Acemi
Bu ses kaydını ne niyetle aldınız. İlerde başka klanlara karşı koz olarak kullanırız diye olabilir mi ? Bence tamamen kötü niyetli kurnazca bir davranış.

Yoo koz olarak vs. Değil . Göründüğü üzere insanların ağzı torba değil , herkes doğruları konuşmuyor malesef . Hakkımızda yalan söylenirse bunu ispatlamak için . Yoksa aksi hiç bir durumda özel konuşmanın tamamını zaten ifşalamayız

BirDost*

Hafif Atlı
Oyunun çivisi çıkmış ekran görüntüleri, ses kayıtları ,birde gelip burda başarı gibi anlatmam orda ne konuşuldu ise sen ve konuşanlar arasında...

Konuşmanın kayıt altına alınması hoş değil, ancak hoş olmaması yanında bu oyun üzerine konuşacak olursak zaruret. İnsanlar dün ak dediklerine bugün kara diyorlar.

Bu kaydın var olduğunu söylemek bu tip yalan beyanda bulunacakların iki defa düşünmesini sağlayacaktır.

QuickSilver*

Baltacı
O kayıtlar sayesinde kimin gerçekte ne düşündüğü ne yapmak istediği ortaya çıkıyor :)) Sevmesem de yapana da kızmak olmaz.

NEFRETDOLU

Atlı Okçu
Ben yalanlıyorum ne dcsı atsana dinleyelim :D :D ben senınle sadece telefonda konustum onunda ses kaydını alıp almaman cok sey degıstırmez yanı cunku herkesın bıldıgı gibi benimle diplomasi yapabilmenın tek bir kuralı vardır dusmanımla savasırsın aksi takdirde benım sana senın bana faydan olmayacaksa anlaşmanın bir anlamı yok :)

TeberiaKing06

Yasaklı
Ben yalanlıyorum ne dcsı atsana dinleyelim :D :D ben senınle sadece telefonda konustum onunda ses kaydını alıp almaman cok sey degıstırmez yanı cunku herkesın bıldıgı gibi benimle diplomasi yapabilmenın tek bir kuralı vardır dusmanımla savasırsın aksi takdirde benım sana senın bana faydan olmayacaksa anlaşmanın bir anlamı yok :)
Sana diplomasi i için çok çabalayan olmadı dostum :) ilk sen yazdın muhabbet kurdun hatta.Alayı bünyenize kattıktan sonra aşağı doğru geldin hoşgrldin güzel bir savaş döner umarım.Ayrıca bizi bir tarafa koyup hemen kendi adınıza bize yön biçmeyin.Prbt den ayrılan tek ekip ben değilim.Ve kimse ile mütlüğüm yok. Red klanları zaten mütten de öte. Şurda az kişiyiz zaten oyun oynamak istiyoruz.İyiki ses kaydı alınmış tahmin ettiğimiz gibi yalanlar dolanlar çıktı piyasaya o yüzden bizde böyle bir durum olursa çıkarıcaktık ortaya ki durumları biliyorsunuz.İçinde bizlik bir sıkıntısı olan çıkar açar savaşını herkese iyi oyunlar.

can1kurtaran

Acemi
Bir klanda başladıysan devam edeceksin.

Selamlar , ayrılmayı bizilk tercih olarak düşünmedik . en ufak tartışmada arkadaşımızın arkasından terbiyesizce konuşmalar dönerse . Hemde bizlerin gözü önünde kayıtsız kalamayız malesef hocam . Başladığımız yerden ayrılmamız son çareydi . Gidişat onu gerektirdi .

can1kurtaran

Acemi

Komşum öncelikle savaş alanımıza hoşgeldin . Yukardaki konu seni bir gram ilgilendirmeyen bir mesele . Tamamen isyan ve katil klanlarından bağımsız. Başlıkta gördüğün üzere TEBER/RED vs ALAY klanları iken aramızda geçen ve oluş tarihi yaklaşık bizim PRBT klanları ile ayrıldıgımız tarihe değinen bir mesele . Bu konunun şimdi gün yüzüne çıkmasınn tek sebebi arkadaşların Tabeworn'a , yalan dolan bir mesaj atmasıdır . Yoksa canımızın sıkıldığından değil :)

Umarım güzel bir savaş döner .En azından zevk almaya başlarız belki :D

DeletedUser69984

Ziyaretçi
Rahat birkaç sezonluk güney amerika dizisi senaryoları çıkar bu klanlardan :)