Yüce W
Yasaklı
Evet buEğer oyuncu ön kayıtta başka bir klana girmediyse ve ben Mribo'yu davet ettiysem o da kendi ön kayıt ekranında kabul ettiyse bu daveti yanımda başlıyordu. Pati arkadaşımın demek istediği bu sanırım
Evet buEğer oyuncu ön kayıtta başka bir klana girmediyse ve ben Mribo'yu davet ettiysem o da kendi ön kayıt ekranında kabul ettiyse bu daveti yanımda başlıyordu. Pati arkadaşımın demek istediği bu sanırım
Teşekkürler pati arkadaşımEvet bu
Bu arada pnc net casustur. Aksini iddia eden de truvadır.Teşekkürler pati arkadaşım
Seni ne zaman çıkartıyoruz kendi klanındanBu arada pnc net casustur. Aksini iddia eden de truvadır.
Yasaklı yazmıyor hala devamPushing ban is coming
Seni ne zaman çıkartıyoruz kendi klanından
Eğer oyuncu ön kayıtta başka bir klana girmediyse ve ben Mribo'yu davet ettiysem o da kendi ön kayıt ekranında kabul ettiyse bu daveti yanımda başlıyordu. Pati arkadaşımın demek istediği bu sanırım
Tamam hadi beraber gelin siz ayrılmaz ikilisinizimkansız bir şey...
İşimiz bu Biz bir ara dünya hakkındaki pis fikirlerimizi dcde konuşalım bu iş böyle olmayacak ortada buluşalım2 kişiyi yerinden etmek yakışıyor mu sana? Sen gel bizim klana
O davet özelliğinin işlevi bildiğim kadarıyla sadece geçmiş dünyalarda birlikte oynadığınız oyuncuları dünyaya çağırmaya yarıyor. Ön kayıtta sadece aynı klanda olan oyuncular birbirine yakın şekilde düşüyor.
İşimiz bu Biz bir ara dünya hakkındaki pis fikirlerimizi dcde konuşalım bu iş böyle olmayacak ortada buluşalım
Ne diyorsunn ibodan dc alayım geleyim akşamaAkşama gel dcde dedikodu yapalıım. 200 preyle sıralamada seni geçen bi adam vardı ondan bahsedeyim...
Ne diyorsunn ibodan dc alayım geleyim akşama
9 gün sonra ama sen şindi arkadaşa bu dünyalar senin için zor, kolay dünyaya gitmek için fırsat kolluyorsundur mu demek istedin anlamadım