DeletedUser53547
Ziyaretçi
Merhaba iyi oyunlar, Ben Shelby klanındaydım, dün bana klandan biri saldırı çıktı bende yanlışlıkla attığını düşünüp mesaj gönderdim saldırı çıkan arkadaşa görüp cevap vermedi, saldırı geldi casuslamış klan arkadaşım beni, insan işkilleniyor haliyle, bende klandan yetkili 2 kişiye durumu rapor ve mesajla ilettim, bu yetkili arkadaşlar ''serserikasiyer'' , '' Ajdar Pekkan '' nickli arkadaşlardı. onlarda görüp cevap vermedi, yoğunlardır dedim bekledim. Yine tık yok, klanda goy goy forumumuza raporu yayınladım içime oturdu artık bu durum, altınada sorsaydın söylerdim zaten yazdım. yarım saat sonra klandan atıldım. Klandan atan arkadaşa ''Kreyzi Numan'' a peki sebebini öğrenmeye hakkım vardır umarım yazdım, ondanda cevap gelemdi , klandaki bi kaç arkadaşıma yazdım onlar konuşmaya çalıştılar hala tık yok.
Herkesin işi gücü hayatı ilgilenmesi gereken bi ton mecrası varken bu oyuna girip kendince arkadaşlıklar dostluklar kurup hayatına ufak ta olsa renk katmaya çalıştığı bi platformda, normal hayatımızda kaçtığımız diyalog kurmak istemediğimiz insanlar tarafından işgal edildiğini görmesi çok çirkin bi durum oldu benim için.
Düşündüm tek başıma yapıcak bişeyimin olmadığını farkettim, en azından 10 yıldır oynadığım severek oynadığım bu oyunun daha da kirlenmemesi için, insanları bilgilendirebileceğimi düşündüm. Dostunuz yada Düşmanınızdır bu insanlar bilemem ama, Allah herkese dostun da düşmanın da mert olanını versin, hayatında tadı daha güzel olur, oyunun da. Kolay gelsin iyi oyunlar.
Herkesin işi gücü hayatı ilgilenmesi gereken bi ton mecrası varken bu oyuna girip kendince arkadaşlıklar dostluklar kurup hayatına ufak ta olsa renk katmaya çalıştığı bi platformda, normal hayatımızda kaçtığımız diyalog kurmak istemediğimiz insanlar tarafından işgal edildiğini görmesi çok çirkin bi durum oldu benim için.
Düşündüm tek başıma yapıcak bişeyimin olmadığını farkettim, en azından 10 yıldır oynadığım severek oynadığım bu oyunun daha da kirlenmemesi için, insanları bilgilendirebileceğimi düşündüm. Dostunuz yada Düşmanınızdır bu insanlar bilemem ama, Allah herkese dostun da düşmanın da mert olanını versin, hayatında tadı daha güzel olur, oyunun da. Kolay gelsin iyi oyunlar.