DeletedUser24418
Ziyaretçi
zaten 33 e gidiyorsunuz korkudan şimdi de fenersavar dedi pre kasacağız klanca he yavrum he anlatı külahıma
Onur şu sinserin sizin forumda açtığı 33 başlığının resmini koysanıza şuraya bi arkadaşlar heveslenmesin
zaten 33 e gidiyorsunuz korkudan şimdi de fenersavar dedi pre kasacağız klanca he yavrum he anlatı külahıma
S i N S e R dedi ki:Evet arkadaşlar 33. dünya 4 şubatta açılacak
Klan yönetimi bilgisi dahilinde başından beri 33 ü bekliyordum ve bu dünyaya ekibimle birlikte sağlam giriş yapıcam...
Aranızda premium kasmak amacı ile dünyaya giriş yapacaklar olabilir. Bu başlığı da o nedenle açıyorum... Eğer premium kasmak için başlayacak olanlar varsa bana bildirsinler bizim başladığımız bölgede bizimle başlasınlar karşılıklı çıkar ilişkisini sağlarız...
NOT: Bu davet sadece pre kasmak için dünyaya girecekler içindir. Pre kasmayacak buraya ilgisi düşecek adamı kesinlikle istemiyorum !![]()
10-0 önde başlayınca öten sancak nerde ?![]()
Herkes bos bos konusur sancak dunyayi kapatir)
Konusun hele bos bos![]()
Asasdaasaa hala gülüyorum asasasdaas sancak bu yönetimle değil dünyayı kapamak para verip kendi parasıyla çocuk parkı bile kapatamaz![]()
Asasdaasaa hala gülüyorum asasasdaas sancak bu yönetimle değil dünyayı kapamak para verip kendi parasıyla çocuk parkı bile kapatamaz![]()
Sen hayırdır ?
ne alaka ?
La gene ne alıp veremediginiz var birbirinizle 1 haftaya yakın yoktum neler olmuş neler tt2
Serhatsız forumun tadı tuzu yok
FenerSavarla aramda bi sıkıntı yok adamla muhabbet ediyoruz
Herkes seni bu hatadan çevirmeye çalışıyor farkında değilsin![]()