REST KAFA ATIYOR

W9 sisin adı vardı kendi yoktu tam kadro değillerdi Egeleri görürsen selam söyle karahan35 Mehmet abinin selamı var de kafa atacaksan seni arkadaş ekleyeceğim yanıma ışınlan :))

King Leonidas

Çaylak
W9 sisin adı vardı kendi yoktu tam kadro değillerdi Egeleri görürsen selam söyle karahan35 Mehmet abinin selamı var de kafa atacaksan seni arkadaş ekleyeceğim yanıma ışınlan :))
w4 rest de w1 den kafa oyuncular yoktu ona bakarsan abi. ocean ve gyotinden ekipler karışmıştı. 10-15 kafa oyuncusu yoktu ilhan abiler sezgin abiler yoktu kısas yanlış yani bence: ) olur tabi abi söylerim ve aleyküm selam.

W1 e ben küstüm girmedim eski oyun kapandı diye protesto etmiştik w2 de Egelerle klan kurmuştuk sonra efendi falan oldu klan adı bekliyorum ama dediğim gibi maalesef bu dünya savaşacağız buyurun gelin bakalım :))

King Leonidas

Çaylak
W1 e ben küstüm girmedim eski oyun kapandı diye protesto etmiştik w2 de Egelerle klan kurmuştuk sonra efendi falan oldu klan adı bekliyorum ama dediğim gibi maalesef bu dünya savaşacağız buyurun gelin bakalım :))
abi ben aslen macera klanı oyuncusuyum w1 i kapattık nick fizbandı. sen beni 84den de bilirsin uzun bi süre dünya birinciliğini meşgul etmiştim: D