FeLipe Augusto
Mızrakçı
Hop nerdesin birader
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana bunun açıklamasını hemen yapayım. W70 te yanlış bir karar verdiğimin bir kaç saat icinde farkına vardıktan sonra saldım.
Onun dışında w70 bu oyunu oynadığım ilk dünyam.
2 Seneye senden çok başarı sığdırmışım.
W76 ya gelicek olursak Profilinde w76 ya dair bir kapama başarısı göremedim
en son topuklarınıza vura vura kaçan sizdiniz. Aldıĝım duyumlara göre 2 hafta ayakta durmak zorunda kalmışsınız.?
W76 da bulunduğum bölgeyi terk edim yeniden başlamam gerekiyordu. Malum her yer çakal kaynıyordu.
Ama geri dönüşümü sizin bir ömür unuta bileceğinizi zannetmiyorum.
Kendini sınamak test etmek isteyen varsa hodri meydan.
Ben bu oyunu SOA dan öğrendim.
Varlığım akla zarar.
Senin Nick bana tanıdık gelmedi.?
Dışarıda kalma gel buyur alalım senide 92 ye orası olmaz dersen 93te olur...
Benim gücümle, paramla, envanterimle yargı dağıtan kişi isen. Bu saydıklarımı ben senin elinden aldıktan sonra senin maceran bitti.
Kim olduğunu tam anlamıyla kestiremiyorum ama zıt pıt laf atmaktansa önce gel yapıcağını yap yok başlatma beni etme vs. Bu muhabbetlere gerek yok.!
Noldu lan paran envanterin seni kurtarmadı mi oyun öğrendiğin soa seni kurtarmadı mi nerdesin sesin çıkmıyor hiç alooooo @*ReBeL*Burda boş yapan herkeze yazıyorum...!!!
Pre ise pre diplomasi ise diplomasi ve her türlü strateji. Hiç biri kural ihlali değil oyunun herkeze eşit bir şekilde sunduğu şartlar. Sizde kullanın.!
3 günden gelen misyonerleri cözemeyince , klanındaki adamına sahip cıkmayınca burada ağlamaya gerek yok içinize ağlayın...
83 e kadar bendim de bu arkadaş atıp tutuyordu senin adaşRebel sen değil miydin levent![]()
Alooooo @Kan SahibiNoldu lan paran envanterin seni kurtarmadı mi oyun öğrendiğin soa seni kurtarmadı mi nerdesin sesin çıkmıyor hiç alooooo @*ReBeL*