RAPOR İLETME

  • Konuyu başlatan DeletedUser72279
  • Başlangıç tarihi
Durum
Konu yanıtlara kapalı.

DeletedUser72279

Ziyaretçi
Bildiğimiz gibi oyunda tek klan oynamıyoruz müttefiklerimiz ve saldırmazlık anlaşması yaptığımız klanlar oluyor rapor iletme kısmına arkadaşlar,klan vesayire gibi seyler yazıyordu müttefik klanlar ve saldırmazlık anlaşması olabilir bence bizi çok çok rahatlatır raporu spoiler içinde foruma koymaktansa klanlarımız arasında daha hızlı bir reaksiyon alabiliriz...
 

DeletedUser72279

Ziyaretçi
adres defteri oluşturup iletebilirsin.
size düz bir hesap yapacağım.
59 da barzo klanları 31 klan diye biliyorum 31x50=1550 yapar daha kudret klanlarını saymıyorum bile komsumuz yeri gelecek onlar bize rapor atar yeri gelir biz onlara rapor atarız..
 

DeletedUser72279

Ziyaretçi
31 klan girmedik sonradan 2 klan ile birlesildi :)
 

DeletedUser72279

Ziyaretçi
Klanımızın diplomasisi olan tüm klanlara tek tuş ile iletmesi lazım bence ve foruma koyma kolaylığı olması lazım onuda anlatacağım.

Raporu ilet


Buraya klanın diplomasi kısmı eklenip sa, ve ittifaklar kısmı gibi bir bölüm açılabilir ve oyunu iyice basit yapmış oluruz ve bunun yanınada klanın forumunda paylaş butonunu koyarsanız yemede yanında yat olur bazen 50 kami atıyoruz bazen 50 tane savunma raporu koyuyoruz foruma bazende 100 tane casus raporu koyuyoruz ve hepsini spoiler içine koyana kadar ölüp ölüp diriliyoruz.
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst