xLeavis beni anldığınızı düşünüyor ve size teşekkür ediyorum. Yalnız bir durumu düzeltmek isterim. Adam değil Kadınım.
Bantank yazıları okumadan yorum yapmaz isen bu da sana yakışan tavır olur. Evet köy isimlerim w2 den belli aynıdır. Klanlar org sayfasından bakarsan geçmiş köy isimlerimde hep aynıydı. Beni bilen köy isimlerim ile zaten tanır. Mesaj atar. Sen mi sin Abla der.
Diğer bir husus ise köy isimleri koymam mı? Bana gelen saldırıya göre
köy isimlerini belirlerim. Sonuçta seninle mücadelem değil. Neden bu kadar rahatsız oldunuz. Ben haritada kimin köy ismi nasıl diye merak edip bakmıyorum. O kadar zaman da bulamıyorum. Maşallah size. Takdir ediyorum. Benim köy isimlerimde kiminle mücadelem ise o çıkıp cevap versin. Yoksa o hesaba da siz mi bakıyorsunuz. Maşallah hesap 7/24 açık ve her an oyunda. Acaba 3 kişi mi bakıyor o hesaba.
Ben tek oyuncuyum. Tek de mücadelemi veriyorum. Kendi çapımda oyunumu oynuyorum. Eğleniyorum. Gerekli oyun etiği içinde de köy isimlerini koyuyorum. Rahatsız oluyorsanız sisteme şikayet edin. Belki de ediyorsunuz bilemem. Ceza alırsam da
OYUN KURALLARI içinde daha etik davranırım.
Bu oyun, bu oyunda savaşı diplomasiniz belirleyebilir. Kazanabilirsiniz. Bütün server ile iş birliği ile yürüyebilirsiniz. Ama ben
OYUNUMDAN keyif alıyorum. Eğleniyorum. Size de iyi günler.