RİBAT VS ALPHA

@Bantank her mesaja cevabın var ama yemediğiniz alavere dalavere kalmadı : D

Bu dünya için konuşuyorum oyunun başında yazmıştım tekrarlıyorum . Ribat ile iş birliği yapmayan tüm klanlar kazanır dedim aksine hepsi iş birliği yaptı yani sonuç şu udw ve evren klanları klan olamadılar olamazlar .

Bantank

Kılıç Ustası
Sanki kaybetmiş gibi veda mesajı yazıyorsun üzülüyorum ben böyle...
Sizinle olsaydılar klan mı olacaktılar ne saçma muhabbet bizimle olmadılar klan değiller haha.
Alavere, dalavere diyorsun Alpha yarı oyuncusu ya bizimle kapatıyor yada bizimle kapatmış bu adamlarda mı alavereci dalavereci her dünya aynı senaryo.Dünya başı bize böyle strateji olmaz diyenler şimdi bizim stratejiyi izliyor her yönüyle komiksiniz.

Sanki kaybetmiş gibi veda mesajı yazıyorsun üzülüyorum ben böyle...
Sizinle olsaydılar klan mı olacaktılar ne saçma muhabbet bizimle olmadılar klan değiller haha.
Alavere, dalavere diyorsun Alpha yarı oyuncusu ya bizimle kapatıyor yada bizimle kapatmış bu adamlarda mı alavereci dalavereci her dünya aynı senaryo.Dünya başı bize böyle strateji olmaz diyenler şimdi bizim stratejiyi izliyor her yönüyle komiksiniz.
Gördüğün gibi dimdik duruyoruz işte bizimle hareket etselerdi gizli gizli iş birliği satış planı yapmasalardı tablo sizin için daha farklı olabilirdi bak şimdi bir gerçek var karekteristik özelliği olmayan canlılar her zaman düzeni bozar . Osman’ın ekibi ya size nalet okuyorlardı şimdi evren klanı udw klanı olmuş bize op yapmaya çalışıyorlar .

“Bence sosyal çürüme var kısacası “

Bantank

Kılıç Ustası
Sizinle olmadıysalar gidin dünyaya herkesi sokup sonra kaybolan başkanınıza hesabını sorun. Osmanlar sizinle değilse kendinizde arayın sorunu kimse herşey harikayken bunu yapmaz kendi başarısızlıklarınızı örterek avutmayın kendinizi

Satış yapana soracaz tabiki hesabını sana mı soracaz ? . Sanada böyle stratejilerin var işte onu söylüyoruz . Avukatlığını yapma milletin kendi işine bak . Başkalarının çok ayıbını örttük ama yırtıgnız çok

TurkishPower

Çaylak
gritank merhaba
arkamdan atıp tutuyorsun gel önüme konuş benim...
yazdıklarını okuma fırsatım oldu nihayet.
uzun bir ara vermek zorunda kaldım şimdi geri geldim gel yiğidim gel.

bizde başkanlık boş kalmaz bayrak yarışı biri gelir biri gider saygı sevgi hersey var bizde.
senin klanındaki adamlar bilgi veriyor yakında çatırdamaya başlarsın ki, Gassal(Kutluay) burdan selam olsun onada ilk mermiyi sıktı.
oyunda yeniliriz yeneriz amacımız zevk almak zaman geçirmek saygı elden bırakmamak. (sen ve amcaoğlunda saygı etik değer namına birşey kalmamış) gerekiyor falan, sen ve bazı havalerilerin bundan aylar önce yalvarıyordunuz bizimle beraber olun udw vuralım diye.
kaç kere haber gönderdin fatcatla mesajlar duruyor senin ona yazdıgın mesajların ekran görüntüsü de vardı. 25 bin tl teklif etmiştiniz, bizimle beraber olunda udw yı vuralım dıye ben ne dedim mesaj sana gelmiştir Ribattakilerle yanyana gelmem dedım , ne oldu şimdi parayı udw ye mi verdin kaypak seni. tencere yuvarlandı kapağını buldu.
fatcatın banlattım deyipde 3 gün 5 gün puan artısı olmadıgında bızım banlandıgımızı zannetın.
adama para verdin bizi banlatsın diye bu kadar aciz birisisin sen.fatcatdaki programlar işe yaramadı galiba bak biz hala burdayız.
banlanmamızdan medet umdun degılmı seni köftehor seni.

yeniliriz yeneriz bir daha sakın benim ve klanımdaki oyuncuların adını ağzına alma.
işine bak yap fitne fesatını tehdit et, para gönder sağa sola oyuncu satın al alabilirsen kaldıysa eğer.

oyununu oyna.

Bantank

Kılıç Ustası
Sor bakalım arkandan kaç kişiye nasıl konuşmuşum köylü kafasıyla düşünüyorsun ahlaksız aciz adam. Milleteanca aglanırsın sen çok gördük ama ben o konulara girmeyeceğim saygısız herif para konusuna gelince zeka yaşına göre hareket ettik sende inanmıssın ben daha fazlasını vereyim mesajında bende demek ki bu oyunu etik oynayamıyorsun asıl sahtekar sensin hile hurda ile pre kasıp herkesin hakkına giren senin gibi sahtekarlar birde gelmiş gevşek gevşek konuşuyorsun bak oyununa saygı sevgi diyor bide arkandan kaç kişi sövdü sana bende mesajlar var merak etme sen bak oyununa dünya bası millete nasıl ağladığını attırma bana

**BANTANK**

Milis
Sor bakalım arkandan kaç kişiye nasıl konuşmuşum köylü kafasıyla düşünüyorsun ahlaksız aciz adam. Milleteanca aglanırsın sen çok gördük ama ben o konulara girmeyeceğim saygısız herif para konusuna gelince zeka yaşına göre hareket ettik sende inanmıssın ben daha fazlasını vereyim mesajında bende demek ki bu oyunu etik oynayamıyorsun asıl sahtekar sensin hile hurda ile pre kasıp herkesin hakkına giren senin gibi sahtekarlar birde gelmiş gevşek gevşek konuşuyorsun bak oyununa saygı sevgi diyor bide arkandan kaç kişi sövdü sana bende mesajlar var merak etme sen bak oyununa dünya bası millete nasıl ağladığını attırma bana
neyi anlatıyosun amcaoğlu buna daha gıttıgı gıbı klan ısmı degıstı sıldıler bunun butun ızlerını kalkmıs burda bayrak yarısından bahsediyor :D

**BANTANK**

Milis
saygı sevgi naraları atanların mesajlarının ılk basını okuyunca ne kadar saygısız ve seviyesiz biri olduğu çok net görünmektedir ve bunu burada bulunan herkes gorecektır sevıyesızlıgını saygısızlıgını
gritank merhaba
arkamdan atıp tutuyorsun gel önüme konuş benim...
yazdıklarını okuma fırsatım oldu nihayet.
uzun bir ara vermek zorunda kaldım şimdi geri geldim gel yiğidim gel.

bizde başkanlık boş kalmaz bayrak yarışı biri gelir biri gider saygı sevgi hersey var bizde.
senin klanındaki adamlar bilgi veriyor yakında çatırdamaya başlarsın ki, Gassal(Kutluay) burdan selam olsun onada ilk mermiyi sıktı.
oyunda yeniliriz yeneriz amacımız zevk almak zaman geçirmek saygı elden bırakmamak. (sen ve amcaoğlunda saygı etik değer namına birşey kalmamış) gerekiyor falan, sen ve bazı havalerilerin bundan aylar önce yalvarıyordunuz bizimle beraber olun udw vuralım diye.
kaç kere haber gönderdin fatcatla mesajlar duruyor senin ona yazdıgın mesajların ekran görüntüsü de vardı. 25 bin tl teklif etmiştiniz, bizimle beraber olunda udw yı vuralım dıye ben ne dedim mesaj sana gelmiştir Ribattakilerle yanyana gelmem dedım , ne oldu şimdi parayı udw ye mi verdin kaypak seni. tencere yuvarlandı kapağını buldu.
fatcatın banlattım deyipde 3 gün 5 gün puan artısı olmadıgında bızım banlandıgımızı zannetın.
adama para verdin bizi banlatsın diye bu kadar aciz birisisin sen.fatcatdaki programlar işe yaramadı galiba bak biz hala burdayız.
banlanmamızdan medet umdun degılmı seni köftehor seni.

yeniliriz yeneriz bir daha sakın benim ve klanımdaki oyuncuların adını ağzına alma.
işine bak yap fitne fesatını tehdit et, para gönder sağa sola oyuncu satın al alabilirsen kaldıysa eğer.

oyununu oyna.

sacrazm95

Acemi
Nuri hem cellata hem udw e gidip, anamin ismini koy ismi yaptilar abi dalga gectiler benimle abi biz koyluyuz abi biz anlamayiz boyle seylerden diyip millete aglamaya benzemiyor oyun oynamak degil mi? :D

ulan erkek adam anamin ismini koy ismi yaptilar diye kapi kapi dolasip aglar mi?

global yedin gittin hic bisey yapamadin. terbiyesiz herif seni. her seyin basi sensin pis pis koy isimleri terbiyesizlik yaptin bir suru insan ile dusman oldun. kendi aranizda olan problemlerde de millete gidip agladin.

hem 9 da hem burda duzgun iyi oyuncu ekip arkadaslarin olduda tutundun. tekmeyi yedin gittin. en azindan pislik yapan bos konusan kimse yok, herkes keyfine bakiyor.

git biraz daha agla baska ekiplere baska klanlara belki biseyler yaparsin diger dunyalarda

sacrazm95

Acemi

:D :D selam verip kahraman ilan ettigi karaktere bak. iyi oldu almasida kolay oldu.. tesekkurler tekrardan

gercekten aciz birisin nuri git tarlani surmeye devam et abicim sen buralar sana gore degil

osman021907

Acemi
@Bantank her mesaja cevabın var ama yemediğiniz alavere dalavere kalmadı : D

Bu dünya için konuşuyorum oyunun başında yazmıştım tekrarlıyorum . Ribat ile iş birliği yapmayan tüm klanlar kazanır dedim aksine hepsi iş birliği yaptı yani sonuç şu udw ve evren klanları klan olamadılar olamazlar .
Şimdi selamün aleyküm baransel abim. yazayım mı yazmayayım mı diye çok gel git yaptım ama en sonunda yazmaya karar verdim.

Ya siz yalan konuşuyorsunuz ya yanlış biliyorsunuz yada eksik biliyorsunuz.

biz 9 bittikten sonra beraber girecez dedik bu dünyaya buraya kadar herşey normal .

11 başladı başlar başlamaz UDW bize savaş ilan etti. ben 50 kere nuri ye de söyledim levent e de söyledim gelin savaş a katılın diye ama siz hep geri durdunuz.

biz orada tek başımıza savaşırken UDW ile sizin yayımızda köy alasınız diye destek attık köy saldık vs vs. olan oldu önce bir kendi tarafınıza bak abim ondan sonra GEL EVRENEYE SALLAMAYA ÇALIŞ .

HEPİNİZE SAYGIM VAR ÖZELLİKLE BUYUTOSAKKO BURAK abi ye size karşı saygımı hiç bozmadım bozmayı da düşünmüyorum biri orada çıkar der EVRENEYİ SİZE GÖDNERDİK.? SİZ Mİ GÖNDERDİNİZ ? BİZ UDW ye geçince o zaman a kadar ne bir nokta dahi yazmayan kişiler mesaj atar noldu da mesaj attınız ne değişti?

İŞİN ÖZÜ ABİ İYİCE ÖĞRENİN BİZ NEDEN UDW TARAFINA GEÇTİK . NEDEN ŞUAN SİZİNLE SAVAŞIYORUZ ONDAN SONRA EVRENE YE SALLAYIN .

SAYGILAR

OSMAN YAPICI

sacrazm95

Acemi
baransel :D bunun ismi bu?

bu vona intikam tugayi kim ki zaten o ekip adina alpha / cesur adina konusuyor?

bu boyle ara ara foruma girip aglayan bi cocuk. buna hic aciklama yapmaya bile gerek yok

zaten dedigin gibi akli selim olan kisiler neyin ne oldugunu biliyor

Abala

Acemi
Gençler yaş olarak hepinizden büyük olabilirim. İçinizde beni tanıyan olabilir oyun felsefemi de bilir. Tanımayanlar için söylüyorum. Dikkat edersek çok mutlu olurum. w2'den belli az çok bu oyunu ben de oynamaya çalışıyorum ve benimle oynayan herkes oyundaki desturumu az çok bilir. Bu sözlerim bu forumda yazı yazan ister CESUR ister RİBAT isterse UDW klan oyuncuları için geçerlidir.

Köy verilir, alınır. Asker ölür, basılır. Önemli olan oyuna ve oyuncuya saygı. Şurada bir köy kavgası ya da gerginliği yaşamaya hiç gerek yok.

Sanal bir dünya, kalp kırmaya değmez.
Yaşımızın verdiği olgunlukla olaylara bakarsak zaten bu işin eğlencesinde keyfinde oluruz.
Birileri vuracak, birileri kesecek, birileri köy kaybedecek, birileri de kazanacak. Kaybeden kazananı tebrik etmesini bilecek. Oyunun eğlence kısmına bakalım. ve benim için Önemli olan şu an burada kaliteli zaman geçirmek.

Bu arada ***DAYI*** Mustafa'm evlenmiş.
Ona da hatırlı olsun. Rabbimden bir yastıkta mutlu bir yaşam sürmesini dilerim.

Hepimize iyi bir oyun diliyorum.

NOT:
Şu tek köylü barbara düşecek köyleri desteklemeyin. :D

-KARA-

Acemi
Yaşı kaç olursa olsun barbar için her türlü yardımı isteyen, kendi kendine gelin güvey olup irtibatı kesen hiç kimseye faydası olmayan ve 26 puanlık barbar için klana düşman olanlar konuşmasın...

Şunu bilir şunu söylerim abiler hepinizden küçüğümdür belki ama ÖLÜMÜNÜZ KANATLARIMIZ ALTINDA

Altıner başarılar diler :)

Son düzenleme bir moderatör tarafından:

Abala

Acemi
Ezcümle söz hakkı düştü. Burada yazmak da hoş değil ama yine de yazmak bana farz oldu. Burası kişisel sorunların konuşulacağı ya da sen ben kavgasının yapılacağı yer değil. Ama hayatımda şu oyunda iki kişi engelledim biri de sizsiniz. Ne ekersen onu biçersin demiş atalarımız. Demekki muhatap olunacak bir kişi olarak görmemişim sizi. O yüzden irtibatı kesmişim. Tepkimi koymuşum. Klana düşman olmadım ama size düşman oldum. Bunu da açıklamada yazdım. Okusaydınız anlardınız. Konuyu buraya taşıyorsan ben de cevap vereyim madem...,,

Bir barbar sevdasına düşecek kadar basit bir oyuncu değilim. Ama oyun ahlakı ne gerekiyorsa onu yaparım. Köy dosyama bakarsan barbar köy sevdalısı olmadığımı gayet iyi anlarsın.. Herhalde sizi aydınlatmış olur. Sorunuza cevap verecek olursak; Bir köye destek atılıyorsa destek geri gönderilmez. Şovalye gönderildiyse gönderilmez. Ayrıca destek atılan köyüne mis geliyorsa hiç gönderilmez. Köy düşmüş umrumda değil. Oyucu köyünü almış. Aldığı köy hala sizin yazdığınız köy adı ile duruyor.... Bir köy için mesaj yazılıyorsa nezaketen mesaja bakılır. cevap verilir. Köye kami mis desteği için mesaj atılıyorsa 3 kere atılıp tekrar iptal edilmez. Sınırda bir köye 6 saatten 8 saatten mis atılıyorsa arkasına destek önüne de kami konulur. Yok ben bunları yaparım dersen ben de 26 puanlık KÖYÜN bekçiliğini yaparım. Daha yazacak şey var da adabı muaşeret kurallarım el vermiyor.

Oyununa bak. Allah'ına yakın ol. Benden uzak ol.

NOT :
Bütün form sayfasını kullananlardan özür diliyorum. Böyle gereksiz konularla meşgul ettiğimiz için. Bu arada bende de EFENDİ Klan kurucusu islambey Naim gibi uzun yazma alışkanlığı başladı. Kusura bakmayın.