RİBAT - CELLAT

Ribat ile müttefik olacak klanı merak ediyorum. Umarım öyle bir hata yapmazlar. Akıncı turan udw klanları nasıl bir diplomasi izleyecek görelim bakalım . Kendi içlerinde çatışma yaşarsa bu ribata yarar . Banktank zaten şimdiden savaş ilan sözlü olarak yazdığına göre öyle anladık değil mi . Klan isimlerinide paylaşabilirsin

Bantank

Kılıç Ustası
Biz alıştık sizle uğraşmaya ama siz kudurmasınız daha iyi olur . Ölçüyü hep siz kaçırıyorsunuz .
Şu mesajı nereye attın göremedim cevabını burdan vereyim.C9 sizin kendi oyuncularınızdan bizimle kapatan oldu.c10 dada kendi oyuncularınızdan bizimle kapatan olacak.Demek ki adamına göre muamele var.Herkes diplomasisini kendi bilir korkularınla yüzleş sen önce.Sana ve senin gibilere klanımda yer yok bizi bilen bilir sor onlara.

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-24-11-43-32-283_com.google.android.gm-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-24-11-43-32-283_com.google.android.gm-edit.jpg
    274,2 KB · Görüntüleme: 28
Niye zoruna mı gitti ? işine mi gelmedi ? artisligi gelince sonuna kadar yapıyorsun ama . Ben olanı söyledim udw turan akıncı ve biz sizi düşman ekleyip sizi devreden çıkarmak en başta inş yaparlar sizi biliyoruz müttefik ekleyip gizlice saldırma planlarınızı unutmadık . İçinizi biliyorum . Sizin benim yanımda işiniz yok anladın !

Bantank

Kılıç Ustası
Niye zoruna mı gitti ? işine mi gelmedi ? artisligi gelince sonuna kadar yapıyorsun ama . Ben olanı söyledim udw turan akıncı ve biz sizi düşman ekleyip sizi devreden çıkarmak en başta inş yaparlar sizi biliyoruz müttefik ekleyip gizlice saldırma planlarınızı unutmadık . İçinizi biliyorum . Sizin benim yanımda işiniz yok anladın !
Sen kimsin senin yanında olmak isteyen kim deli misin c9 da klana gelmeye çalışan hatta arkadaşlarımla gelmek istiyorum diyen veletsin git abilerin gelsin

yüzünden kızarmıyor , Arsızlık diz boyu karekterine yansımış hareketlerini karakterin olarak kabul ediyorum. Tüm klanlara senin gibi gereksiz kişilere karşı başarılar diliyorum