PARS vs ARGO

Hahaha bu adam çok garip Çar he.Değişik bi kafası var.Daha 2 gün önce aslan reis kaplan reis diyordun.Bu arada e k y i yi güzel pohpohlayıp güzel kullandın :)O da garibim kendini bişey sanıp dünyaya yön veriyom sandı,hala devam da ediyordur dsfssfssfs
Reisim de hakkını verdi dünyanın eky'm de. Sen kimsin eky'm in kafasına vurup dünyadan gönderdiği çönitycilerden mi ? Puhahahah
Ben army cilerin gereksiz argo dostumuz söylemlerini boşa yazmamaları belirttim tekrar okursan anlarsın.
Cevap yazacak olursa da cümleye abi diye başlarsan sevinirim.

Reisim de hakkını verdi dünyanın eky'm de. Sen kimsin eky'm in kafasına vurup dünyadan gönderdiği çönitycilerden mi ? Puhahahah
Ben army cilerin gereksiz argo dostumuz söylemlerini boşa yazmamaları belirttim tekrar okursan anlarsın.
Cevap yazacak olursa da cümleye abi diye başlarsan sevinirim.
Hahaha.öncelikle hiç bir klana uye değilim.sonrasında da hoşuma gideni beğenip,yorumluyorum.Olaya tarafsız bakmaya çalışıyorum.Anladıgım kadarıyla da boş beleş bırisin hdhdh.kaaele alcagım zaman yazarım yine by bye.

Öncelikle bu konuları bu iki klanın savaşının altında konuşulmasını uygun görmediğimi belirtmek isterim..

Sonrasında gelelim ithamlarınıza sözde REİS sadece savunma oynamış oysa bizim forumumuz altında ne bitmeyen kaminiz varmış mesajınız hala durmaktadır. İçini göre göre bir köyde bir kaç kami patlatmışız e biz zaten o askerleri yatsın diye basmıyoruz ki ebesinin nikahında boş duran kamileri süs yapmayacağız w sonuna sonuçta asker kesmek için varlar asker kesiyorlar. Forumda konuştuğunuz kadar oynamanızı isterdim lakin sadece işin konuşma kısmında ve savunma kısmında (yiğidi öldür hakkını yeme demişler.) varsınız. Yine de burda konuşan arkadaşlara da ve burada olmayıp sahiden savaşın hakkını veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum ben bu wye sadece keyif almaya gelmiştim sayenizde bu keyfide alıyorum. İyi ki varsınız.

Lütfen daha fazla başka klanların başlığı altında bu konuları konuşmayalım seviliyorsunuz..

Eklemeyi unutmuşum bazı arkadaşlar kesim yapınca sevinçten raporları forumlara atmışlar tebrik ederim ve devamını dilerim :D

Öncelikle bu konuları bu iki klanın savaşının altında konuşulmasını uygun görmediğimi belirtmek isterim..

Sonrasında gelelim ithamlarınıza sözde REİS sadece savunma oynamış oysa bizim forumumuz altında ne bitmeyen kaminiz varmış mesajınız hala durmaktadır. İçini göre göre bir köyde bir kaç kami patlatmışız e biz zaten o askerleri yatsın diye basmıyoruz ki ebesinin nikahında boş duran kamileri süs yapmayacağız w sonuna sonuçta asker kesmek için varlar asker kesiyorlar. Forumda konuştuğunuz kadar oynamanızı isterdim lakin sadece işin konuşma kısmında ve savunma kısmında (yiğidi öldür hakkını yeme demişler.) varsınız. Yine de burda konuşan arkadaşlara da ve burada olmayıp sahiden savaşın hakkını veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum ben bu wye sadece keyif almaya gelmiştim sayenizde bu keyfide alıyorum. İyi ki varsınız.

Lütfen daha fazla başka klanların başlığı altında bu konuları konuşmayalım seviliyorsunuz..
Reise sadece savunma oynamış demek olmaz hiç savunma yapmadıkları için savunma askerleri dolu ve az sayıdadır diye tahmin ediyorum.biz yargıya yöneldiğimiz için size sadece savunma yapabildik buda dogru ama bazı arkadaşların yukarda acemice saldırılar yok savunma yapmaktan saldırı atmayı unutmussunuz gibi sözleri biraz garip saldırı yapmayı unutan adam nasıl saldırıda 1.olsun ki aynı kişi gece bonusunda kamisini kestiren bir arkadaş.
Derdim kimse ile takışmak filan değil işin özü biz oyun başından beri savaşarak zevkimizi aldık bundan sonra devam etmek işin hamallığı olur ha bu hesap sil yapuyoruz diye algılanmasın hala buradayız ben kendi adıma pars savaşı çıktığında 37 çiftlik askerimle onları savunup reis tarafını boş bırakacagım herkeze ayrı bir sürprizim olacak gerçi ama o ayrı mesele. Oyun başından beri savaştığımız Pusula-Yargı ve Reisteki dostlara selam olsun herkezin emeğine sağlık

Son düzenleme bir moderatör tarafından:

O kadar saldırdığınız halde bizi saldırıda geçememişsiniz demek ki askerleriniz boş yatmış.. Ayrıca farmladığınız halde 1 vs 1 yemedi. Sürekli 2 klanla da biz de niye uğraşalım eşkıya kapatmış olsun diye (onlar bizi düşünmezken özellikle eşkıya kendi müttefiğini düşünse garantör olduğu durumda parsı argoya savaş açtırmazdı)

@beowulf07 iki cephede savaşmak iyi güzel hoş ama bir yerden sonra sıkıyor. İstediğin kadar organize ol bir şeyler hep eksik kalıyor. Diğer ekipler güçlenirken sen sadece savaşıp oyunun hamallığını yapıyorsun. En güzeli hayatını sıkıntıya soktuğu anda tam yerinde bırakıp ayrılmak biz öyle yaptık.

@beowulf07 iki cephede savaşmak iyi güzel hoş ama bir yerden sonra sıkıyor. İstediğin kadar organize ol bir şeyler hep eksik kalıyor. Diğer ekipler güçlenirken sen sadece savaşıp oyunun hamallığını yapıyorsun. En güzeli hayatını sıkıntıya soktuğu anda tam yerinde bırakıp ayrılmak biz öyle yaptık.

vallaha biz 2v1 atmaya devam ederdik sıkıntı yoktu. mevzular derin en güvendiklerimizden darbe yedik diyelim ve konuyu uzatmadan kapatalım :)

Pars bi de sizi arkada istemiyorum demiş, sizi düşünmek istemiyorum demiş bizim ne zaman müttefiğimizi vurduğumuzu gördün biz sizi yanımızda görmesek o koridoru size bırakır mıydık hatta aldığımız bazı köyleri bile size bırakmışız. Sence tek ekip olarak biz size tehdit olsak ne olur. Dünya kapatmayı istiyorsan dibinde güçlü eşkıya var. Sözünü çiğnemiyorum duygusal yaklaşıyorum deme palavralarını bırakmalısın bu saatten sonra.

bu bir savaş oyunu 2vs1 3vs1 oynanır zaten malesef bu oyuna başladığımız anda bunları kabul ederek giriyoruz .eksik değilde fazlası var bu vs ler hiç bitmiyor.bitmediği gibi güçsüzleştiriyor dediğin gibi hamallık kalıyor yaşımız 15-16 değilki sürekli böyle devam edelim

bu bir savaş oyunu 2vs1 3vs1 oynanır zaten malesef bu oyuna başladığımız anda bunları kabul ederek giriyoruz .eksik değilde fazlası var bu vs ler hiç bitmiyor.bitmediği gibi güçsüzleştiriyor dediğin gibi hamallık kalıyor yaşımız 15-16 değilki sürekli böyle devam edelim
Deme öyle sen hala çıtırsın

Pars bi de sizi arkada istemiyorum demiş, sizi düşünmek istemiyorum demiş bizim ne zaman müttefiğimizi vurduğumuzu gördün biz sizi yanımızda görmesek o koridoru size bırakır mıydık hatta aldığımız bazı köyleri bile size bırakmışız. Sence tek ekip olarak biz size tehdit olsak ne olur. Dünya kapatmayı istiyorsan dibinde güçlü eşkıya var. Sözünü çiğnemiyorum duygusal yaklaşıyorum deme palavralarını bırakmalısın bu saatten sonra.
Dayi sildiniz mi oynuyor musunuz Ben bir sey anlamadim

Silmek argo icin mantıklı bir karar zaten uzun zamandır savaşan keyif alan ve tabiki yorulan bi kadrosu var klasik dünyada bundan iyisi yapilamazdi.

Geri